Вивчайте, щоб дати вам бажання, щоб вони могли стати справжніми!

Зрозуміємо, що це означає пускати бажання, чому це необхідно і як його реалізувати. Повідомляємо, що будь-яке бажання, як птах, так і утримуючи його некомерційним, небезпечним. І в клітку птах навряд чи буде бути щасливим, як в дикому. І якщо ми дійсно хочемо щось, ми повинні дізнатися, щоб дати нам бажання, щоб вони могли стати справжніми.

Як ви віддаєте свої мрії та цілі?

Написати побажання

Коли ми не пишумо нашим побажанням, але носимо їм весь час в себе і в наших головах, вони здаються до нас. Я маю на увазі, чому писати його вниз, ви знаєте? Ах немає. Бажання краще видалити і зберігати окремо. Тому я часто рекомендую не тільки список снів писати, але один, в якому є не менше сотні. Щоб здійснити інвентаризацію там, щоб подивитися на все це з-за кордону, щоб вилетіти щось (зрозуміло, що Бог заборонений це буде вірним), перекласти щось, додати щось.

Коли ми пишумо мрії і бажання, нам простіше зрозуміти, що все, що зберігається в нашій голові, і що привозиться з-за кордону, суспільства, друзів і знайомих.

Я пам'ятаю одну дівчину, що кріє гірко, як вона писав її 100 список бажань. Вона криється через це величезна кількість, тільки одна мрія була власною. Про нас Але ви можете витрачати так багато зусиль, щоб досягти цього, і не отримаєте в кінці, ні задоволення, ні щастя. Багато людей живуть своїм життям, не зрозуміло для кого і чому.

Ці мрії, що «поцілунки» приносяться до себе швидше і простіше. Особливо якщо ми не намагаємось запустити інший спосіб для деяких ілюзій і диважу. Крім того, вони дають нам багато сил, натхнення, вони приймають нас на інший рівень життя і свідомості. Але знайти свій «всюди» у всьому цьому шумі дуже складно.

Мама говорить вам, що вам потрібно квартиру і освіту, dad каже, що вам потрібно автомобіль і робота за кордоном, чоловік каже, що ви повинні бути тонкими і мати силіконові груди, телевізор пояснить вам, що це час, щоб rick Botox бути молодими, друзі розповість вам, що вам потрібна кар'єра і незалежність, журнали переконують вас, що ви мрієте брендовані взуття і нову колекцію Chanel, і звичайно, ви не можете жити без нового iPhone. Але що ви хочете? Що ви, ваша душа, ваше серце потребує?

Спочатку необхідно відокремити зерно від шафи і почувати власний голос всередині, щоб не покласти сходи на виворітну стіну.

І, непарно достатньо, легше пускати свої власні бажання (не існує тиску ззовні).

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Я даю вам приклад, де я відстежу це дуже чітко. Я виріс наодинці і мріяв про велику сім'ю. Не менше п'яти дітей, можливо, більше. І так ми були нашим першим сином. Ми бажали другу дитину, і це не за рік. Тексти пісень, а це означає: Це величезний біль, що все неправильно, що мій сон висить. Я не можу отримати будь-який молодший, але я не можу вагітнати. Чи будуть всі мої мрії зіпсовані і я тільки мати один раз?

Коли я зрозумів, що я був занадто щільною уві сні, став неадекватним у підрахунку всіляких графіків і прийомі мозку з мого чоловіка, я думав. Всі мої мрії колажі були з фотографіями великих сімей – не менше трьох дітей, якби решта нас не було щастя. Чому не Бог дає нам другу дитину? Ми не повинні мати більше дітей? Ми не можемо бути мамою і тато знову. А що? Я пішов нещасливим і нереальним? Я втратив життя мрії? Життя було?

Чи існують будь-які переваги або переваги для поточної ситуації?

У нас є один син. Хтось не може дати народження навіть один раз, і ми вже маємо його, зростає. Добрий і любов один. Якщо дитина сама по собі, він буде більше уваги, турбота. Тим не менш, Данка є особливою, і вона не була зайвою для нього. За допомогою однієї дитини простіше займатися самоактуалізації і бути мобільними. І так далі.

Я збирав переваги мого положення, і я поставив його трохи. І як тільки я прийняв, що я можу мати тільки одну дитину назавжди, я отримав вагітну. Я не чекаю, але дива, як тільки я дізнався, щоб бути щасливим у моєму житті.

Я щасливий зараз. Що я вже дав багато.

Щасливий і одружений. І без дому. І без багато суконь. І немає дітей. І без коханої речі. Вже щасливий. Я буду навіть щасливим, якщо мої побажання виконуються.

Не дайте на бажання.

Іноді ми здійснили з першої точки зору, вони кажуть, що я вже добре, і починаємо знецілювати себе, вводити себе в ілюзію, кажучи, чому мені потрібно? Так я знаю дівчину, яка вперше захотіла бажати дітей, чула всіх навколо її паління бажання. А потім він отримав холод. Я починав розповідати всіх, і я не хочу дітей. Щоб діти були мезами в домашніх умовах, і вона не може стояти мез, що важко працювати з ним, і без роботи вона вмирає, і чоловік не так надійний для народження йому.

Як стати щасливим? Ноп. Навпаки вона занурилася в депресію, і вона сама не розуміла чого. вона не потребує дітей. Проблема полягає в тому, що вона не чесна з собою. А замість того, щоб вона хоче дітей, але з яких причин зараз вони не, вона вирішила не захочеться відмовитися.

Через кілька років самовідчуття (і психотерапія), вона стала матір'ю. По-перше, приймаючи дитину (і визнаючи, що дитина не завжди повинна прийти до речі, яку ми хочемо). А потім раптом вона вагітна. Лікарі просто подрібнили, кажуть, що це просто не може статися. Це сталося тому, що вона дає бажання стати матір'ю таким чином.

Проведення наших бажань не завжди залежить від нас. І якщо це залежить, це трохи. Нехай Бог вирішить, і що подарувати нам.

Він знає, що нам потрібно і що ми готові. Ми написав заяву на голову, а потім він прийматиме рішення.

Що потрібно робити і бути тим, що відбувається.

Позбавлення від бажання не означає сісти і очікування. Очікується, Сірий на море і нічого іншого. У мене немає ніякого впливу, тому я просто буду стояти на березі. Багато дівчат сниться одружитися, і якщо він хоче, він знайде мене. Але як він знаходить вас, коли ви перебуваєте в офісі протягом 12 годин, після чого жовчають на метро і спати? У якій точці часу він повинен знайти вас? І ви бачите його, див. це? Ну, він випадково увійде до вашого бухгалтерського офісу, невірних дверей, тому ви навіть не помітите його і не звертайте увагу, тому що приміщення не буде світло рожевого світла, а метелики не почнуть літати по кімнаті.

Багато людей будують бізнес, відносини і в цілому всі їх життя. Я хочу, щоб це зробити. Але навіть виграти лотерею, потрібно придбати авіаквиток. І будувати відносини, потрібно вкладати багато.

Бог не має інших рук, ніж наші. У цьому сенсі ми є мисливцями нашого щастя.

Але коштори, які розуміють, що «салі» надійне і в кількості, до яких ми дійсно заслуговуємо. Ми продовжуємо виконувати свою роботу. Які фрукти прийдуть, Бог вирішує.

Це, якщо я не одружений, але я дійсно хочу, то я працюю на своїх жіночних якостях і піти, де ви можете зустріти гідну людину. Якщо я знаходжу увагу, я даю людину шансом, навіть якщо я не люблю їх. Я знаю його, не фізично. Я хочу, щоб дізнатися більше, хто краще.

По-перше, найчастіше, той, хто нас присвячує, перш за все виглядає звичайною і «невинною людиною». Якщо ви не даєте це шанс, якщо ви не дивитеся уважно, ви можете пропустити найважливіше. Я роблю щось (і насправді багато) щоб бути дружиною один день. Але коли шлюб приходить і хто буде мій чоловік, це не до мене, щоб вирішити. І я розумію це.

Або якщо мені сниться будинок, я не просто дивлюся на фотографії або заздрити чужі будинки, я дізнаю ціни сюжетів, вивчити, де будинок буде ідеальним, що будувати його з, малювати макети, які я люблю. А потім, крок за кроком, і, можливо, не дуже швидко, я піду цеглу до моєї мрії. Вони врятували гроші на землю – купили землю, повільно почали будувати. Або купили готовий будинок, але від міста, де він коштує дешевше.

Дякую.

Що ми часто забуваємо. Зосередитися на що не варто, забуваючи що вже дано. Мій друг - мати чотирьох чудових дочок, які мріяли сина. І довгий час був її обсесія, що вона була поганою дружиною, що її чоловік не подарував спадкоємцеві, що дівчата є відходами часу, одружилися і летять окремо. Вона відчула себе шкода і не відчула багато тепла для її дочок.

Одного разу пішов до будинку іншої матері, яка мала п'ять синів і не дочка. Вона помочилася для дівчинки, але в ваговій. Як жарт, вони пропонують один одному, щоб змінити, поділитися своїми проблемами і досвідом. Але найцінніше для мого друга було те, що вона побачила ззовні. Її дочками спокійно відіграли в ляльках і будинках, очищені страви після себе, сангові пісні, танцюючі. І п'ять валіантних лицарів весь час побігли стелю, руйнували все на своєму шляху, боролися, перетворили весь будинок вгору.

Коли вона прийшла додому, вона почала дивувати, як пощастила вона повинна бути збережена Богом від гучних шумів і битв. Що щастя - дівчата, які допоможуть навколо будинку, не створюють проблем, добре навчаються, ніжний і торіонний. Як вона сказала, вона була випущена в цей момент, кажучи, Спасибі Богу! Почуття наповнене серцем, вона більше не відчувала себе. А через рік син народився. Повністю неплановані.

Дякую всім, що вже дано. У нас є багато. У нас є місце, щоб жити (навіть, якщо це не наша). І є мільйони людей, які живуть на вулицях, в коробках, в підвалах. У нас є щось їсти. У нас є сім'я і друзі. Ніжки, руки. Нам дуже сподобалося.

Як бути вдячним без претензій – коли це відбудеться? Вимикаючи за вдячністю весь час. Навіть якщо у мене немає власного будинку, спасибі за можливість орендувати квартиру і жити від батьків. Я не маю великий гардеробний шафа, дякую вам за вже чотири красиві сукні, швейна машина і талант для пошиття. І так далі.

Коли ми знаємо, як бути вдячними, сниться швидше. Після того, хто хоче подарувати подарунки старим жінці від казки «Про риболовецьку і рибу»?

Не вистачає, не вистачає, необхідно все часу (і результат цього життя є природним).

Якщо ви робите все це, ви відчуєте, що напруга знижується, життя легше і більш радісно, і бажання легше і швидше виконати. І якщо вони ще не були виконані, то хоча б ви не відчуваєте депресовані на цій темі, і руки, що чіпляють до бажання, розпушують їх захоплення. Отже, потрібно тримати, все правильно, і в зв'язку з цим ви побачите розсаду.

Автор Ольга Валяєва, з книги «Чи не мріяти»

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: valyaeva.ru/otpuskanie-celej/