9 Причини отримання другої вищої освіти

У сучасному світі значення другої вищої освіти, безумовно, зросла порівняно з попереднім часом. Більше і більше людей думають про отримання іншої роботи. Що робити це?

Згідно з дослідженням, що проводився деякий час назад HSE, майже в кожному з федеральних районів країни було збільшення кількості студентів, які бажають отримати другу вищу освіту.

За даними Ростату, велика більшість студентів (66,5% чоловіків і 70% жінок) переоцінюються університети за віком 30, близько 20% людей – від 31 до 40 років і близько 6% – понад 40 років.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Згідно з VTsIOM, 66% опитаних впевнені, що необхідно постійно підвищувати свою кваліфікацію. У той же час, 23% вважають, що його потрібно зробити щорічно, 26% кожні три роки і 17% кожні 5 років.

І найбільша кількість людей, які впевнені в необхідності постійно покращувати свої навички, серед людей з вищою освітою – 86%. Що приносить досвідченим фахівцям завчасно?

1,1 км Необхідність ринку праці для універсальних фахівцівВакансії роботодавців, серед інших вимог, є дві вищі освіти. Деякі роботодавці не розуміють, чому їм потрібен такий фахівець, але після трендів часу вони шукають один, що дає змогу приступати до жартів про миючі-економіст-тамад-дівер-аналітик. Потрібні спеціалісти, які розуміють не тільки економічні, але й юридичні або маркетологи з знаннями психології.

Іван, 27: У роботі, де не був архітектор, я зрозумів, що програміст без можливості дизайну архітектури слабкий і залежний. Я вирішив виправити це У певній мірі вона працювала. На жаль, крім загальних аспектів, є багато менших зон. Не можна навчити все. Ви можете вивчати програмування нескінченно. -від1- 2. Аспірація для кар’єрного зростанняІнколи вища позиція вимагає нових знань і навичок, що стає стимулом, щоб отримати ще один диплом. Але якщо друга освіта йде проти професійного шляху кандидата, це навіть може стати мінусом.

Олеся, 37: «Я довго працював у своїй спеціальності, але в одній точці вона вирішила змінити свою професію більш «жіночі» через незадоволення кар’єрою, вона залишила професію юристом. й

3. У Бажання змінити професіюблизько 40% студентів, які вступають до університету, щоб змінити кваліфікацію. Це часто завдяки розчаруванню в першому значенні. Після всього, у віці 17-18, важко для більшості претендентів вибрати професію для життя, а батьки, які керують ідеями про те, як краще, змусити своїх дітей вступити до «вибагливих» факультетів. Крім того, отримана спеціальність може втратити свою актуальність і привабливість і заохочувати людину отримувати нові знання.

Алла, 42: «Не працює за спеціальністю на новому місці проживання. Цікава вакантність була запропонована, але в абсолютно різних сферах діяльності. Вчиться знову з інтересами. й

4. У Витратні витрати на оплатуБагато студентів мають високі сподівання на другий диплом, оскільки вони вважають, що це гарантія більш твердої винагороди за свою роботу. Якщо ви дійсно отримали необхідні знання і готові взяти на себе більш відповідальність за роботу, то це ваш варіант. В іншому випадку другу скоринку підуть на стек інших документів.

Егор, 31: Я працював протягом шести років, як конструктор дизайну на великому підприємстві, але в певній точці я зрозумів, що я не схожа на заробітну плату і хотів реалізувати свої навички зв'язку. Я переїхав до відділу продажів на значно вищій заробітній платі, проте, за умови, що я отримав другу ступінь на факультеті економіки. й

5. Умань Мета роботиЗнання можуть бути застарілими, втратити актуальність, а деякі фахівці хочуть зрозуміти пов’язані питання. Іноді людина має хобі, що стає його життям, і він повернувся до навчання, щоб опанувати необхідні знання. І після всього, є люди, які хочуть постійно поліпшити себе. І для них неважливо, чи вдасться застосувати знання, які здобули чи ні, головне – розширити свої горизонти.

Юлія, 46: До тих пір, як я можу пам'ятати, дізнаючись щось, дивлячись або дізнаючись щось нове, завжди буде виглядати. Робота на себе і задоволеність результатами цієї роботи. Це любов подорожі. й

6. Жнівень Престиж в суспільствіДеякі люди йдуть на другий вищий або кандидатський захист, оскільки це модно. Вони думають, що наявність багаторегілів в візитній картці автоматично підніме їх повноваження і змушує інших слухати їх. Одна з однокласників відстояла себе і навіть працювала на деякий час в малопоставковій, але високопрофільній позиції в університеті виключно для того, щоб мати право писати всі його regalia на бізнес-карті. Дійсно, деякі люди мають такий вражаючий перелік професійних заслуг.

7. Про нас Сприяє заробітку хваліЯкщо дитина в сім'ї була постійно повідомлена про те, що любов повинна бути заробленою, особливо за успіхом в школі, то в школі він навчиться одному «п'яти», не жартуючи про найменшу «пляшку», то він буде входити в хороший університет, після закінчення він отримає червоний диплом. Але навіть що недостатньо. Потрібно довести до сім'ї, друзів і друзів їх потребу, важливість і бажання заслуговувати вмотивує таку людину, щоб отримати другу, третю вищу освіту, піти на всі види курсів.

8. ДитячаВвічливий студент, безумовно, задоволення. У цьому випадку бажання знання замінюють прагнення бути в цій спеціальній атмосфері, а навчання сприймаються як партія або спілкування інтересів. Таке студентка навчається без особливих зусиль і цілком радує «три». Він хоче відштовхувати час, щоб працювати якомога простіше і, у відповідь на обґрунтовані претензії, скажімо, що він дізнається! Це спроба втекти відповідальність, коли ви повинні зробити свої власні рішення.

9. Навігація Прихильник для особистого життяНе так поширена причина отримання другого найвищого, але все ж є місце бути. Прийняття в інший університет або на нові курси є ще одним способом ознайомлення, оскільки студентське середовище має на увазі спілкування, а крім того, ви можете краще подивитися на людину, яку ви хочете. Нерідко цей шлях вибирається тими, хто навчається на традиційному «п’ятому» або «майдані» факультетах, наприклад, в авіації або педагогічних умовах.

Прийміть другу вищу освіту дуже важливий крок. Надайте собі чесно, що ви отримаєте після закінчення другого університету, крім диплома. Якщо ви вирішили на ціль, то розглянемо кілька університетів, кращі акредитовані та програми в обраній спеціальності в кожному з них.

Не забудьте подивитися на теми, що включені в програму і кількість годин навчання, інакше замість нових знань ви ризикуєте пройти однакову дисципліну в другому турі. Якщо ви зацікавлені в декількох університетах, збирають відгуки про якість освіти за спеціальністю, викладацький персонал і процес навчання. Це допоможе вам краще визначити пріоритети. А що ви обираєте, відкрийте нові горизонти для вас!

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: domashniy.ru/article/psihologiya-otnosheniy/psihologiya-lichnosti/9_prichin_poluchit_vtoroe_vysshee_obrazovanie.html