10 психологічних принципів самодогляду: заміна психолога та косметолога

У світі є епідемія хронічного невдоволення. Згідно з опитуваннями та дослідженнями, навіть діти віком 7-8 років роблять вимоги до їх зовнішнього вигляду та фігури!

Що можна сказати про жінок, які постійно атакують глянцевими та агресивними рекламними продуктами.Більше 85% дорослих жінок, які опитують у США та країнах Європи, незадоволені їх зовнішнім виглядом в одному або декількох напрямках.

Психологи і лікарі навіть мають термін для цього стану – «нормальна самодосвідність». Дуже часто це невдоволення викликає хронічні стреси і депресії. Ми перевернулися до психолога і косметолога Анна Кричкова з проханням розповісти, що жінка, яка зіткнулася з такою проблемою самосприйняття може зробити для себе, в середині кризи, коли поради звертати увагу на дорогі спеціалізовані фахівці, які звучить практично приглушення?

Ви можете самостійно навчатися, використовуючи не тільки косметичні, але і психологічні методики і принципи. Ми працюємо з жінками, які контактують з вашим тілом і свідомим, грамотним підходом до самодогляду, ви можете досягти значних змін у психологічних «випробування» відносин з Вашим фізичними силами.

10 Психологічних засад самозабезпеченняПозитивна мотиваціяКоли ми були маленькі, основний спосіб виховання був обертовим критиком. З якоїсь причини, вважається, що дитина вже знає, що добре в ньому, але поганий повинен бути постійно загострений. Так, звичаю себе за будь-яку помилку і ігнорування доброго, так що вона навіть стає страшною.

Першим кроком на шляху до краси є побачити цю красу своїми очима. Це не простий спосіб дізнатися себе знову. По-перше, важливо дізнатися переваги.

Коли ви орієнтуєтесь на ваші віртуї, це легше почати доглядати за собою з любов'ю, а не тому, що ви повинні «збудити ці складки, збити целюліт і зморшки вапна». Подбайте про себе, як «супутна дія» нічого не дасть: боротися з тілом без зайвих зусиль, і, як правило, призводить до поразки.

Що робити, якщо ми стали союзниками з тілом? Вкажіть, чому ви будете любити цю жінку. Для її життєрадісного вигляду, прищів на щоці, моль, чуттєвий згин губ, красиві брови ... Починайте давати собі компліменти з серцем! Навпаки, зупинки склепіння.

Ми не говоримо про підживлення самооцінки з підтвердженнями в дусі «Я богиня», «Я найчарівніший і привабливий». Ні, не дуже. Звичайний, але є багато, щоб побачити.

Спробуйте оцінити себе об'єктивно, але при цьому benevolent.

Розуміння ваших потребПеред тим як купити кілограми різних труб і банок, важливо проаналізувати стан шкіри, м'язів, постави і, в цілому, стан здоров'я. І тільки при визначенні невідкладних потреб організму, має сенс займатися підбором засобів догляду, процедур і вітамінів. Це може заощадити багато грошей.

Якщо ви сумніваєтеся, будь ласка, купуйте дорогі вершки, попросіть своїх друзів, які його використовують. Якщо є можливість і це не дивно невидимий - запитайте трохи грошей для тестування. Таким чином ви можете прийняти поінформоване рішення і не стати жертвою реклами. Відчуйте безкоштовно контакт-консультантів в магазинах - частина їх роботи полягає в тому, щоб надати клієнтам зразки брендів, які вони представляють.

Правильне налаштування цілі

Після того, як ви вирішили на фактичних потребах, вам необхідно зрозуміти, що ви хочете отримати ефект косметичних процедур. На цьому етапі важливо сформувати мету, визначити критерії, за якими ви зрозуміли, що є прогрес, реалізм завдання. Важко вирівняти ціль на тиждень, щоб видалити 10 кілограмів тільки за допомогою обгортання і масажу і отримати одночасно еластичну і тоновану шкіру.

Важливо пам'ятати, що шкіра є органом, як і інші. І має свої особливості функціонування. Не вірте в рекламу «зерний крем омолодить вас за 3 дні».

Дуже важливо працювати зі змістом на цьому етапі. Чому потрібно ці зміни? Чому це важливо для вас? Що буде змінюватися, коли ви досягнете цього результату, для вас і для ваших оточень? У цьому місці занадто високі очікування можуть виникати, які будуть замінені розчаруванням.

Прийняття себе з усіма функціямиБагато жінок хочуть повністю переоцінити себе або принаймні досить ретушувати, просто порадувати інших, одружитися, бути високо оцінений суспільством. Вони народжуються ромашками або орхідеями, намагаючись регулювати себе до стандартів троянди. Або, навпаки, вони запускають себе, тому що вони все ще не стають трояндою, і це взагалі, це божевільно працювати над собою. Але що якщо ви даєте ромашку умови, які необхідні для ромашки, а орхідеї дають запліднення для орхідей?

Після того, як ви перетворите себе в троянду за вартістю титанічних зусиль, це буде зрада власної сутності.

Це справжнє життя Барбі дівчина з Одеси Валерія Лукинова, мрія якого завжди була виглядати як знаменита лялька. Ну, мрія прийшла!

До речі, ви можете знайти себе, відкладаючи те, що зараз доступний: "Коли я отримую ті складки з боків, я буду купити собі нову сукню!" Це означає, що ваше тіло не заслуговує на поновлення. Але варто чекати? Можливо, краще зрозуміти, чому ви відкладете невизначено, що ви можете зробити сьогодні? Відповідь на питання «Чому робити це для себе?» може допомогти вам розібратися в тому, що ви все ще не можете позбутися від «знімків», або, можливо, зрозуміти, що це не в них!

Гнучкість підходу та запиту на підтримкуУ разі самодогляду все повинно бути намагатися самостійно. Що підходить для друга, не влаштовує вас на всіх. Якщо не можна приїхати до результату одним, збитим поколінням жінок, то, можливо, є інші, менш знайомі.

Ще один підводний водоспад – це те, що ми часто “фокус” на якомусь одному, “основна” фізична інвалідність і намагаємось впоратися з ним з усіма нашими, можливо, (“Я маю живу!”). Тим не менш, завдяки вашим зусиллям, результати вже з'явилися, і ви не помітите позитивні зміни, тому що ви бачите тільки цей недолік. Тут можна допомогти відгуки від тих, які ви довіряєте. Якщо вам потрібна підтримка, необхідно влаштувати друг для регулярного обговорення зовнішніх змін. Зовсім з-за кордону в цьому випадку може бути більш вірним, ніж власне, тому що ви бачите себе щодня, і очі просто «миття».

Подбайте про себе

Якщо ви хочете добре провести чудовий вигляд, важливо сформувати звичку турботи про себе: краще подарувати собі 3 хвилини 2 рази на добу, але робити це щодня, ніж приховати 2 години до процедури - раз на місяць. Шкіра має свої принципи роботи, я повторю, це той же орган, як і всі інші. Нерегулярна, рейда, догляд за нею навряд чи дасть що-небудь інше, ніж ефект короткострокової комплаєнсції (Я зробив маску!)).

Розуміння

Коли ви виконуєте будь-які косметичні процедури, важливо бути в даний момент, зв'язавшись з собою, з почуттями, концентрувати на них, пам'ятайте, чому ви це робимо, запам'ятовуйте свої значення і цілі. Міцність самураї не в зброї, але в концентрації. Неймовірні обряди допомогли йому навчити цю майстерність. Тому я рекомендую створити свої власні естетичні обряди, які допоможуть вам налаштуватися на пряму хвилю.

Концентрація Ваших почуттів, контакт з тіломНе думайте про конфлікт з босом, проблеми з дітьми або фінансовими труднощами при застосуванні крему на обличчі – це час тільки для вас, дайте йому повністю. Почуття шкіри під пальцями, що це таке? Які думки і емоції ви доторкнуєтеся до себе? Все це допоможе увімкнути увагу і зменшити рівень стресу, накопиченого протягом дня. Те ж саме за фізичну активність ви обираєте себе: орієнтуючись на рухи, які ви виконуєте, а не прокручуючи через деталі аргументу з чоловіком.

Насолоджуйтесь процесом

Повірте себе, помперіть себе, дозвольте собі відчувати себе добре! Якщо ми подбаємо про себе з позиції «Я повинен витрачати час на це», «Я боїтеся старого віку», «Я хочу виграти зморшки» – ми швидко втомилися від того, що викликає негативні емоції. Наш мозок і тіла люблять отримувати задоволення гормонів, і звички щоденного догляду за собою набагато швидше і простіше формувати, за умови, що ми просто насолоджуємося робити косметичні процедури.

Можливість помітити найменші зміни

Вирішуйте себе для кожного кроку в правому напрямку. Зверніть увагу на все, навіть наймодніші результати. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Це допоможе в тих випадках, коли ви вводите так званий стадія плато і довго не отримаєте видимих поліпшень. У таких моментах важливо дати організму час для якісних змін і бути хворим. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.

Ці прості психологічні принципи можуть бути реалізовані абсолютно безкоштовно, тобто безкоштовно. Я впевнений, що вони допоможуть вам зробити вашу турботу більш приємним, і ефект домашніх косметичних процедур - більш виражений і помітний!

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: matrony.ru/zamenit-psihologa-i-kosmetologa-da-s-pomoshhyu-etih-10-pravil/