У житті кожного був один або інший психотравма. Наприклад, нещастя любов або недійсний шлюб. Болісний, неприємний, іноді повністю знезаду. Але час загоює, але не всі. Деякі люди мають шрам для життя, що змінює все. Але що робити з цим рубцем? Хто лікує його, і хтось перетворює його в зброю.
Поки ми продовжуємо. Я збираюся говорити про пару, де людина використовує свої рубці для цілей образу. Чому? Тому що в протилежній ситуації, в цілому, чоловіки менш схильні перенести постійні екскурсії свого партнера в минуле і порівняти себе з деякими негативними зразками. Звичайно, є ті, які також беруть участь у цій грі. З цієї причини в тексті змініть ролі чоловіків і жінок до протилежних.
Жінки більш схильні до вибору всіляких нещасливих істот і зробити їх щасливими, з цієї причини вони швидше за все, стають жертвами.
Так, два зустрілися. Він дуже хороший, але з сумою в очах. Через трохи виходить, що в його анамнезі серце зламане на невеликі шматочки, які він приклеюється разом, але від неправильного руху він знову знизиться. Таким чином, на всіх його зовнішній вигляд і звичок є штамп «не скручуємо».
Тексти пісень, а це означає: Але він вірить в щастя, що буде інший, який добре, досить різний. А потім все буде зацікавити, і всі фрагменти будуть заховані разом від вогню її любові і турботи. Тоді є деякий натяк, що є підставою, щоб подумати, що новий друг є тим самим «дуже різним». Але він ще не впевнений, він потребує доказів.
Покажіть мені, хлопці, якщо ви є професійним рятувальникам для кошеня вологими в пудвічі і мух, які застрягають в веб-сайтах, не відмовтеся від економії всього чудового чоловіка? Більшість "розвантажень" вже поширила свою руку і від його сальвації залишилася на кілька півметра, пара ударів у напрямку, і це все. Кожен живий і щасливий. І починається порятунок, щоб зустріти страждання.
А справжнє диво буває. Ось вони, разом, в човні, або там, що-небудь або на що-небудь було використано для порятунку. І тепер жити і плавати і все, що...
Збережена людина починає поводитися досить своєрідно. Коли він хоче зробити щось, він не замислюється про почуття і зручність свого партнера. Якщо він скаржаться, він скаржаться і каже:
«Тих же петрушка з попередньою дружиною. Вона сказала, що занадто, слово для слова. Що означає, що ви так само, як і т.д. Я знаходжу з човна. І якщо ви тримаєте вдарив мене, я стрибую. Ви знаєте, я так добре, я просто отримую невірних жінок. Тут багато пристроїв, що пливуть. До того, як я збираюся, я буду оплатити негайно. й
Жінка відчуває стрибок шуму. Що це таке? Він так поранений, тому невірний. І вона так само, як, в ганчірці, забираючи на нього. І, в цілому, вона не на всіх, не зла і не означає. Ви просто повинні бути більш ніжним і ніжним з ним. Він мав «насолоди любов’ю». Крім того, ви несете відповідальність за те, що ви замовляєте. Потрібно спробувати і зрозуміти більше.
Відчуваючи цю тенденцію, «відключена людина» починає поводитися більше і більше, як свиня. Після того, як він невірно, він тільки пошкодує і створює комфорт. Це, він дозволяє собі буквально що-небудь хоче, оскільки він має складний психотравматичний досвід. Він може породити катер, він може подушити спасителя на задній частині голови, він може плавати на інших човнах, тому що шати. Він повинен розуміти, і він нічого не кине, бо він страждав в його часі.
Що робити? Дами, які курсують на курсах «рескуту» (до психотерапевтів, тренерів, всіляких курсів фемінності та сексуальності) для покращення своїх навичок. Але точка не є кваліфікацією, але той, хто врятував до кінця, не хоче втекти.
Якщо ви занурилися в клінічний випадок своєї нещастяної любові, це може виявитися, що все не так зрозуміло. Попереднього партнера втомилася від затягування його з води і розірвав його, щоб витягнути його з чужого човна. Це була така річ. А значить. Ви сказали, що ви стрибали? Перемикач - ряд на всіх чотири сторони. Для нього без цих регулярних ванн, інші відносини просто неможливі. Він потребує безумовної любові, яку він може отримати тільки через страждання. І, ви знаєте, хвора і нещаслива дитина завжди дається більше цукерок і уваги, ніж здоровий і щасливий.
Якщо він не підбирав себе самостійно, зайдіть кудись працювати з раною і, нарешті, приклеївши його посуд своїми руками, не обійти його для нього. Не витрачайте своє життя без використання. Видання
Кредит: Наталія Стисон
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: gutta-honey.livejournal.com/408426.html