Хірургічний хлопчик просить маму!

Дуже важко зустрітися з реальним чоловіком, але ви можете підняти його самостійно, якщо він ваш син. Як батькам необхідно виготовити хлопчика, і приклад батька в цьому випадку дуже важливо.

Що таке виховання?

У нашому житті ми навчимося навчати своїх основних цінностей, це про те, що, нарешті, має діалог з дитиною, який ми підтримуємо багато років.

Молода мама імені Нікола, яка живе в Сполучених Штатах, нещодавно опублікована в Інтернеті, в якому вона розповідає, як вона намагається підняти справжній джентльмен в сина. Я хочу поділитися з цим серцем, щоб розповісти про любов і чудовий син:

« » » » » » » » » » » » » » »Колись місяць, мій 6-річний син забирає мене на дату. Він відкриває двері перед мною, штовхає голову вгору, говорить про свій день і попросить мене, як шахта пішли. Крім того, він оплачує за їжу з грошей, він заробляє, зробивши домашню роботу, і навіть залишає його на офіціантку на поради.

Я зробив це з причини. У процесі дізнається, як спілкуватися з дівчиною і яка дата повинна бути. Крім того, він поступово починає розуміти, як показати повагу дівчатам, він любить (до того, як вона є матір'ю).

Ми кладемо наші телефони біля (крім того, як я взяв цю фотографію) і сидимо навколо розмови про наш бізнес, плани та речі.

Я навчаю його хорошими манерами і які сидять на смартфоні на дату - знак поганих манер.

Моя син навчається розуміти значення грошей і як її обробити. Реформує математику, коли ми відраховуємо загальну вартість замовлення і відраховуємо від нього 15% на кінчики. Так, він ще маленький малюк, але я впевнений, що він повинен розуміти речі, як зараз.

Не дуже рано навчити дитину по відношенню до інших, особливо жінок.

Сьогодні, занадто багато чоловіків не мають уявлення, як лікувати жінок або як їх дати. Я раджу знати, що мій син не буде одним з них. й

Ви навчите сина до романтики, прогулявшись з ним, покажи його всі красиві місця в місті. Він може знадобитися в майбутньому. Дітям необхідно підготуватися до того, що в якийсь день вони будуть шановані стати головою власної родини. Видання

По Nikkole Paulun P.S. І пам'ятаємо, тільки змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: abcnews.go.com/Lifestyle/year-boy-treats-mom-dinner-date-month-allowance/story? id=36084025