Топ 10 Eco-Films (Відео)

Людина опанує природу без навчання самостійно оволодіти. 浜у 涓 蹇

Людина, експлуатація природи як майстер-клас, тільки недавно почав розуміти, що найкращий спосіб оволодіння природою, щоб обманити його, не підпорядкувати його. Я зрозумів, але це не пізно? Вже виникали проблеми, якісне та тривалість життя вже осені, ліси зрізані та поля. Але життя йде на. І ми можемо зробити це, якщо не краще, то принаймні не гірше. Це просто справа мислення. А особливо для цього ми пропонуємо вам вибір красивих, захоплюючих, мотивуючих і самих «натурних» фільмів, знятих у нашому «пластичному» світі.

ТОП будується в випадковому порядку і кожна з представлених стрічок гідна провідної позиції.

Цей фільм не має ґендеру, жодної національності, без віку, ніякого соціального статусу, адже це для всіх. Про наш загальний будинок. Земля.

Хороший перегляд і натхнення!

1. "Красивий зелений"

http://vk.com/video_ext.php?oid=-68315013&id=168335294&hash=629382bb21c10d3e&d=1

Режисер: Colin Serro

Легка комедія для сімейного перегляду з глибоким значенням про різні, нелюдські, знайомі світогляди. Як люди з інших планет сприймають Землю і її мешканців? У нашому світі ви зможете дізнатися, скільки випадків, коли є в нашому світі.

Фільм рекомендований для перегляду тих, хто часто використовують фрази, такі як «Я не встиг», «не зараз», «багато роботи, потрібні гроші».

Фільм неофіційно заборонений в Європі.

Епістод:

Я дуже шкода! У світі чотири з п'яти дітей гинуть голодом, а тисячі приховують в підвалах від бомб. І скільки людей гниття в лікарнях від раку і СНІДу. У вас є жінки, які ріпакували двадцять п'ять чоловіків одночасно, і є ви, з ким сталося страшна річ - хтось доторкнувся дзеркала вашого автомобіля!

Чи існують дерева навколо вас з красивими зеленими листями, які ви коли-небудь подивилися на них?

І є красива жінка, яка втратила свою молодь на кухні, роблячи вас грибами в сметані, поки ви обдурите на неї. Ви коли-небудь подивилися на дружину?

У вас є діти! Ви навіть вдячні вам за них?

А потім є корова, яка дає вам молоко, вершкове масло і сир щодня! Ви коли-небудь скажете подякувати корови?

Ваше життя гарне! Це красива мрія! Шукайте!

Єдина проблема полягає в тому, що хтось доторкнувся до свого дзеркала. Що страшно! Неймовірно!

2. "Домашній". Дата з планетою"

http://vk.com/video_ext.php?oid=1869087&id=166651947&hash=ca5d452a5644b873&d=1

Режисер: Jan Artus Bertrand

Виготовлено Luke Besson

Ми покажемо красу планети і наслідки руйнування людини. На Землі промисловим виробництвом, наслідками війни, екологічними лихами, розкривають реальну ситуацію на планеті. Особливо вражаючим є масштабні зйомки з висоти. Красивий, захоплюючий – і я не можу вірити, що наша планета все ще має «запаювання» дикої природи.

3. У "Зеро удар"

http://vk.com/відео_ext.php?oid=-49560567&id=170069718&hash=d6ad01d5778660d0&hd=1

Режисер: Лаура Бабберт, Джастін Шин

Про експеримент письменника та інтернет-блогера Colin Beavan. За весь рік він і його сім'я в Нью-Йорку жили зеленими в своїй квартирі, прагнучи розірватися від споживчого суспільства і, більш важливо, намагався не впливати на навколишнє середовище. Цікавий, гумористичний і дотик про відносини з сім'єю і світом.

Епіоди:

• Ви не знаєте.

• Не так багато витратних мінімумів, як знайти спосіб отримати комфорт в дорозі "розважний"

• Я часто запитав: що найважче? Я сказав, що це щось інше, запитуючи питання: Що найкраще про зелене життя? Життя без сміття, без телевізора, з здоровою їжею та близькими відносинами з близькими

• Мета індивідуальної акції – залучити людей

• Найбільш радикальний політичний жест – бути оптимістичною. Я вірю, що якщо ви змінюєте, багато людей слідувати вам.

4. У Історія речей

Режисер: Louis Fox

Ви коли-небудь дивилися, як багато речей, які ми купуємо? Скільки ярус в шафах? Скільки ми відкидаємо вантажно-інтенсивні та ресурсно-інтенсивні товари? Чому - купити нові.

Ані Леонард розповідає про основні етапи моделі життєвого циклу товарів: закупівлі матеріалів, виготовлення товарів, їх продаж, споживання та утилізації. «темні сторони» цієї моделі добре освітлюються і їх зв'язки з собою і їх вплив на людину, суспільство і наша планета в цілому розповіли, для чого починається схема нескінченного споживання, яку ціну виробляють ці товари і чому ми, так розвинені і свідомі, продовжують потопати в цьому сміття.

Головне, що не існує складних, знань-інтенсивних умов. Дивитися самостійно або краще з друзями - після перегляду дискусії виникнуть самостійно.

5. Умань "Гуман Екодрук"

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8

Прямі від Nick ват.

Фільм створено Національним географічним.

Уявіть, щоб побачити все, що ви використовували. Як багато чашок чаю ви п'єте, скільки тонів плодів ви скили, скільки слів ви сказали, скільки сліз ви прокинули? По закінченню фільму ви зможете побачити життя, що розгортається перед вами вперше. Це історія про життя, життя кожного. Це історія вашого екологічного відбитка.

6. Пластиковий мішок

Режисер: Ramin Bahrani

Найсерйознішим є те, що відбувається в світі. Щодня. Час. прямо зараз, цей другий.

Здається ділянка проста – пластиковий мішок йде в пошуку того, хто колись вдихнув життя в неї, що було все до нього, але вдалося втратити його. Коротка подорож і пошук заздалегідь з'являються, де виявлені не пластикові думки.

Епістод:

«Я тільки шкодую, що я не зробив морталь. . . ?

7. Земля 2100

http://vk.com/video_ext.php?oid=-18951849&id=162610662&hash=693aa6861bee19ae&d=1

Режисер: Bob Woodrof

Красивий екологічний фільм. Історія долі дівчата-дівчина-жінка, одного віку, як XXI століття. Він імітує всі труднощі, які людина повинна пройти, якщо він не перестає знищувати клімат - візуально, емоційно, при цьому - практично реальний і від цього - сумний.

8. Екополіс (EcoGrad, 2008, Discovery Science)

http://vk.com/video_ext.php?oid=-57311523&id=168894852&hash=451fc326620459ec&d=1

Вентилятори нових технологій будуть любити EcoPolis – фільм розповідає про інновації найбільш екологічних міст світу.

У динамічному 6-епізодіодному кіно Discovery Science ви зможете відвідати міста майбутнього, які змінять наш шлях мислення та життя.

Дізнайтеся про технології переробки та використання сміття, альтернативних джерел палива, екологічно чистих форм міського транспорту, літака з низьким рівнем шуму та багато іншого, які, сподіваємось, стануть вкрай невиліковним у найближчому майбутньому.

9. Навігація Форкс замість ножів

Режисер: Лі Фулоксон.

Незважаючи на розвиток сучасних медичних технологій, сьогодні ми відчуваємо гірше і гірше. Причини діабету різко підвищилися, особливо серед молодшого покоління. Серце і рак є провідними причинами смерті у світі. Це незважаючи на мільярди, які витрачаються на боротьбу з ними. Чи існує одне рішення для всіх цих проблем? Зайдіть його. І це рішення, як це просто. Так багато хто з нас просто не бере його серйозно. Це перехід на рослинну їжу. На основі багаторічного наукового досвіду, спостережень та найширших польових досліджень в історії.

Слово «вегетаріан» ніколи не використовувався в кінофільмі.

Від фільму:

«Квартал того, що ви їсте тебе живим. Ще три чверті підтримують ваш лікар.

10. Харчова корпорація

Режисер: Роберт Кеннер

Номінант для Оскар-2010, обприскування слідчої плівки. Ідея актуальна і актуальна. Предмет великий. Реалізація не погана.

Про те, що кожен мав підозру, але боявся думати - що таке харчування?

Всім відомо, що продається в супермаркетах і кейтерінгах під пайом їжі, це дуже умовно. Про те, що насправді роблять ковбасу, м'ясні напівфабрикати та інші добрі речі. Оператори не тільки перевірили всіх цих чуток, але дізналися, хто і як виповнилося тваринництво і сільське господарство (на прикладі однієї невідповідної країни, яка називається Сполученими Штатами) в корпорації транспортера, підпорядковану до двох або трьох глобальних мереж швидкого харчування, і як це вплинуло на якість і зміст їжі. Ви дізнаєтеся, що ви не хотіли б знати про вашу їжу.

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: екологія.md/page/top-10-eko-filmov-відео-1