Криза Midlife - це чарівна педель в новому житті

У 38 я пішов додому. Дад. Позбавляючи двох дітей з чоловіком. Я не пішов, я загинув когось. Ймовірно Дімка, син. Він був тринадцять років і він був нестерпним.

Я абсолютно не зв'язався з ним, і він розгубив мене в точку, що я втратив здатність рухатися через життя. Я зробив все правильно, як мій мама. Я послав йому, потопляв його, І не побачив мене, не почула мене, не їсти мої дрібні м'ясні страви, не кладуть на мийний і пропрасований одяг, але ходив всі брудні і змащені, поголені мене, не давали мені доторкнутися, і не поговорилося мені. Його кімната була змащена речами, речі були покриті пилом, він прогулявся на них.

Здавалося мені, що цей хаос був створений спеціально для того, щоб я не зміг навіть крок за її порогу. Так він заперечував мене. Не було нічого. Ще гірше. Я був модель для нього, який не хоче бути для будь-якого. Він назвав мене поганими словами - робот обсесував з грошима і навіть копсе eater (because I ate meat). Все, що я був гордим, все, що я розглядав мої досягнення – моя освіта МГІМО, чотири мови, керівна позиція і висока заробітна плата – він видали все це в пилу з його засудженням і запереченням. Я не маю значення.

І мій чоловік не відреагував на це, не захистив мене. Я побачила себе з відступом і відступом. Я б вбити Дімку першим, а потім мій чоловік. Я втратив і деморалізував. У мене немає важеля або контролю. Я не можу впоратися з моїми нестерпними почуттями і ліквідував себе як найнебезпечніший і непередбачуваний (і непотрібний) елемент системи – відірвав до мого таду. Загальне життя фіаско.

Я описав ситуацію, як правило, починається криза середнього життя:

Ви зіткнулися з важливим завданням, який не вирішується будь-яким з способів, які ви знаєте. Ви не можете переміщатися. Відомий спосіб життя вперше стає некомфортним, вимагає більшої кількості інвестицій енергії, а потім абсолютно неможливо. Старі навички не зупиняються на роботі та нові.

У вашому житті є подія, яка викликає сильний емоційний шок: велика втрата майна або близьких, серйозне захворювання, неймовірна сила велич, знищує ваші самоплановані плани;

Негайне оточення змінює різко: хто з людей, які дуже важливі для вас листя, і хтось приходить.

Я жив з татом протягом чотирьох днів. Я думав багато. І я зрозумів мій син був правим. Я дуже гідний. Хто я на 38? Чи маю на увазі кар’єру? Чи можу я створити шедевр? Я щаслива жінка в сім'ї і відносинах? Я просто насолоджуюся життям? Ноп.

Коли я був молодий, я дав мій сон стати художником. Моя мама керувала мене, що «всі митці є доброчесними і п'яними.» Я думав, що мені потрібна фінансова професія. Я приєднався до MGIMO та став міжнародним економістом. За час, коли я залишила свою сім'ю, я працюю в аудиті протягом 14 років. Перша на міжнародній фірмі. Робота була важкою. Нерегулярні робочі години. Вбивання для мене, хаотичних і irrational, термінів. І найбільш нестерпним є корпоративна культура, в якій індивідуальність стирається, людина оцінюється тільки економічними результатами. Ні. Упродовж 6 років працював через «нехай» і «не хочеш». Спочатку як окремий аудитор, а потім створив невелику компанію з штатом п'яти осіб. Я твоїй бос, більше свободи. Вже були ознаки неперевершеної економічної кризи. У рік, моя фірма буде йти банкрутом.

У віці 38 років я змогла балансувати життя. Я не зроблю гроші. Не велика квартира, немає котеджу, навіть не авто. У сім'ї я люблю Cinderella, остання людина - Я не любила і поважала, ніхто не потребує мене. Є багато талантів, але всі поховані в землі. Не втрачайте мрії. Придатки, як правило, до нуля. Давайте подивимося на зобов'язання: втома, депресія, вирази, борги. Баланс негативний. Про те, що з'являється багато.

Неймовірно, що ваш емоційний і фізичний стан коли-небудь був або буде гірше, ніж на початку кризи середнього життя.

Ви втомилися і трохи енергії.

У вас є глибокі почуття про ваше життя, переважно дуже сумні. Ви розчаруєте. Ви думаєте, що ви втратите.

У вас є дивний новий стан, боді відчуття, думки. Припустимо, старі та нереальні мрії повертаються. Хто ще не вживала форма поселиться в душі, рухається і просить, і ви не розумієте, що це і в якому вигляді його матеріалізувати. Ви хочете, щоб зробити все старим і почати щось нове. Але ви не можете вирішити.

Ви не знаєте, куди піти далі. Ви перебуваєте в незручному, нестабільному, як при підвісному стані. Ви відчуваєте себе як іграшка долі.

Fate грає людина, людина грає трубку

В дорозі, світ дійсно грає з вами. Ви бачили кіно Dogma? Ви вже давно запропонували свій план життя. Тож незважаючи на те, наскільки успішним, виконаним і соціально заможливим ви, світова шина відправки ви тонкі знаки і сигнали дає вам чарівну пендель, яка не може пропустити. Він кладе вас проти стіни, змушує вас зіткнутися з правдою життя, тягне вас в його трансформаційну м'ясорубку, і ви зараз вибираєте жити в новому істинному ідентичності або вмирати, безумовно, в старому.

Я теж мала сни. Я мріяв, що я був карликовим, який зробив життєвий залізний бізнес костюм для багатих бізнесменів. Один день карлика його найважливішого клієнта загинув його.

Більшість оповідань скидання відбувається під час кризи в середині життя. Людина розчаровує в суспільних і матеріальних значеннях, відмовляється від гарного положення, а іноді сім'ї, і йде жити в сільській місцевості, до теплого моря, в лісі, в печері, далеко від пустелі і суєти міста. Цей період також включає в себе численні історії радикальної зміни професії. І, характерно, стара професія, як правило, є грошовою і пов'язаною з бізнесом, і нова професія пов'язана з творчістю і часто не грошима в цілому. Є зміна значень Его шляхом глибоких значень самого себе.

Це тому, що під впливом втоми і психічного виснаження, а іноді різкий емоційний естеавал, его контроль знищується або ослаблюється. Від несвідомих, самопризначення починають розірватися, що ви не могли чути перед тим, що ви занадто зайняті з вашим соціальним розвитком. Сама приносить найглибше значення для поверхні свідомості. Після того, як ви знаєте їх, ви не можете ігнорувати їх. Ви повинні розпочати реалізацію.

Незадовго до того, мій син пішов до психоаналіста, Я змусив його. Він з'ясував, що збирався добре, бо він колись сказав мені, що він не буде йти на психоаналіз. «Я не маю проблем з собою. Ти один з мене. Тут ви йдете на психоаналіз. Після чотирьох днів ізоляції і відбиття я зрозумів, що я був в мертвому кінці і не з нього не вдалося, мені потрібна допомога. І я пам'ятав, що запитав аналітика сина «право в тому випадку», щоб рекомендувати фахівця для себе. Я знайшов телефон і отримував номер. Я думаю, що це рішення було продиктовано голосом самого себе, бо це було початок слинації.

Три роки джунгійського аналізу, 150 годин сеансів, кількасот аналізованих снів, інсайтів, обізнаності. Я нарешті почав знати себе.

Цей полум'я був прихований у моїй родині.

Якщо ви розв’язуєте свої соціальні проблеми, то і живете для інших, криза середнього життя дає вам можливість розпочати нове життя – власне, на основі глибоких потреб вашого вірного само. Але як ви почуєте ці потреби?

Для того, щоб бути присутніми і зараз. Це означає, що ви не зливу енергії в турботу про минулі і турботи про майбутнє, але зробити все можливе, щоб ви почувалися добре в тут і зараз. Тому що минуле не може бути змінено, а майбутній щастя може бути у вигляді правих дій тут і зараз. Уважний, консервант, почуття і відкритий до досвіду сьогодення.

Тоді я зрозумів, що для всіх моїх зовнішніх свердловин, моя робота була не простою для мене. Бажаю бути чесною, я захоплю її. Я люблю і знаю, як створити нові речі, але необхідність підтримувати старі вбивці мене. Важкі терміни нестерпні для мене. Більше одного разу на останній день, година перед закриттям, я побігаю до деяких пенсійних фондів з папером, флопними дисками і сльозами в очах, збиваючи: «Я не знаю, я не знаю». Я був дуже важко контролювати людей, тому я був неефективним лідером. Я не можу стояти напругу, який контролює роботу в моєму тілі. Весь день довга я сидів у несловеній роботі, а вночі я обсесивно змалював і писав історії. До столу. Я усвідомив, як порожнее значення і значення моєї роботи. І я почав шукати щось, що має сенс мені.

Будьте з пишністю і тишу всередині. Іноді криза спочатку виводить до нуля. Весь старий знищений, і всередині є пишність і тиша. Не боятися їх. Зайдіть їх і залиште їх до тих пір, поки вам не потрібно. Вважайтеся, спробуйте не повернутися до способу життя, який ви вже отримали. Медитація і сон допоможе вам. З часом, в тиші та емптості, буде імпульс для переходу на щось нове.

У 2009 році компанія my аудиторська компанія вирушила банкрутство. Я мав вогонь всіх співробітників і віддати себе. На фоні екстремального стресу мені сниться:

«Ми працюємо з нашим офісом до найближчого будинку. Це свого роду творчий будинок. Я кладу всі папери на балконі на столі. У мене є багато речей, я не знаю, що захопити, у мене є багато плутанини на голові. Перші великі дощові падають. Я починаю бездоганно збирати папір, щоб я не зможу. Тут настає один купець і кладе перед книгами - стека трьох білих і синих томів. Я не знаю що. Моя голова повною проблемою. Я не хочу нічого. «Ви хочете чогось?»

Відкриття дверей передпокою. Це дитяча вечірка, це гучність, діти в костюмах, їх наставники, спів і гра. Я радий, що є такі прості радості в житті - дитячі свята.

Творчість, діти, книги — це відчутти самого себе, які починають плавати з глибини мого несвідомого при порушенні его контролю.

Отримайте свої ресурси.

Я пам'ятаю перший клієнт. На 43 роки її життя раптово згорнув: чоловік пішов до іншої жінки і взяв його десять-річний син з ним, вона втратила свою роботу, вона мала проблеми з спиртом, безсоння. Вона сказала мені про своїх судів, і я дивився на її становище з вище, і я був ревнощим. Її екс-людія платить за її обслуговування, оренда і дав ще більше грошей на розваги.

Вона була самою в великій трикімнатній квартирі - не чоловік або діти. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. І я розумію, що ця ситуація була створена для неї, тому що вона, яка служив її сім'ї за половину свого життя і не мала самозимом, повернулася до себе і почала жити свого життя. Вона мала багато ресурсів: територія, час, енергія, не потрібно думати про щоденний хліб. Я не хочу.

Які ресурси я маю? В основному мої таланти і здібності. Я навчаюся швидко, легко сприймати все нове і впровадити в досвід. У мене є багата уява і розвинена мистецька уява. Я малюю добре, писати, зробити щось своїми руками, пришити, в'язати. У мене є хороші логічні та аналітичні навички. Це, я використовую як абстрактно-логічну, так і нелінійну, статистичне мислення однаково добре.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Я не здався. Після 2-3 років психоаналізу, у мене є нові ресурси: розуміння, які я і внутрішня стійкість. З тих пір я вірю в себе і робити тільки те, що я хочу і любов, незалежно від того, що катаклізми, що розводять навколо.

Криза займає щось, але це дає щось нове. Подивитися те, що у вас є ресурси: запасний номер в квартирі, час, здоров'я, пасивний дохід, нові знайомства, вільні можливості, смішні виписки ваших дітей, природа, погода. Що може бути ресурсом. Навіть Ваше бажання – ресурс. Уві сні. Ресурси знаходяться всередині вас, навколо вас і під ногами. Ви просто повинні бачити їх.

Кетч тонкі сигнали від несвідомих.

Зверніть увагу на будь-яку дрібницю: що ловить вас, робить вас щасливими або зміщеними, що ви хочете змінити, які турботи ви? Повідомте про те, що вони містяться. Напишіть свої мрії та відповідні енергії з привабливих зображень. Якщо мій клієнт мріє про щось надихнути уві сні, я допоможи їм перетворити мрії в реальність і зробити його справжньою.

Я знаю багато людей, які знайшли себе за допомогою сновидіння. Пишуть поезії і проза, співайте на сцені, малюємо фотографії, вгадайте в Таро, композувати музику, бо один раз побачили його уві сні. Вам допоможуть вправи для очищення каналів сприйняття і щоденника спостереження і снів.

Моя мрія щоденника включає більше 1000 снів. Я мріяв про різні частини себе. Наприклад, це мрія, яку я інтерпретував як повідомлення, яке мені потрібно залучати до психотерапії.

У вухо, що в храмі по вулиці, так-і-со Ви просто повинні знати характеристики дітей. Я сказав: "Чи лікуються діти?" Я відчуваю себе лікарем, але не дитину. Він каже: «Ні, дорослі, але з тонкою психічною організацією». І тоді я думаю, що я можу впоратися з ним. Наші клієнти – дорослі. Але всі наші травми приходять з дитинства.

Що вам подобається.

Спробуйте зробити тільки те, що ви робите з прийняттям, краще з любов'ю, і відмінно тонкі, якщо захоплені. Не робити те, що ваша душа суперечить. Подруга шахти, одною матір'ю, працювала дуже важко, як податковий експерт у великому торговому холдингу. 6 місяців тому вона виявила раком. Вона здавалося б, прокинулася від глухої мрії, вона раптом відчувала, що вона захопила свою роботу, прагнула стати творчим і знайти партнера для життя. Зараз вона пристрасно займається розписом і йде на тренінги з жіночих відносин.

Коли я роблю щось з любов'ю і ентузіазмом, я приваблю людей, заражаючи їх своїми ідеями. Ми починаємо впроваджувати щось разом, а енергія, яку ми вносимо в загальну причину, є багатопліченою і синергією. У зв’язку з цим був проект кінотерапії «Публічне кіно».

Три роки тому я придумав ідею створення концептуального фільму, комедії, в якому сюжет буде базуватися на принципах процедурного світогляду. Я був настільки збуджена, що в два-три дні я отримав близько 100 людей, залучених до проекту, в місяць ми написали сценарій самі і в рік ми знімали 60 відсотків матеріалу. Все це для бюджету не більше 15 тис. рублів.

Ми можемо ввести книгу рекордів Guinness як найдешевший фільм. З цим проектом я зрозумів, що багато креативних і талановитих людей, які просто чекають на дозвіл на створення. Незважаючи на те, що ми не привели проект до кінцевого результату, кожен отримав свій особистий результат. Багато учасників проекту опанували нові професії - сценарист, оператор, актор. Хтось почав писати поезії і музику, хто зараз співає на сцені.

Отримання імпульсів тіла.

Его сигнали, як правило, думки, які відбуваються в голові. Сама подає сигнали через тіло, від глибини, від живота. Я часто попросив своїх клієнтів і знайомих, які відчуття сприймають як відчуття до істинного себе, що вказують їх в напрямку. Я розповіли про трепідацію душі, агітацію, яка відчуває себе як yakanja, трембл, незначні коливання, або сильні тремори в грудях, животі або всьому тілі. Це, як трава стрибків коней у грудях. Або ж якщо стикатися з невеликим хутром тварини. Деякі кажуть, що їх «попередня», пресує зсередини, і не можна відпустити її, відірвати. Знайдіть свій сигнал bodily, «Я повинен там потрапити». Я не можу допомогти, але слідувати йому. Розум може засвоюватися, тіло ніколи не може.

Мої ноги починають в'язувати, як земля затіняє під ноги. Я зателефоную це відчуття тремор землі, як ніби слон проходив на ньому. Ця тварина є символом моєї творчої влади. Я завжди стежить за цим тремом землі, і моє життя розгортається в грандіозні проекти в самому чарівному вигляді.

Повірити себе.

Не боятися спробувати щось нове, якщо ви відчуваєте глибокий імпульс. Подруга шахти ніколи не забарвлюється. Але раптом вона мала бажання брати участь у тематичному мистецькому конкурсі. Вона звернула першу картину в її житті, і зайняла 2-е місце з нею - виграла безкоштовне навчання в екзенціальній психології. Не відомо, як цей момент буде розгортатися. Ймовірно це знайдуть своє призначення в існуючій психології. Довіряйте натхнення і стежте за вашим бажанням.

Зробіть мрії.

Як дітям, ми залежимо від наших батьків. Вони не можуть купувати собаку (“всі шпалери будуть rip”) або відмовляються платити за музичні класи (“де грати, гачком руки”). Перевага дорослості полягає в тому, що ви можете, не запитуючи будь-якого дозволу, усвідомити ваші мрії. Почати простий. Якщо ви хочете малювати, підпишіться на художню школу, якщо хочете писати, брати участь, як я зараз, в марафоні письменника. Спробуйте і не боятися помилок. Ви вже знаєте, як відчуваєте себе, це не пройдено.

Я починав у відповідності з моїми мріями в 38 році і закінчився трьома дипломами: психолог, художник і дизайнер костюмів. Освоєно кілька додаткових спеціальностей і напрямків психології. На практиці вона спробувала себе в декількох творчих професій - режисер, сценарист, журналіст, письменник, ляльковий майстер. Я брав участь у виставках, опублікувати, робити фільми, вести терапевтичні групи, консультуватися, мрія. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

У мене є тільки одна мета - піти в рідну країну - мала в душі.

Людина, яка змінює своє життя, має безліч внутрішніх і зовнішніх перешкод. Якщо це правда, або знищити, якщо це помилково, з его.

опір навколишнього середовища.

Ваше оточення буде протистояти змінам. Особливо боляче і боляче, коли найближчих членів сім'ї не розуміють і засуджують вас. Звісно, кожен вирвався. Вони повинні змінитися. Затримаєте землю. Сімейна система повинна бути перебудована і тепер має більше місця для ваших найглибших потреб і інтересів.

У віці 40 років я вирішив змінити професію, залишила аудит і стала психологом. Моє рішення викликало хвилю провини у родині. І мій чоловік і діти були проти мене, засуджуючи мене, критикуючи мене і навіть позбавляючи мене. Звісно, тому що я залишила професію, де я вже отримав дуже високий професійний рівень і статус, я відмовляв хороших заробітку і пішов в ногу, де було багато сенсу для мене, але в той час не був єдиний клієнт. Мій чоловік використовується для того, щоб бути основним заробітком і забезпечення сім'ї фінансово, тобто він не може процідатися. Діти не відхиляються нічого. Поки мій мама пішов з розуму і залишив все позаду. Кожен був рубаний і намагався отримати його все назад. З моїм рішенням, я повністю загострив сімейну систему і дуже щасливий. Зараз я не раб сім'ї, але щасливий чоловік.

Ви можете втратити їх. Але інші люди прийдуть, нові, однодумці, вони допоможуть вам і допомогти вам.

Ви можете зіткнутися з соціальним засудженням. Головне, щоб ви не повинні бути думками інших, але самостійно. Якщо ви впевнені, що ви йдете в правильному напрямку для себе, не відключайтеся.

Для того, щоб прийняти правильне місце, ви також можете протистояти. Вже є лідери, які не хочуть сильної конкуренції. Але ви розумні і творчі люди, які знають, що він хоче. З часом ви знайдете спосіб позиціонувати себе в новому середовищі. Якщо Ваше призначення буде там, ви знайдете нішу, створите оригінальний авторський продукт, і світ оцінить його.

Моя перша індивідуальна ніша мріяла. Коли я пішов до психоаналізу, я дивився на те, що я зацікавився снями з дитинства. У мене була моя інтерпретація. За останні дев'ять років вона навчалася і спробувала багато різних способів роботи з снятами, від аналізу до роботи тіла, провідних тематичних груп і майстер-класів.

Грошові кошти.

Якщо ви не маєте джерел пасивного доходу від середини життя, криза може створити фінансовий дефіцит. Ви повинні затягнути ваш ремінь і вижити жорсткий час. Дивовижні відкриття відбуваються в цей період. Виявляється, що є багато дешевих або безкоштовних можливостей для отримання товарів і послуг. Є знижки, переваги, субсидії, соціальні картки, підвісна кава, безкоштовні обіди та спеціальні полки, магазини з ручним набором, розподільні точки для одягу та речей. Криза навчає вас, як керувати грошима, і вона виходить, що нам не потрібно. І, звичайно, вам не потрібно багато речей.

Грошові кошти змусили мене переслідувати свої грошові звички, дати все зайве, зупинити витрати, дати другу життя речей, зробити багато своїми руками, переробити дітей і багато іншого. У найбільш критичних ситуаціях я був збережений моїми старими професійними навичками - Я отримав аудит або бухгалтерську роботу. Не змінився спосіб життя: Я добре їсти, плаття модно, подорожувати багато, забезпечити своїм дітям. Але все це зараз коштує мені набагато дешевше. Видатковий елемент, який значно збільшився. Я завжди готовий витрачати гроші на це.

Після того, як ви знайшли себе, почуєте про гроші. Як інтегрувати себе в суспільство і отримати гідний платіж за свій власний продукт. З того, що на чужому кошти незрілий і незрілий. Творча особа також може творчо підходити до питання їх матеріальної підтримки.

Феар і внутрішні критики.

Ці перешкоди тільки здаються нешкідливими. Не дивлячись на те, що страхи і критики є основною перешкодою для початку життя в новому, свідомому шляху. У кожного є свої страхи і критики, тому я не буду обговорювати їх тут детально. Потрібна допомога психолога або терапевта з ними.

Я люблю тебе, життя!

Криза може тривати з декількох місяців до декількох років. Ви не повинні порівнювати себе нікому, просто себе в минулому. Весь день ви побачите, як ви змінилися, і скільки ваше життя відрізняється. Ви любите, ви отримуєте задоволення і гроші. Ваше життя і ваші оточення повністю тонкі з вами. Ви живете цікавим життям, наповненим подіями. Ви здорові і виглядають красивими і молодими. Ви щасливі і в постійному русі. І ви, як страшна мрія, пам'ятаєте колишнього втомленого і вигорнула себе, працюючи в офісі, для когось іншого дядька, від виклику, без вихідних і відпусток. Не менше, що сталося мені.

Ой, yeah. Ви, ймовірно, хочете попросити про сина? Що таке наш зв'язок з ним? Він виріс і навчається в МДУ у фізики. Він дуже розумний, пройшов 100-дюймовий внутрішній іспит з фізики! Він і я друзі зараз. Я люблю говорити з ним і навіть просити порад. І я дуже пишаю йому, незважаючи на те, що він все ще не акуратний, і є універсальним хаосом в його приміщенні. А тепер я дізнався про суть речей і суть людини. Дуже дякую йому, Дімке.published

Автор: Леля Чий

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: interesno.co/myself/f70f2fc65ee8