Топ 10 шкідливих жіночих програм = 10 чоловічих болів

Чому ми говоримо про програми? Тому ми привертаємо чоловіка, який ідеально підходить. Відобразити сутність програми, довести правильність наших переконань. Як правило, ми є носіями декількох програм одночасно, тому що один випливає з іншого, вони, як правило, подаються один одному.

1,1 км Я себе (чуй, я можу тільки повірити на себе, якщо не мене, то ніхто не буде робити це, ніхто не вирішить).

2,2 км Чоловіки – ослаблення (звідси – Чоловіки не можуть робити нічого на всіх, «шах виростають з виворітного місця», проходять у першій складності).

3. У Чоловіки - до ... зла (справа) (через віру, що будь-які відносини з Маном під загрозою, рано чи пізно будуть закінчуватися, буде означатися на його складі).

4. У Чоловік не може бути відповідальним (як я повинен контролювати все, якщо ви довіряєте його в щось, він обов'язково зробить щось неправильно). Я знаю, що це добре для мене, він не знає, тому він не може прийняти рішення як для нас, так і для всіх.

5. Умань Чоловіки не можуть бути довірені – з точки зору почуттів і внутрішнього ставлення (відчуття – він може бути з синьої, необхідно бути обережним з Чоловіки).

6. Жнівень Чоловіки не розуміють жінок (чуття, я не намагаюся пояснити та будувати глибокі довірчі відносини).

7. Про нас Чоловіки – всі втрати (поки що успішні чоловіки ще свідомо ігноруються, звідси – він ніколи не досягне успіху).

8. У Чоловіки не можуть бути довірені з будь-яким - в плані вирішення деяких питань (відсутність - він зробить щось неправильно, він не може робити все нормально і ефективно).

9. Навігація Я знаю краще (звідси я не буду навіть слухати свою думку, я не буду нічого корисного, я буду робити, як я вирішив).

10. Жінка не потребує чоловіка у всьому житті (чуття – я завжди роблю без чоловіків, я можу жити життя без чоловіків – все буде нічого, але жіноча природа захоплює чоловікові, хочу реалізувати в сім'ї – з цією програмою є високий шанс залишатися нереальним, адже життя підтвердить цю віру, не привабить чоловіків, які встановлюються на серйозні відносини).

Same програми в "re-recording":

1,1 км Я прошу допомогу і підтримку від чоловіків. Світ дає мені все необхідне. Я вірю життя. Є питання, де краще довірити чоловіків, тому що вони будуть вирішувати їх краще / швидше.

2,2 км Чоловіки міцні. Міцність є частиною їх природи. Вони можуть впоратися з будь-якими проблемами.

3. У Є гідні чоловіки, які цінують жінку і стосунки, з якими легко і комфортно - це перший етап. По-друге, чоловіки лікують мене за самознімку. Я знаю, що я безцінний, я люблю себе дуже багато, я маю щось, що я пишаю, і я дуже щасливий з життям (з цим внутрішнім почуттям гідні приваблюють апріорі).

4. У У відносинах я даю основне місце людині, бо я оцінив почуття «відчуття за кам’яною стіною», хочу відчути підтримку і підтримку – це передумова для підтримки і підтримки бути присутнім. Чоловіча природа спрямована на те, що жінка щаслива. І визнаючи його як головне, що дозволяє проявляти себе. Головне не означає повну подачу, це не про подачу, це слово не про відносини. Це дозволяє йому показати свою найкращу чоловічий характер, погоджуючись з положенням, щоб привести, плюс полегшити видалення багатьох питань від себе.

5. Умань Чоловіки можуть бути довірені. Ми завжди відчуваємо, коли жінка потребує допомоги, завжди готові допомогти, щоб зробити щось для неї. Якщо я вірю, він довіряє, це єдиний спосіб побудови щасливих довгострокових відносин.

6. Жнівень Чоловіки дійсно хочуть зрозуміти жінку, тому що вони спрямовані на її щастя, тому якщо все незрозуміло, я поясню, адже я дійсно хочу, щоб відносини розвиватися на глибині.

7. Про нас Чоловіки здатні досягти найвищої висоти, тому що це виклик природи, тому «Ви будете найсильніші, якщо я навколо» тому, що я буду робити все можливе для вашої максимальної реалізації – для цього я просто не завадить вам від появи і підтримую свою віру.

8. У Чоловіки легко справляються з проблемами та проблемами, оскільки це їх світ, природне середовище - для вирішення та досягнення. Якщо він робить помилку, я не забираю на неї і зосередився на ньому, це його шлях розвитку і стати чоловіком, я знаю, що він принесе будь-яку дію для досконалості.

9. Навігація Я люблю консультуватися з людиною, щоб запитати свою допомогу - тому я відчуваю, що ми команда, вона об'єднує нас ще більше. Чоловік хоче прийняти щось про свою жінку, запропонувати рішення та рішення. Ми відкриті обговорюємо все, приймаємо рішення разом, кожен з сторін враховує інтереси іншого – все може бути узгоджено.

10. Хочу жити, бо хочу створити щасливу сім'ю, хочу любити і бути коханим. Я накопичила багато ніжності, тепла всередині, яку я готовий подарувати коханій. І я не хочу, щоб вирішити все поодинці, я хочу мати сильний чоловіче плече поруч з мене – людина, що я довіри. І давав йому місце з'являтися.

Коли ми починаємо змінювати щось в нашому житті?

Коли він спалює. Але коли це відбувається, методи будуть екстремальними. Чому це зробити? Якщо у вас є будь-які сигнали: найменша деталь з'явилась або не вдалося, щось потрібно зробити, що потрібно змінити.

Вважаю ситуацію, де жінка живе з переконанням, що всі чоловіки слабкі, що вона незалежна, чоловік не може бути відповідальним, тому що він не може бути пов'язаний. І це може не відповідати дійсності, ви можете спиратися на чоловіка, він доводить це з будь-якої дії, але жінка через її «віральні» програми і переконання дивиться тільки її фільтри (що вона переконується). Так, людина відчуває себе поганим про те, що транслюється весь час. Це один з головних болів чоловіків в пари. Чому? Він не може розвивати свою найкращу чоловічий характер навколо цієї жінки, вона блокує її в будь-який спосіб вона може. Спочатку він на диску, що йому достатньо вирішити все. Але відносини спочатку припускає відповідальність обох партнерів, а енергія об’єднання ґрунтується на загальній енергії, а людина рухається у світ на енергії своєї жінки, яка живить його. Припустимо, що якщо людина надходить в пару, він стає міцніше, можливо, досягається більше. Тому, в якийсь момент людина зламається, не отримувати належне харчування. Цілі стають більшими, можливості з'явилися, і для всього не вистачає енергії. Тут його реалізація починає «щіткою». Перший джгут – це підтвердження того, що він є «слабкою» – програма жінки, яка подарувала їй чоловіка. Ми пам'ятаємо майно жіночого розуму - щоб створити і вирощувати те, що вона бачить, що вона вірить. Така жінка «рапідно працює» для створення «мінуса» в кожній області життя разом. І навіть найуспішніший чоловік може зробити його навпаки. Наступним штовхом є «світло» в щось – причина, яка ви залишаєтеся з контакту з жінкою (постановлює бажання відійти від неї): постійний сидячий в Інтернеті, новий хобі або старий, але тепер регулярний, алкоголь. Людина має програму самозахисту, він відчуває його, тому він інтуїтивно відрізняє себе від жінки, щоб запобігти цьому руйнуванню. Знову, на інтуїтивно зрозумілому рівні, ця жінка сприймається як щось деструктивне, тому передбачає пошук партнера, який не має такої програми, з якої годувати.

Це ще одне питання – що ця жінка отримала таку жінку. Чому інші? Ми несемо відповідальність за себе, ми несемо відповідальність за себе, важливо правильно зробити нашу частину. По «рерайтингу» її шкідливого програмного забезпечення жінка може дати відносинам бажаний смак. Як вона перекладається в мінус, тому може перевести в плюс.

У серці завжди живе і щастя завжди панує у відносинах!

Автор: Інна Макаренко

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8