Михайло Лабковський: Впевнений, що дитина одягнена і в'ялена догляд, а не огірок.

Публікуємо добірку заяв сімейного психолога з тридцять років досвіду Михайла Лабковського. У своїй лекції Михайло Олександрович розповідає про прості та важливі речі, які ми часто дивимося при спробі «виростити людину з дитини. й

1,1 км Нещасливі люди, ви не зможете будувати відносини з дитиною, щоб він був щасливим. Якщо ваші батьки щасливі, вам не доведеться нічого робити.

Михайло Лаковський

2,2 км Багато хто вважає, що вони, батьки, все нормально, і проблеми тільки їхні діти. І вони дивляться, коли два абсолютно різні діти ростуть в одній родині: одна впевнена, успішна, відмінна в боротьбі і політичній, а інший - комплексний програвач, завжди свербіж або агресивний. Але це означає, що діти відчувають себе по-різному в сім'ї, і одна з них не мала уваги. Хтось був більш чуйним, а батьки не помітили.

3. У Впевнений, що дитина одягнена, сором'язлива і смажена догляд, не освіта. На жаль, багато батьків вважають, що догляд досить.

4. У Як ви взаємодієте з дитиною в дитинстві, тому він лікує вас у віці.

5. Умань Школа повинна навчати не стільки математики і літератури як життя себе. З школи важливо не так багато теоретичних знань як практичні навички: вміння спілкуватися, будувати відносини, бути відповідальними за себе - ваші слова і справи, вирішувати ваші проблеми, вести переговори, керувати часом. Це ці навички, які допоможуть вам відчувати себе впевнено в дорослому віці і заробити життя.

6. Жнівень Надмірний досвід дитини через бідні сорти є тільки дзеркалом реакції дорослих. Якщо батьки спокійно відреагують на знеболювання або невдачі в спорті, щоб будь-які невдачі, якщо батьки посміхаються, скажуть: «Мій хороший, не згасати», то дитина спокійно, стабільна, завжди вирівнюється в школі і знаходить роботу, де він досягається.

7. Про нас Якщо в початковій школі ваша дитина не справляється з програмою, якщо ви повинні сидіти з дитиною протягом тривалого часу над уроками - проблема не у дитини, але в школі.Важкий не означає краще! Дитина не повинна переробити, намагаючись зловити програму, складену вчителями. У першому класі займає 15 до 45 хвилин, щоб підготувати домашню роботу.

8. У Покарати дітей можна і іноді необхідно. Але потрібно чітко відокремити дитину і його дії.

Наприклад, ви домовилися заздалегідь, що перед тим, як ви приїжджаєте з роботи, він зробить свою домашню роботу, з'їсти і очищати його. І так ви приїжджаєте додому і ви побачите картину: горщик супу стоїть непристойно, підручники чітко не відкривають, деякі паперу лежачи на килимі, а діти сидять своїми носіями в таблетку.

Головне в цьому моменті не перетвориться в хутрі, а не жувати про те, що «вічно має дітей подобається дітям» і що ваша дитина зросте до нуля без палиці.
Без найменшої агресії, підходити до дитини. «Я люблю тебе дуже, але ви не отримаєте планшет на тиждень. й
І не говорячи - це не обов'язково. Дитина покарана, збираючи гаджети.

9. Навігація Кишенькові гроші повинні бути у дитини з шести років. Не великі, але регулярно видаються суми, які він керує собою. Дуже важливо, щоб гроші не стали інструментом для маніпуляції. Ви не повинні керувати тим, що дитина витрачає їх на себе, і покласти кількість траншей в залежності від його академічного виконання і поведінки.

10. Чи не жити своє життя дітям, вирішувати, що робити і що робити, вирішувати їх проблеми для них, покласти тиск на них з амбіціями, очікуваннями, інструкціями. Ви будете рости старі, як вони живуть?

11. Все по всьому світу, тільки найрозумніший і найбагатший Решта йде на роботу, подивіться на себе і заробляємо вищу освіту. Що ми отримали? й

12. Я проти постійного скрутіння. Дитина повинна бути впевненою, що в сім'ї він любий, поважний, поважний і довірений. У цьому випадку він не зв'язує з «поганою компанією» і не уникає багатьох спокус, які однолітки з напруженою ситуацією в сім'ї не можуть протистояти.

13.00 р. Коли я працював в школі, на День знань я сказав, що потрібно вивчити принаймні, тому що головка окупається багато разів більше, ніж для фізичної праці. А що, навчаючись, ви можете працювати і отримувати оплату за те, що ви любите зробити.

14. Мес в кімнаті підлітка відповідає його внутрішньому стану. Це позачерговий вираз хаосу в духовному світі. Це добре, якщо він миття... Потрібні «реставрувати замовлення» можливо тільки якщо дочірні речі падають поза кімнатою.

15.00 р. Освіта не означає пояснити, як жити. Не працює. Діти розвиваються тільки аналогією. Що може і не може, як це необхідно і як краще не діяти, діти розуміють не з слів батьків, але тільки від їх дій. Простіше кажучи, якщо батько говорить, що пиття шкідливе, і він не висохне, є багато шансів, що син стане алкогольним. Це самий вражаючий приклад, але діти ловлять і приймають більш тонкі речі не менш чутливо.

16.00 р. Не про те, як жити. Якщо батько може говорити тільки про проблеми, у них є проблема.

17.00 р. Якщо дитина намагається маніпулювати дорослими, він має невроз. І ми повинні шукати свою справу. Здорові люди не маніпулюють, вони вирішують проблеми прямо на шляху.

18 років Не критикуйте його, не доторкнувшись своєї особистості, не виходить за межі аналізу своїх дій.Не поговоріть про нього, поговоріть про себе. «Я думаю, що ви зробили погану річ». «Я не люблю тебе ...»

19.00 р. Дитина повинна відчувати, що батьки є доброю, але міцною людиною. Хто може захистити його, може відмовити йому щось, але завжди діяти в своїх інтересах і, головне, любити його дуже багато. Видання

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: realroom.ru/life/michael-labковський

Категории

Смотрите также

Новое и интересное