Растрований пансіонат: 2 чудові рецепти!

Я готовий повідомити про підготовку пантера. Рецепт книги Адірия Даса «Ведічна кулінарна Мистецтво».
Підготовлені 2 види, точно з дому та магазину молока. У мене є 2 дивовижні рецепти для вас!

Почнемо на приготування їжі.

Покладіть молоко на середню вогонь в горщик досить, щоб молоко не збіглося, коли він піднімається. Поки молоко нагрівається, готуємо коагулянт і коагулянт, покриваючи його двома шарами марлі і розміщуючи його на посудині для зцілення сироватки.

Коли молоко починає підніматися, додайте згортання речовини до неї. Практично відразу з прозорого жовто-зеленого сиру. Видаліть горщик з вогню. Якщо сироватка не прозора, покладіть каструлю знову на вогонь і додайте трохи більш складану речовину. Не зберігайте вогонь занадто довго, інакше це буде важко.

Після повного поділу сиру сиру сиру сиру, видаліть каструлю з вогню і перекидаємо її в марлю. Промийте його під струменем холодної води на півгодини, щоб вона стала щільніше і для видалення згущеної речовини, яка може зіпсувати аромат панеіри. Потім віджиміть решту рідини наступним чином:

Якщо вам потрібна тверда пані, поставте її під пресом.
Якщо у вас є м'який сир, просто затягніть марлю.

Коагуляційні речовини:

Сік лимона. Це дає панір слабкий кислий смак. Щоб гасити 0,6 л молока вимагає близько 1 ст.л. лимонного соку.

лимонна кислота. Щоб отримати хороший густий сир розчинити лимонну кислоту в невеликій кількості теплої води. Для складки 0,6 л молока потрібно близько 1/2 ч.л. лимонної кислоти.

Купуйте молоко (зберігати простокушино) в каструлі. Щоб відокремити сироватку, замість 1,5 ст. сік лимона - 6 ст.л.

Домашнє молоко не прилипало до сковорідки. Використовується лимонна кислота. Я нічого не додав, все строго за рецептом. Молоко згущене ідеально. Флакони були більшими, ніж магазин.

Я кладаю обидва шматки під пресом протягом декількох годин. Потім поставте в холодильник (не прес). Я смакував його наступного дня. З домашньої молочної паніри вийшов набагато краще! І щільніше (зображені вище). Хоча прес було 2 рази легше, ніж сковорідка з магазину молока. Звичайно, сир виявився свіжим. Я думаю, що ви можете додати сіль і інші спеції або зеленню до неї, коли вода натискається після полоскання.

Над. З 1 літра магазину молока, отримано 143 г паніровки.
Від 1 л домашнього молока - 146 г.

Панір смажений:2 великі рецепти

1,1 км Вирізати панір (або сир Adygea) на шматочки, розтопити вершкове масло і обсмажити спочатку спеції - насіння чорної гірчиці, Калонгджі, кунжуту, африди, куркуми, сушеного кропу (не обов'язково все це буде смачно без цих спецій), а потім шматочки сиру самі до скоринки. Якщо ви використовуєте домашню каструлю, то засоліть її першим. Результат перевищить всі Ваші очікування!

2,2 км Зволожуйте листя норі (які використовуються для приготування суші), обмотайте шматочки сиру Adygea в ньому, а злегка обсмажте в гетлі. Ви отримаєте смак риби! І здавалося б, що ви вживите ніжне філе риби. Рецепт ідеально підходить для тих, хто намагається піти вегетаріанський, але любить рибу.

Бон привіт! Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: sattvik.livejournal.com/104246.html