Забуте мистецтво складання

Покажіть мені, що ви хочете почути вранці, "Хі!" Як ви? або "Добрий ранок!" Як чудово виглядати сьогодні! Так, другий привітання має чарівну властивість - вона допомагає прокидати, піднімає настрій, думка виникає сама себе: "І я дуже нічого!", і я хочу, щоб отримати бізнес якомога швидше. Без цього дня було значно гірше.

Але чому ми любимо слухати приємні слова в нашій адресі, ми так любимо в похвалі! Як вони сором'язливі і timid? А можливо, ми просто ніколи не думали про те, що наше слово може підняти настрій людини, надихнути, надихнути? й

«Є два різні підходи до людей: перший погляд на них з критичним оком — мабуть, це ярмарок, але суворий, підхід небайдужого. В той же час ви можете побачити всі недоліки і недоліки, але подивіться на них посмішка, і виправте їх акуратно і з жартом на губах. Це підхід закоханих, написаний Андре Мауріс у своїх листах до незнайомця.

Алас, хороший комплімент практично зникнув з нашого зв'язку, він був замінений на широтність і кліщі. Але це забуте мистецтво ще може бути «застраховане» і освоїти, щоб зробити світ трохи свого роду і яскравим, і наші рідні трохи щасливі. До речі, в XVII ст, слово комплімент, крім тепер відомого значення «оральної або письмової похвали, докази судової, галантності» мали ще одне - «лікть, привітання». У ці дні вітання неможливе без свербіння або похвали.

Ті, хто думає, що приємні слова ніколи не говорять від серця, невірно. Ніщо так: тільки ті, хто не байдужі до свого співрозмовника, лікують його з інтересами і теплотою, можуть зробити справжній комплімент. Спробуйте, подивіться на ті навколо вас, дуже ретельно - і крім «швидких і недоліків» ви обов'язково побачите в кожному з переваг і чарівних, унікальних рис. Що нам потрібно говорити про!

У той же час пам'ятайте, що комплімент повинен бути коротким, обов'язково дружнім, оригінальним, інакше він втратить всю чарівність і навіть вийде неприємним. Після того, як це дивовижна здатність знайти елегантну форму для щирої похвали.

Але що якщо ви хочете сказати щось приємне для людини, але визначення недостатньо? Психологи прийдуть до роботи з сором'язливістю. Спробуйте протягом всього дня, щоб психічно компліментувати всіх, хто ви відповідає, дотримуючись всіх правил – знайти в них, які гідні похвали, говорити щиро, ретельно підбирати слова та порівняння. Ви раптом помітите, як уважні ви стали для людей, так як якщо ви знову відкрили їх. І ви не можете тримати спокійно!

У висновку нагадуємо, що ще раз з простих правил: компліментом,

Будьте щирі і правдиві,

• Адреса особи за назвою, шукаючи його в очах

• І пам'ятайте, що слова і інтонації повинні бути доречними з нагоди. Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: manwb.ru/articles/psychology/training/Kompliment_JulLuce/