Слабкий не той, хто не може, але той, хто не хоче.

У статті я розповім про те, як після 10 років як психолога, я повинен визнати, що багато моїх дій без використання.

Я не пам'ятаю, чому це сталося, але з дитинства я вірю, що всі люди хороші і здатні. Він вірив, що зло людей може змінитися і стати добре. Він вірив, що суди можуть бути чесними. Що може стати дорослим. Що слабкий стане міцним. Греді, щедрий. Поганий є багатим. Ступінь, смарт.

Саме тому я обрала професію психолога. Я бачив людей, які страждають від труднощів і неприємностей. Від стипендії та комедії. Від недоторканності, небезпеки, слабкості, співупередниці, заздрості, обману і все, що робить нас нещасливим. Що нам подобається, ми також страждаємо. Особливо коли слабка віддана потужність. Коли погані гроші даються. Коли хороші чоловіки працюють на зло. Коли вони починають любити скраби...

Я хотів допомогти людям, які страждали я бачив. Я хотів натиснути кнопку в голову, щоб вони не робили нічого, що болить їх більше. І я зробив це! Дійсно. Я можу зробити це зараз. Але є один «але», який тримає мене. Ці люди знову приступили до того ж граблі. Вони повернулися до того, що вони страждали.

Наприклад, безглуздий:

Я хочу, щоб хтось показати мені, що я можу жити. Я був в цьому стані перед... і кожен раз я знайшов деякі причини, цілі... але час проходить, і я завжди переконаний їх безглуздості. Коли ви намагаєтеся відкрити для кого-небудь, на краще вони просто слухайте вас і чекайте на момент, щоб вставити ще один штамп, зношений на отвори. Я просто хочу вичавити зуби і побити мій кулак на стіну з усім моїм можливом. І я лякаю мій поточний стан. Неймовірно ... Важкий ... і розсмоктувати себе з-за кордону (з листа клієнта).

Від самотності:

Я самотні. Я в цілому нічого. Слабкий, слабкий людина, яка не знає, що він потребує. Я в медичній школі. Я сподіваюся бути лікарем. Але хто я збираюся бути, якщо я такий небалансований фольго? Лікар повинен бути цинічною і впевненою. Повірити себе. Я не довіряю себе. Я не можу досягти нічого в житті.

Слабкий не той, хто не може, але той, хто не буде.

Я колись впав з 4-го поверху. Чому не загинув? Він не поламав ребра. Кідні і селезінки розриву. Чи потрібно хто-небудь жити? Чому? Що таке пекло? Ви навчаєте, ви отримуєте ваші сотні доларів, поки ви не задовольнилися, то ви отримуєте дві сотні доларів. Ви живете як бум, кожен не завадить вас, віддаляє вам брак інтелекту. Ви живете. Нагадуємо себе Мрія від Білих Нічів Достоєвського. Я не так розумний, як він є. Я просто гонна кінець, як це. Без, звичайно, я гине рано. 30, 40, 50 років. Я сидю тільки в моєму кенелі або на траві може читати Маркец. Хороша картина (з історії клієнта).

Від любові:

У 2013 році зустрівся з хлопцем. У листопаді 2014 року я почав знайомство з ним, і через тиждень він обдурив на мене з другом, і коли я дізнався про це, я пішов з ним. Я послав йому повідомлення. За три дні він назвав мене і попросив прощення, сказав, що він любив мене, але я не пробачив його.

На День 4 він сказав, що якщо я не повернувся до нього, він би змусив самогубство. Я не вірю. І через тиждень він зробив. Але до того, як він загинув, він надіслав повідомлення всім, хто просить прощення і каже, що він любив мене. Я не був на похороні. Я був шокований тим, що сталося. Через місяць його батьки звинуватили мене з усього.

У останньому випадку слабкий був, звичайно, людина, не дівчина. І це дуже розкривається. Я переконався, що це часто люди, які найбільш вразливі і найважчішими для того, щоб заспокоїти рани, викликані неправильними відносинами. Але це жінки, які йдуть на консультацію. Чоловіки не мають відваги визнати вразливість.

Ви піклуєтесь про вас, ви піклуєтесь про вас, ви щиро вірите у вас. І ви так вміло претендувати і здається, що ви самі починаєте вірити в себе. Але. Після чого знову з'являється обрізка «але». Ви пропустили щось ще раз, що сталося, хтось болить вас. І ви знову починаєте збивати. Все повертається до нормального. Чому це? - це питання, до якого не потрібна відповідь. Я знаю відповідь.

Є сильні люди і слабкі люди.

Ці слабкі завжди будуть страждати, вони завжди відчувають щось, під різними претекстами, інші будуть використовувати їх на свій розсуд, вони ніколи не мають зайвого здоров'я, щастя, любові і грошей.

Яка різниця між сильною і слабкою? Як я написав у верхній частині, слабкий не той, хто не може, але той, хто не може. Це все. Немає точки, що говорять з цим. Як дізнатися, що людина хоче? Дивитися на те, що він робить. Якщо він не хоче. Але люди часто схильні до того, що вони не можуть робити щось. Ви попросите його, що ви робили? Він навіть не заважав, щоб взяти його з собою диван. Я хочу. Я говорю про те, що ти.

Мій друг Любомир один раз запитав мене, хто мій клієнт? Я відповів, що вони були переважно нещасливими, страждаючи дівчатами і жінками. Він сказав, що це неправильно. Ми повинні бути успішними людьми, які потребують тимчасової допомоги від психолога. І допомагаючи, пітливість і показати емпатію для нещасливих людей, ви не отримаєте нічого хорошого. Нематеріально, ані соціально.

Я думаю, що це довго. А остання точка була проведена з політиками на останніх виборах. За два місяці майже щоденних зустрічей з людьми різних страт: від потужних в.о. депутатів, які прагнули стати депутатами на власній, сільській рівні, я зрозумів, що Любомир був правий. Більшість негативних навантажень я відчув роботу з «повідомленням», яка зауважила, що вони хочуть стати «сильна». Існувало кілька сотень людей. І я чесно спробував допомогти їм і міцним. Але це все було. Я знаходився, сердитися на себе, на них. Я шукав ключ і підхід. Але я повинен визнати, що якщо людина не хоче розвиватися, вчитися, я просто безладно.

Ви знаєте, як боротися зі слабкими? Вони повинні бути командовані. Командний ряд. Просто скажімо, робимо це і це. Немає діалогу, не відбиття. Не запитуючи, що вони думають, що вони відчувають. Це може бути підозрою. Просто команда. І їм подобається. Вони розуміють цю мову. Він рідний до них.

Коли я був у відділі психології, я не розумію, чому клієнти пішли до психотерапії протягом багатьох років. Чи можна швидко вирішити проблему? Тоді я дізнався, що проблему можна вирішити швидко. Ви. Але не змінює людину. Він знову живе так багато, тому лікує себе і інших людей, які змушені перенести кашу голови до психолога або психотерапевта. Висновок я боївся за 10 років звуку, як вирок: Люди не змінюють.

У мене було 10 років, щоб відкрити цю явну правду.

За 10 років я поборовся довести, що люди можуть бути змінені.

Я втратив 10 років в цій боротьбі.

Сильний буде міцним.

Слабкий - слабкий.

Зараз я виховав слабких клієнтів.

Я зараз підвищую вартість моїх послуг, щоб збільшити відстань між нами.

Останнім часом дівчина зустрілася з відкриттям завіси її життя трохи і в одному з повідомлень попросила мене відчувати себе шкода. Не було звернення до мене як чоловіка. Це було звернення до психолога. У мене було абсентно, бо життєдіяльним людям, ми тільки збільшили їх небес.

10 років допомоги слабким.

Час стати більш ефективним. Видання

Автор: Андрій Зелветро

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: kstati.net/nikogda-ne-pomogaj-slabym/