Зробляючи життя занадто серйозно!

Я думаю, що це шкідливе для життя занадто серйозно. Подумавши, здогадуючи: «завдяки, не дзвонити», «записати, не писати», «зловити, не сказати» шкідливо. Це погано, тому що це займе ваш час. Зрозуміло, тому що ці думки відвідають вас від дійсно важливих речей: від живих відносин, від ваших почуттів, від ваших дітей, від вашого бізнесу. Це віртуальний світ у вашій голові, розумові ігри, не реальне життя.

«Я скажу це, він скажеш це, і тоді я поясню це до нього і дозвольте йому приймати рішення», – майже напевно не отримаєте результатів, які ви готові. Спочатку ми перебільшимо знання іншої людини та їх реакції. Вся стратегія може зламатися після перших слів. Ми не знаємо, що очікувати. Що про когось, хто, ймовірно, під впливом стресу? По-третє, надмірна продуманість дуже часто викликає відторгнення. Несвідомо вважає, що вони хочуть щось з них, і, очевидно, тягне за собою захист, щоб не використовуватися. Чи варто витрачати час на стратегію?

Щастя і емоційність завжди дають найкращий ефект. Завжди. Подумайте про це: коли ви зіткнулися з тим, хто інший біль, ваша перша несвідома реакція полягає в тому, щоб допомогти, якщо ви нормальна людина з розвиненими почуттями емпатії і емпатії, а не насильною травматичністю. Якщо ваша відкритість і чесність мала протилежний ефект – людина закривала або гірше, закривала агресію, то це теж добре – інформація для Вас про цю особу.

Я думаю, що життя має бути простіше. Якщо ви хочете дізнатися щось, дізнайтесь. Я хочу запитати, запитати. Якщо ви хочете говорити, розкажіть мені. Навіть якщо ви робите, Бог з ним. З цією людиною, заспокоїти, інші сприйматимуть адекватно і спокійно. З цим ви будете виглядати як поганий, з іншого – наївна і мила дівчина. В житті немає нічого скінченного. Ми завжди знайдемо щось інше. Після цих слів будуть інші, після цих дій - інші, після того, як ця людина - хтось інший, якщо ви можете зробити це.

Але є три нюанси вираження моїх емоцій, які я хотів би звернути увагу.

Першим буде говорити про ваші почуття і що вам хотілося б («Я відчуваю себе поганим», «незручним», «Я відчуваю себе самотнім», «Я хотів би це, якщо ви», «Я піклуюся, якщо ви», і т.д.), а не про те, як повинна бути інша людина, і хто після чого він не робив.

Другий не перетворювати вираз ваших почуттів і досвіду в мозковий злив. Одну тему звучать один раз. А третій, дуже суб'єктивний, але дуже важливо для вас, щоб зосередитися на післясмак.

Кожне слово і дія має те, що я викликав післясмак. Якщо все зроблено правильно для вас, то всередині є приємне, тепле відчуття, що все добре. Ви задоволені - все добре. Якщо щось не варто робити, то всередині є таке непристойне почуття, що краще буде дратувати. Не дарма, не погані почуття. І невірні слова однакові, прощати себе. Так, в той момент, з тим, хто ви були, це не може бути інакше. Це була найкраща угода.

Додаток важче ... Якщо ви емоційно залежите від людини, то, швидше за все, ваш дзвінок або відвідайте «в дзвінку серця», від довгого, залишить не дуже гарне враження і об'єктивно посилить ситуацію. А якщо ви відпочивали і спокійні, не прикріплюються до результату, то навіть текст посеред ночі з бажанням обговорити щось важливе для вас, буде виглядати досить прийнятно і цікаво для вас і для іншого.

В цілому слухайте, відчуйте себе і розгляньте почуття інших. І візьміть його легко. Що ж, коли в цьому житті?

Автор: Лілія Ахремчик

Видання

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Фото: pticavpolete.com/eto-vredno-serjozno-otnositsja-k-gizni.html