Наола Вінвер: Стародавнє мистецтво догляду за материнства в Мексиці

Мексиканська Наолі Вінвер - це як вона з'явилася на сторінках книги Катанда. Наолі говорили про своє бачення для середньої професії і традиційного серединного мистецтва вона практикувала понад 20 років.

Тепло-холодильник«Ми шукаємо здоров’я жінки в умовах традиції, не сучасної медицини. Так, в Мексиці прикріплюють багато важливої кількості «пшеничного» і «холодного» в жіночому тілі. При розмові з вагітною жінкою, посередина може визначити це через фізичний контакт. Всім відомо, що холодне і яке тепло. Холодний - це те, що людина лікує, усаджує всередині, це страх, низька самооцінка, байдужість.

І тепла, тепла посмішка, симпатія. І вагітніти і успішно народжувати, потрібно відчувати наповнену теплою, розширеною. Саме тому жінки так погані в стаціонарі - вони так холодні.

І якщо я відчуваю, що жінка занадто холодна, я не відправляю її на тести, я запитую її прості питання: Ви щасливі? Чи любить Ваш чоловік? Ви боїтеся від чого? Ви відчуваєте самотні? І часто ці прості питання допомагають принести на поверхню безліч емоцій, які перешкоджають розслабленню жінки і вдало відроджують. Це не означає, що вона повинна бути повністю запечена, щоб дати народження. Але це релаксація створить рух, і малюк змінює його.

Простір, час і Ребозо

Основним принципом моєї роботи є створення і збереження теплого, комфортного середовища, а також збереження тепла і руху всередині жінки. Багато жінок приходять до мене з внутрішніми блоками—жінки, які були ріпаковані або збиті, або тільки ті, хто виріс у культурі, які постійно розповіли їх, вони недосконалі.

Дуже рідко зустріти жінку, яка абсолютно впевнена перед пологами. Але всі вона потребує простору і часу, а іноді масаж і гарячий чай. А Ребозо шарф, один з основних інструментів. За допомогою цього можна вирішити різноманітні проблеми вагітності і народження. Наприклад, ви можете допомогти дитині прийняти бажану позицію в утробі. (Для цього, на підлозі, шарф пропускається.) Домогосподарка тримає її на обох кінцях. Потім вона починає тягнути шарф певним чином, або вправо, потім зліва кінець, або тільки в одному напрямку. - Авторська замітка.

Ребозо допомагає розширити кістки тазу так, щоб у дитини було більше місця. Можна розслабитися жінці, позбутися від болю в спині. Існує методика прискорення повільного пологів. Іноді під час пологів ми зв'язуємо очі жінки з цим шарфом, щоб вона не відволікалася зовнішнім стимулом. Ми також використовуємо rebozo після пологів до «введення кісток назад в місце». І звичайно ж, ми проводимо дитину в ньому, і домогосподарка може обмотати себе в ній - це універсальне.

Теплиця, лід і дзвіночок

Ми використовуємо інші методи і методи. Наприклад, в неправильному положенні дитини - скажіть, з тазковою презентацією - допоможе спекотний обігрівач і лід.

Бізнес лікарів – здійснювати різні види медичних маніпуляцій, які вони роблять: штучно стимулювати роботу, відрізати пуповинний шнур, прокол сечового міхура. Всі ці інтервенції створюють ускладнення у пологів для матері та дитини. З такими заявами, посередники часто згодні з самими лікарями. Як невролог Михайло Головач розповів у своєму виступі «офіційна медицина повідомляє, що причина різкого погіршення здоров’я дітей є бідною екологією, поганим здоров’ям матері». Але головна причина полягає в практиці пологів в стаціонарі. Студії стали агресивними протягом останніх 40 років. й

Покладіть лід на верхній частині живота матері, де у дитини є голова і нагрівальна підставка на нижній частині живота. Дитина завжди пересуває голову від холоду до тепла і повернеться від льоду до нагрівальної колодки.

Іноді замість опалювальної колодки ми кладемо музику, щоб зробити її «до звуку», для цього мексиканські жінки також часто зв'язують шлунки з стрічкою з дзвіночками. Або світить ліхтар так, щоб дитина переходить в світло.

Але тазова презентація, як правило, вказує на деякі емоційні проблеми - або в материнських відносинах або у відносинах батьків. Що стосується вузького тальвісу, іноді зовнішній звужений тальвіс насправді широкий всередині і навпаки. Але його можна розширити - наприклад, за допомогою rebozo. Якщо на фізичному рівні немає руху енергії або руху, то потрібно зробити щось. І якщо все добре, то не робимо нічого.

В цілому. Єдине, що воістину статичне - людський розум.

Робота над собою

В ідеалі ми нічого не робимо в пологах. Я ніколи не був прихильником виховання дитини. Я вірю, що будь-яка жінка може дати народження, якщо вона слухає її інстинктів. 50% своїх клієнтів – непристойні селяни. Але вони виростуть знаю, що вони будуть мати (у віці 10-13 дітей).

«Після себе подій, як правило, йти від поганого до погіршення. й Я не знаю автора афоризму, але протягом багатьох років він приходить до розуму, як тільки медіа починають поширюватися лунки скандалів, пов'язаних з домашніми акушерами і російськими голодами з медицини починають заперечувати батьківщину як щось абсолютно неприпустимо для Росії, неприпустимо і навпаки загального почуття. І вони мають найбільш успішну пологу, тому що вони визначаються для народження. Коли вони приходять до мене прямо перед тим, як вони народжуються, я розповідаю їм все, я покажу їх rebozo, "Чи є які питання?" але вони ніколи не мають ніяких. Я дуже часто запитую про кровотечі.

На мій погляд, ризик кровотеч залежить від того, чи є жінка сумна. Якщо, наприклад, вона зламала батька своєї дитини, то така кровотеча є свого роду сліз. І я намагаюся заповнювати недійсну, з якої ці сльози пливуть.

Але якщо жінка може компенсувати цей холод під час пологів, якщо вона може зігріти себе, не буде кровотечі. Іноді жінка може стати матір'ю тільки, позбавляючи від усього її внутрішньої негативності під час пологів, які народжуються з дитиною. Дитячий бірж – це відчуття події, що містить все в житті людини. І для жінки, щоб народити, вона повинна зробити велику внутрішню роботу, щоб мати достатню кількість генорозійності, щоб дати життя. Після 20 років пологів я можу сказати, що пологів є фізичним процесом тільки в певній мірі.

Зніміть свою потужність.

Робота з дружиною, її потужність. Історія людства показує нам, як сильне прагнення розширити свою силу іншим, і як вони мають владу використовувати її.

У старовинних образах, посередники не повісили жінки, але лукалися перед нею. Він використовує його для доброї людини. І в історії людини, які допомогли жінкам без шкоди їм. Наша робота полягає в тому, щоб культивувати компасіон.

Якщо дружина не вірить, що жінка може народжувати без втручання, то, можливо, ця господиня повинна шукати іншу роботу. Для того, щоб дитина народилася успішно, кожна жінка потребує різних речей - хтось повинен бути захоплений і підтримується під час пологів, хтось просто повинен бути лівим. Саме тому акушерство – це мистецтво.

Подарунок.

Як приклад, я хочу розповісти вам історію. Одного разу я був привезений до 12-річної дівчини, яка була ріпакована власним дяком, від якого вона була вагітна. Він сказав, що якщо вона розповіла про це, він вбити його. Але її зростаючий живіт говорить для себе, і в цьому останній місяць вагітності, коли я побачила її, вона зовсім не говорить. Коли я запитав її питання, мама завжди відповів. Я сказав, що я запитав її питання, але вона була мовчазною. А потім один день її молодший брат прийшов до мене і сказав, що вона породила. Вона була самотньою і її батьками. А потім вона почала гасити, роз'ясування, "Чому зробив це мені?" Біль в своєму тілі відбивав біль в душі. Вона відчувала там нічого іншого. Я знаю, що я мав підготуватися до пологів. Але коли я підійшов її, вона перекресла ноги і не дасть мені доторкнутися її.

Чи був даний момент вибору - бути грубим або ніжним? Повноважне ставлення до самоввезення? Ми робимо, що кожен день -- Яйця на дитину, тому що він зламав свою улюблену річ, або допомогти йому зібрати його разом - з любов'ю? Нехай автомобіль проходить або відрізати його? У цьому конкретному випадку я зняв свої акушерські рукавички, підійшов до дівчини і захопив її ззаду. Я відчув її стан і зрозумів, що вона ще емоційно пов'язана з цією людиною. І я почав розповідати, що вона була її малюком, і що коли він народився, він буде красивими губами, як її і п'ять маленьких пальців на руках. Вона дивилася на мене з очима широким відкритим, як дитина, яка тільки отримала подарунок. Так дитина народилася -- в сечовому міхурі -- і ми відкрили свій подарунок разом. Вона дивилася на красиві губи і підрахувала п'ять пальців на кожну ручку. І ця 12-річна дівчина стала найкращою матір'ю в селі. й

Уміння відчувати людей

Дуже чутлива до енергії інших людей. Необхідно розвивати рентгенівські очі, здатні миттєво зрозуміти ситуацію. Звернувшись до очей з дитиною необхідно - він не може говорити і може часто звернутися до допомоги тільки з очей. У своїй практиці лише 1% жінок, які потребують медичної уваги, хоча це випадок, що я працюю з лікарями. Але я завжди відправляю коробку шоколаду до лікарів, які підтримують мене. Бо шоколад відкриває серце, приносить тепло і готує нас до того, що може статися.

Автор: Марія Русакова

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: chaskor.ru/article/zadacha_akusherki_-_priglushit_svoyu_silu_18096