Чому ми отримуємо жир?

Я пишу на ніч. Після вживання сирних сендвічів. Ми з шоколаду, або це може використовувати його зараз. І ще. Я хочу поговорити про те, чому ми отримуємо жир.

Чому ми часто отримуємо жир при сидінні в домашніх умовах? Чи не у нас є достатня фізична активність? Невелика дитина все ще, що тренажер, хоча не для всіх груп м'язів, але горіння багато калорій.

1,1 км Недоступність інших насолод.

Перед постановою є багато речей у нашому житті - культурні розетки, спілкування, інші світські радості. А потім світ звужує дитячі магазини, дитячі майданчики, клініки. А багато колишнього життя вже не цікаво. Немає нічого в поверненні. Просто підгузники, злаки і зубчики. Вона швидко занурюється. Я хочу задоволення. Але де можна отримати? Залишилося тільки їжі. Їжа є найдоступнішим. Особливо якщо ви в домашніх умовах і можете приготувати.

2. Гривності.

В домашніх умовах жінка більш чутлива. Вона має більше часу, щоб перекручувати себе і думати про те, що чоловік не сказав, але «так точно». А коли так багато емоцій і поділитися ні з одним (де є друзі?), вам доведеться їсти емоції. Шоколад, бунг, торт, вафель. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

3. Гормональна емоційність.

Що йде назад до попереднього пункту. Під час вагітності і годування дитини жінка стає не зовсім адекватною. Вона більш заморожує себе, більш вразливою, більш чутливою. Менш розумний, менш логічний, менш зрозумілий. Найгірша частина полягає в тому, що вона не знає себе. Він має різні почуття і не може прийняти їх. Дайджест. А потім він їсть. Він з'їжджує все, що крутить його, всі враження.

4. У Ми зупинимо підгодівлі.

Замість, одягаємо малюків. Дуже багато знайомих з поїздками в магазин, де ви купуєте дитину всією красивою, і себе дівчинкою. Звичайна нічна дівчина. Не схожа на отримання сукні, приготування, розчісування волосся. Немає часу, то немає необхідності, то нічого немає. і якщо ви не одягнете і подбаєте про себе, кілограми приходять самі, не збиваючи. Просимо, «Ви забудете про себе?» Тоді я залишаюся з вами! - це все. Постійне проживання. Не випробувано.

5. Умань Ми зупиняємось на лижуванні.

Рисунок після пологів не завжди вдається у форму швидко. Іноді вони не приходять самі. І буває, що все колишньо - мало. Я не схожий на те, що правильно. Ви не можете використовувати для цього. Не хочу шукати в дзеркалі. До першого народження я зважився 52, після 70. Скільки б живіт. Після 42-44 мені довелося носити 46-48. Я люблю це? Не всі. Але чим більше не сподобалося себе, тим більш стабільною вагою була, навіть якщо я дуже мало.

6. Жнівень Ми не любимо нас.

Що, хто любить блідий привид з синцями під очима з немитаною головою і страшним нічним клубом? Я перебільшую, звичайно. Ми не можемо самі зателефонувати одержувачу. Це не так. І чим менше наш чоловік любить нас, тим менше ми любимо себе. І так далі.

Що відбувається?

Шукайте інші насолоди.Нові. Наприклад, спілкування з друзями, лекції, книги, які раніше не досягли руки. Ремесла. Прогулянка по деревах або в парку. Створення будинку. Залиште будинок частіше. Прогулянка з холодильника. А ще більш активні рухи. Не просто телевізор, телевізори та дивани. Не тільки кубики, діапери і ніппі. Але також свіже повітря, прогулянка, зустрічі людей, природи, світу. Зберігати більше натуральних і корисних продуктів в будинку.Якщо ви їсти багато фруктів, це не буде так сумним, якщо ви їсти стільки, скільки булочок з насінням. Таким чином, якщо ви оточують себе корисними харчовими насолодами, результат також стане приємним. Тримайте щоденник їжі.Чому я зараз? Ви голодуєте або не встигли говорити? А ви відхилялися на всіх? І якщо причина, що я відхилений, краще пити заспокійливий чай. Щоб заспокоїти гормони розриву. Плаття. Ще сильніше, ніж до постанови. Плаття, волосся, макіяж, якщо ви хочете. Дуже приємно прогулятися з дзеркалом. Щоб зробити чоловіка щасливим. Я хочу, щоб бути гарним. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Подбайте про себе.Крем, масляний, скраби, маски, манікюр, педикюр, догляд за волоссям. Всі засоби хороші. Всі, хто допомагає вам запам'ятати, що ви жінка. Гарний одяг Вашого поточного розміру.Якщо ви просто намагаєтеся вписати в те, що раніше ви отримаєте стрес. Знову нічого не носити зараз. Далі Ось як живе життя. Сукня, яку ви хочете носити, має три розміри менше. Але нехай це ті, хто зараз, і не в натяжці. Ви любите. Забезпечити спілкування з приємними людьми.Чим приємніше спілкування, тим менше ви хочете їсти. Ви можете перевірити на себе. Для того, щоб бути нанесені.Запитайте і отримайте його. Це життєво важливо. Після цього буде менше затирань, які повинні бути якіровані. Партнерство Жінка з будь-якої ваги може бути красивою. Якщо не занадто багато, звичайно. Після пологів природа сама додає жінці «кафа» - це, жирова тканина. Хочу жінку сповільнити і заспокоїти. Принаймні, коли дитина оголена. Це красива, теж. Якщо жінка любить себе і не починає. Хто знає, можливо, ви і ваш чоловік буде любити ваш новий погляд і ви не хочете схуднути? Кожен з нас має свою особистість і чарівність. Не кожен є худий, як підліток дівчина.

Дуже важливо, щоб не перестати любити і піклуватися про себе. Ні. Навіть якщо ви зараз вагою більше, ніж ви хотіли б. З самолюбом будь-яка дієта або вправа буде більш ефективною, ніж без неї.

Автор Ольга Валяєва

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: valyaeva.ru/pochemu-my-tolsteem/