328
Смачні кицька пиріжки з панірам
Наша сім'я дуже любить хіппі (негут) і не менш схожий на панір. І якщо ви поєднати ці два інгредієнти, ви отримаєте подвійне задоволення!
Ці кицька котлети мають дуже насичений смак і так сонячні!
Склад:
1,1 км Перш за все, потрібно замочити нут з вечора. Вранці, коли добре пробухає, відварить його до готовності.
2,2 км Охолоджений горох перетвориться в однорідне пюре з блендером.
3. У Сковорода втирається.
4. У Тепер ми повинні змішати всі інгредієнти для нашого чарівного фаршу! Отже, змішайте пюре з нагута, тертим сиром, сіллю і спеціями. Додаємо борошно і перемішуємо її знову. Фарш виходить однорідним і незрівняним, приємно працювати з.
Незважаючи на те, що я дійсно люблю різноманітність спецій, це в цих краватках, які я додаю їх в мінімумі: asafetida просто добре йде з нагут, трохи червоного і чорного перцю для спикотіння. Для мого смаку це досить, так як в поєднанні смак Nagut-panir насичений і цікавим.
5. Умань Ми виготовляємо котлети з нашого хіппі. Я зробив 10 речей.
6. Жнівень Фри нагрітій олії з двох сторін до золотистої скоринки. Олія сироватки особливо добре поєднується з куркою, тому якщо це можливо, я це зробити на ньому! Засмажити на хорошому вогні дуже короткий час, так як всі інгредієнти в паштах готові.
Це все, котлети з кіптявою (або нагут, як це називається в Молдові) з сиром Panir готовий! Бон привіт! Видання
Автор: Настя Бордеяну
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: vegetarianrecept.ru/zakuski/nutovye-kotlety-s-panirom.html
Ці кицька котлети мають дуже насичений смак і так сонячні!
Склад:
- 100г курча (негута)
- 100г сковорідка (Солодний сир)
- 4 ст. борошна
- 1 ч.л. солі (без гірки!)
- 1/2 ч.л. афектидів
- 1/2 ч.л. чорного меленого перцю
- щіпка меленого червоного козинського перцю (chili)
- свінгери
1,1 км Перш за все, потрібно замочити нут з вечора. Вранці, коли добре пробухає, відварить його до готовності.
2,2 км Охолоджений горох перетвориться в однорідне пюре з блендером.
3. У Сковорода втирається.
4. У Тепер ми повинні змішати всі інгредієнти для нашого чарівного фаршу! Отже, змішайте пюре з нагута, тертим сиром, сіллю і спеціями. Додаємо борошно і перемішуємо її знову. Фарш виходить однорідним і незрівняним, приємно працювати з.
Незважаючи на те, що я дійсно люблю різноманітність спецій, це в цих краватках, які я додаю їх в мінімумі: asafetida просто добре йде з нагут, трохи червоного і чорного перцю для спикотіння. Для мого смаку це досить, так як в поєднанні смак Nagut-panir насичений і цікавим.
5. Умань Ми виготовляємо котлети з нашого хіппі. Я зробив 10 речей.
6. Жнівень Фри нагрітій олії з двох сторін до золотистої скоринки. Олія сироватки особливо добре поєднується з куркою, тому якщо це можливо, я це зробити на ньому! Засмажити на хорошому вогні дуже короткий час, так як всі інгредієнти в паштах готові.
Це все, котлети з кіптявою (або нагут, як це називається в Молдові) з сиром Panir готовий! Бон привіт! Видання
Автор: Настя Бордеяну
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: vegetarianrecept.ru/zakuski/nutovye-kotlety-s-panirom.html