5 Секрети для підйому волі від агента FBI

Як правило, вони говорять про можливість або нездатність вивчати мови, різні секретні методики, доступні для розвідників, і подібні речі. Але мало хто говорить про те, що в процесі освоєння практично будь-якої майстерності дуже залежить від волі.

Про це поговоримо. І з точки зору досвіду спецслужб. Слово - автор статті, колишній агент з досвідом близько 24 років.

Для вступу в ФБІ Академія, мені довелося пройти спеціальну фізичну тест для фітнесу, яка включала 50 шт. Я зробив 49, коли зіткнув, щоб повідомити закінчення вправ. Після того, як моя група повинна пройти наступний тест - тягнути. Але я відчував поразку. Я вже знав, що тест не пройшов через відштовхування, тому продовжується?

Зрозуміла себе, я просто збираюся сидіти, а інші робили цю вправу. Але тренер сказав мені, щоб стояти і продовжити тест. І не просто продовжувати, але подарувати все. Я вже знав не працювати.

І не було останнього часу FBI виштовхнув мене на перешкоду. Я мав зіткнутися з перешкодами, які здавалося абсолютно незліченним, принаймні на першому спробі. Але це цей досвід, який навчив мене, що це спроби подолати існуючі труднощі, які підготують нас до майбутнього успіху, якщо це не так, то наступний, напевно.

Це називається волі. І в цій статті я хочу поділитися з вами п'ять секретів, які допомогли мені особисто в освіті цього дуже можливостей.

1) Завжди зберігайте свою мету на увазі.Для того, щоб активувати вашу силу, ви повинні постійно нагадувати себе, чому ця конкретна причина / час є важливою прямо зараз. Якщо ви зайняті з будь-якою роботою або невеликими ерранами, результат яких не означає нічого - не буде розвиватися. Ось чому це так важко зібратися і зробити проект, який ви не знаєте, що це просто не цікаво. Я знав, що я хотів бути агентом FBI, і що зробив всі мої дії, значущі щодня.

2) Не розрізати кути.У мене був досвід. Під час роботи в Академії я вирішив зробити це простіше для себе, щоб зменшити відстань по кутах по кутах. Це не так важко зробити, так як я працюю один з останніх, і бігова доріжка зробила деякі гострі повороти. На жаль, тренер побачив його. Я повернувся назад (що вже збільшило відстань) і підійшов до правих кутів. З тих пір я дізнався, що ріжучі кути не скорочують відстань до мети, але збільшує час, витрачений на його досягнення.

(3) Поїзд вашого мозку.Слово «медитація» може звучати дивним з рота агента ФБІ. Але вперше я розумію важливість звільнити мій мозок всіх небажаних думок і емоцій під час зйомки. Кращі пагони є тими, хто може перейти в транс і фокусуватися на цілі. Деякі описують процес зйомки як момент медитації. Але той самий принцип йде: контроль ваших думок, щоб ви зрозуміли правильно.

(4) Ступінь та консистенціяЗмусивши мене завершити спортивний тест після того, як я не вдалося, тренер очолював наступну мантру в мою думці: Я не повернувся. Якщо я збив, я отримую і тримаю боротьбу. Не важливо скільки разів. У мене є все необхідне для досягнення мети. Під час моїх досліджень в Академії я регулярно зустрілася з незнайомими речами, доля перекидала мені виклик після виклику. Я не завжди бачу фінішну лінію на початку. Я навчився генерувати успішні стратегії, які перенесли мене вперед.

(5) Змініть свій розум, як часто життєві вимоги.Коли ви повинні зробити швидкі рішення, іноді на місці пістолета, швидко дізнатися, що стереотипи та односторонні, застарілі підходи не вирішують проблеми. Вправа гнучкість мислення, не боятися незвичайних рішень.

Кожен в житті має моменти, які прагнуть до тестування на фітнес для FBI - складний проект на роботі, відповідальний іспит і т.д. Але якщо ви хочете прийняти все з цієї статті, візьміть цю дисертацію:

Ви набагато сильніше, ніж ви думаєте, що ви.Видання

Переклад Давиденко В’ячеслава

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: megamozg.ru/company/testutor/blog/23470/