Під час одного з найвідоміших виступів індійський філософ Jiddu Krishnamurti попросив аудиторію, якщо вони хотіли дізнатися секрет. Присутні в кімнаті були спокійні і пересувні. "Ви знаєте, - сказав він, "Я просто не дбаю більше часу."
Звичайно, він не сказав, що. Більшість людей думаю, що він сказав: "Ви знаєте, що я просто не звертаю увагу на те, що відбувається", але він може сказати як. Мені здається, що поняття нехтування ближче до більшості. Я прокоментую заздалегідь для іржі цієї фрази - і я буду використовувати його тут часто -але нічого не передає цю правду так добре.
Коли ви говорите з кимось, "Не звертайте увагу", що людина, ймовірно, дивиться на тебе дивно - але не людина, яка прийшла до лекції Крішнамурті. У той же час кожен розуміє, що в житті іноді є такі неприємні моменти, які краще всього лише за рахунок / догляду. Не набрати, щоб подумати про те, що сталося.
Наприклад, на телефоні ви можете переглянути, що сталося в голові, ви не можете доглядати так легко. А якщо ви просто вішали телефон, подрібніть плечі і спокійно пішли на велосипеді, то ви зможете забити.
Якщо ви не знаєте, що ви робите щось корисно, хоча це може здатися. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Але це не вірно, тому що постійно прокручується в голову - це процес думки, і процес думки, який не спрямований на пошук розчину без використання.Ми вважаємо, що більшість думок цінні в собі, що вони призведуть до чогось. Але
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Вони не призводять до будь-яких великих рішень або аналітичних висновків, вони просто споживають нас і, можливо, скорочують наше життя.Як правило, нам здається, що наші рефлекси слугують функцією просто тому, що вони викликані сильною емоцією або тому, що вони керуються суб'єктом, що важливо нам: це може бути справедливість, повага або сучасний стан суспільства.
Ноп.
Подумайте тільки те, що це робить ваше тіло простим і корисним. Це не означає, що будь-яке захоплення, грубість або несправедливість в житті повинна бути негайно відреагована до дії. Примітити протилежність. Як правило, нічого не можна зробити про це, або просто не хочете це зробити. І ось. У більшості випадків краще робити нічого на всіх, всього за рахунок.
Ця концепція може здатися апатією. Не вірно. Це просто подарує енергію і час на думках, які привели ніде. Отже, якщо ви вирішили щось переплутати, переконайтеся, що це призводить до того, що це сталося, а потім перейти на дію. Ось візуальний візерунок.
Не просте навчання, як забити. Займає практику. Уміння набрати повинно бути одна з тих життєвих навичок, які ми навчаємо дітей, а також можливість підрахувати, підв'язати взуття і залишити від незнайомців. Не довге тому я пішов за пробіг, і хтось збив на мене з проходу вантажівки. Я думаю, що він назвав мене faggot (або можливо Edik?).
Я не зданий стрибати трохи від сюрпризу. Вони повинні сміятися там в кабіні і дати один одному п'ять - або якісь ці струмки зазвичай роблять після продажу з автомобіля.
Коли я витратив величезну кількість енергоносіїв про такі несправедливості. Але в цей день я не збираюся це зробити, і він пропустив мене. Я все ще відчував початковий лоп рятів і адреналіну, але вирішив просто пропустити п'ятисекундний захід, а не відобразити на ньому ще на півдня, а потім розповісти всім про це.
Я тримав біг і помітив, що всього за кілька секунд пізніше речей були тихими і мирними знову на вулиці. Не був найменшим слідом про те, що сталося тільки тому, що я не доводив його до життя в моїй голові, я не даю про це.
Я відомі люди, які розповіли історії, більш ніж один раз, з якихось нещастяних двадцять-других подій, які відбувалися до них багато років тому, що вони не можуть забувати. Я думаю, що ви зустрілися з людьми, такими як. Не впади в однакову божевільність. Дотримуйтесь обраного курсу: просто кинути.
Уміння набрати на час не означає, що ви завжди будете набрати на все. Це означає, що ви робите це свідомо. У вас є причина. Головне - половити себе в реакції. Все починається з гніву і слів про вихід у голову, як правило, у вигляді життєздатної відповіді або внутрішнього сермону про спадковість і повагу. Ви можете почати прокручування через кілька можливих сценаріїв, в яких ви покажете зловживач, який заряджає. Також дуже легко відійти від в'язкої фантазії, в якій вам подобається танк. Термінатор кидає за вантажівку, яка в кінцевому підсумку збиває в дерево, і тепер ви стоячи і сміхаючись, висаджуючи себе на боках.
Коли ви ловите себе мислення, як це, нагадуйте, що ви не дійсно піклуєтеся про такі речі, і поверніть увагу на світ матеріалу. Що було ваш план після цього крихітного маленького інциденту? Послухайте своє тіло: Що потрібно пересуватися?
Повісити. Наведіть наступний номер, запустіть ще один кілометр, перемішайте напої, стрибайте на велосипеді ... все, що логічно наступне в житті людини, яка не звертається до мінуси життя. І якщо ви ще не можете подумати про щось, то краще подумати про це.
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: vokrug-kruga.ru/2016/01/31/kak-ne-obrashhat-vnimaniya-na-melochi/