Про нове покоління «забутих»

Кілька тижнів тому вони намагалися розбити мене вгору.

Якщо пара перервуться, обидві половинки яких однаково дорогі вам. Розділення побутового запасу, тропічної риби з акваріумних та банківських рахунків, люди приймають для друзів. Хтось ініціював розбиття, як правило, як і струнких, так що потрібно негайно приймати сторони – незалежно від того, що цей вибір може бути болючим. Особливо коли причини розбиття не очевидні, а дружба міцна і, як кажуть, з багаторічним досвідом роботи.

Цього разу все здавалося простим і зрозумілим: Аня і Олег жив разом протягом п'яти років, а потім вона стала вагітною, і Олег залишив її. Я знаю, хто ебать є.

Ая сидить навпроти мене, дуже прямо, дуже спокійний, дуже бізнес-подібний. Я відвертий зелений чай і сказав:

- Ви знаєте мене, я серйозний.

Я дійсно знаю, що фривоусні дівчата, які приходять до Москви з глибокої провінції, не отримують диплом університету, не роблять кар'єру в банку і завагітніти набагато раніше. Вони не чекають шести років - під час цього часу московський хлопчик може вийти з гака, а потім шукати новий, і час виходить.

до Не було спонтанного рішення, це не так, як гормони потрапили в голову. Суддя за себе: навколо скорочення, і я все одно маю роботу з такою зарплатою, що не страшно йти на материнство залишити. Вартість оренди осені, тому ви можете змінити квартиру на щось більш просторе і ближче до центру. Мама весною, допомагаючи малюку. Я думаю про все! Я навіть дивився тури на весілля.

до Де ви йдете? - Я запитав.

- Париж. Якщо ви полетіти прямо після новорічного дня, це дешево, і я все одно буду без живота. Не гарна зима, не сезон, але Париж!

Будь-яка думка про все. Крім того, Олег може мати принципово різні плани життя. І все більш дивно, що Олег неодноразово говорив про ці плани. І не було дітей в них. Не так, що він не хоче їх на всіх, але просто не прямо зараз.

до Як мій мама говорить, якщо я попросив свого батька, ви не будете в світі, будь-який збиток.

до Що таке Олег?

до І чоловіки ніколи не готові. До того часу він зрілий, я буду мати кота. Я хочу, щоб хтось доглядав, коли я старий. Я думав, що це було час. Стопований прийом таблеток. Ось ми йдемо.

«Так що тут» перекладається на мову фактів, що означають буквально наступне: дивлячись Аня з тестом на вагітність і уточнюючи, що дві смуги абсолютно прогнозують його батьківство, Олег з якоїсь причини не радує стрибати і придумати, куди покласти люльку. А замість того, як він кинув кросівки і ноутбук в сумку і пішов до матері, кажучи, що якщо це те, як Алла думав, щоб підштовхнути його до реєстру, помилка вийшла. Він ніколи не здивує її.

- Fuck, - Я сказав сумно. Як можна бути окремо з дитиною в великому місті? Як мінімум подумати про це.

до Що про місто? Добре, я здаю дешеву квартиру ... З першого разу я подзвонити маму...

до Або ви можете перейти до вашої мами. Вперше.

до Де я збираюся ... Я не сором'язлива, вони кажуть, приніс в п'ять. Всі сміється на мене вже: Мусковіт був знайдений, шість років вона живе неприписним, якщо що-небудь – з коліном під нею ас... сказав Anya і cried.

Через кілька днів Олег сидить на моїй кухні, змащуючи голову своїми руками і постараючись на столі.

- Дивимося, ви тридцять-три зараз, я сказав ретельно. - У вас є робота. Апартаменти.

- Я не виправила Олег. - Це моє батьківське приміщення.

О, що там, де собака похована! Дівчинка «від периферії» і капітального хлопчика в цілому дасть не тільки дитину, а й енергетичний потенціал «Ви не отримаєте метра» – Мати-в-право. Класика.

- Ака не схожа на те, що! - Я не зламався.

вона дійсно не є. Ми не можемо помітити, але за останні десять років з'явився абсолютно нове покоління «збитих»: це дівчата, для яких породжують і тріумфально оселилися в живому просторі нововведеньих московських родичів, не обмежує снів. Дівчата сьогодні не хочуть жити на одній території з матір'ю і провести найкращі роки на війні для горщиків. Слоган “Москва – місто великих можливостей” тепер відрізняється: Москва є свободою. Щоб жити без суворої громадської думки, без сімейних диктатів, виключно за своїми правилами є розкіш, що дає мегаполісу. Навіть після маринування Мусковіта, така дівчина воліє дати половину сімейного бюджету на оренду квартири. Що таке реєстрація, безумовно, не про Anya.

- Я знаю, Олег погодився однаково безбарвно.

- Ви боїтеся, вона принесе маму? Щоб допомогти малюкові.

- Не боїться. Вона має дуже гарну матір.

- Чи ви боїтеся там не вистачає грошей?

до Вони завжди відсутні.

- Можете ви ніколи не любили Анни? - Я загрожував. Ви просто живете з нею протягом шести років? Очікується зустріти когось краще?

На обличчі Олега вперше з моменту початку нашої розмови з'явився вираз. Висловлення з літерою B.

- Я кохаю її дуже багато. Я, ймовірно, люблю її зараз.

до Так, що далі? - Я кричав. Чому ви хочете залишити жінку вагітним у вашій дитині? У вас є все, фольги! Є місце, щоб жити, є робота, є сім'я, що - і нічого не вигинати обличчя! – допоможе. Що неправильно?

А потім Олег шоок його кулак на столі, щоб чашка на каструлі стрибала.

- Я розповім вам, що не так! Найкращі жінки! Скільки книг про психологію читали, Анка мала дві полиці цього доброго. Ви знаєте про відносини. Ви не можете приїхати до вас на крокованій кози, ви просто зателефонуйте його сексист. Що ви зателефонуєте “чоловіча хаувіністика”?

- Свинь, - Я сказав струнким. - Чоловік хавініст свиней.

до Ви дали нам весь мозок: сімейний бюджет навпіл, домашня робота навпіл, поважати емоції, поважати мої побажання.

до Що таке неправильно? Нормальні зв’язки людини

до Так поясніть мені, кохану жінку, яка сторона всіх цього, без сумніву, правильну, поважну і довіруючу стосунки підходить для прийняття найважливішого рішення в житті. ?

І я не знайшов відповіді.

Рука, яка породжує колиски правила світу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Просто через фізіологію. Так як вона несе відповідальність за народження. Бо це те, що мама природа замовляє.

Тепер у нас є різні слогани. Наприклад, «Моє тіло мій бізнес». Право на народження за шлюбом. Право на аборт. Я маю на увазі, ми всі стояв. Ми змушені, якщо не поважати наш вибір, то принаймні, відредагувати його. Тільки чоловік виключений з цього вибору. Ви не повинні запитати його.

до У двадцять років ви скажете подякувати Ані, я торкався, розуміючи, однак, що це аргумент серії "нехай хтось склянка води".

до І я не хочу хто-небудь вирішити, що я буду робити в двадцять років, Олег сказав.

до Але у вас було спільне життя, спільні плани. Ви не можете просто відкинути його

- Я не кинувся, Вона кицька її, разом з її таблетки. Вона не тільки вирішила себе. Три життя, трави, шахти та дитина! Тексти пісень, а це означає: Це не торт, який я не люблю. І не купуйте сукню, не схожу. Дитина змінює все. Повідомляємо, що всі ваші розмови про рівність Ви хочете поважати і довіряти тільки тоді, коли це вигідно. Період.

А потім я думав, ми можемо жити в одному з світових столиць, піти на персональне навчання, викликати себе феміністами і відмовитися від потоку на плиті. Ми можемо претендувати, щоб бути героями сексу і міста. Але це все дійсно гра. До тих пір, поки ми не зупинимо використання тільки того, що чоловіки не можуть робити як зброї, ми просто граємо. Незалежність, рівноправність, фемінізм. Що, на мій погляд, жіноче право вирішувати для себе - але не для інших людей.

- Anya стане хорошою матір'ю, я сказав.

до Тексти пісень, а це означає: І я буде хороший батько - ви не думаєте серйозно, що я буду відмовитися від моєї дитини? – сказав Олег. - Але ми не будемо жити.

Учора я дізнався, що Олег переніс Вона має виражений токсикоз, і вона не співає самостійно. Олег не може відвідати свій день. Москва. Дорожні варення. Видання

Автор: Алла Боглепова

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.m24.ru/articles/88679