Побачити своє життя в денному світлі. . й

Однією з компонентів депресії є внутрішня криза. Постійний, надпотрібний крім. Це те, як дитина, довіра якого зраджена може торкнути.

Наша історія дитинства повна з ситуацій, де щось серйозне відбулося, але психіки ретельно захочилися все з нас. У мене є клієнти, які майже не пам'ятають свого дитинства, вони випадають з пам'яті цілих шматків, наприклад, «від 7 до 13 років – де я був, що я зробив? й

Хтось може запам'ятати епізоди: «Я давав ляльку». Але Дад приховав його з якоїсь причини. Я шукаю її. Тоді я знайшов його. Я не міг вірити мені. Але Дад сказав, що ця лялька була придбана для іншої дівчини, не мене. Я був дуже плутав. Кожен сміється. Він повинен бути смішний ззовні. Я пішов до садку потім. Ця лялька була лімітом всіх моїх снів.

Маленькі історії спалаху люблять спалахи світла в темряві пам'яті. Збереження пам'яті і ретельно приховує від нас, що було занадто багато. Поведінка батьків, онуків, тітка та дядько, їх дивна любов. Пам'ять приховує контекст, але не можна забувати. Як зміст анекдоту може згасити, але що було смішно запам'ятовується добре.

Після належного, але припинив реакцію психіки до того, що сталося, робить гранатометом постійного стану. Це як психіки намагається закінчити, що він почав і вижити, що сталося. Досвід залишається назавжди в пам'яті тіла, в нашій особистій історії, універсал, безглуздий, безглуздий досвід продовжує перетравлюватися протягом багатьох років.

Основою для інтеграції досвіду є визнання того, що це було. Стійкість пошкодження. Оцінка втрат.

Основна проблема полягає в тому, що сім'я намагається закривати очі до того, що сталося, попередивши, що нічого не відбулося і переміщається. Що б я не знаю нічого, я не знаю нічого, я не буду нічого сказати нікому. Збиток, що робиться дитині, знецінюється: «Це всі дрібні речі, зупинка!» А потім дуже те, що щось було «Ви зробили його, це здавалося б, й

У своїй практиці є історії клієнтів, коли жінка вирішує взяти її сім'ю і говорити про те, що сталося з нею. Вона говорить про випадки сексуального зловживання батьком, stepfather або дядько. Але кульприти, і ті, хто усвідомлювали, але закривали очі, не тільки не загострюють і не допускаються частини своєї відповідальності за те, що відбувається, але й звикли її намагатися переварити всіх, «поберегти сміття з дому», і що, швидше за все, просто вдається все.

« » » » » » » » » » » » » » »Коротка пам'ять.Це одна з стратегій виживання. генерація, яка пережила голодування, війни, зйомки, вбивства, і смерть власних дітей, необхідних для швидкого забуту все. І знецінює тяжіння того, що сталося. З іншого боку, що відбувається в мирних паличках порівняно з тим, що вони бачили. Наші бабусі та великогабарити навчають нас і наші мами не пам'ятають зло і не заважати нічого.

Визначте пошкодження і відновлення відповідальності за те, що сталося з тими, хто взяв участь у складному шляху. Дуже факт визнання того, що це було мені і допускаючи кількість пошкоджень, що було зроблено для мене, це загоєння. Урсула Вірц, автор душі Мюрдер, пише, що всі жінки, які шукають правосуддя, повинні бути готові до такої реакції.

Мережа заходів відновлюється. Людина може адекватно оцінити те, що сталося з ним. Щоб відчути втрату, зрадити, прийняти найскладніші події в житті і оцінити шкоду, що було зроблено до нього.

Виявлена психічна рана і «просіяна». Так, рубець на неї завжди нагадуватиме вас про минуле, але не менше вона не буде розпущена. Тексти пісень, а це означає: І рубець буде частиною життєвого досвіду, який ви можете покладатися на.

Вирощування, люди продовжують використовувати короткі стратегії пам'яті у дорослому житті.

Жінки, які живуть у співзалежній відносинах з алкогольними чоловіками або домашніми депоями, навчаються віртуозу забути будь-якого насильства проти них та їхніх дітей. Кожна нова антетика чоловіка або його наступного бінга сприймається як щось, що відбулося вперше.

Щоб визнати, що це було раніше, щоб бачити ваше життя в денному світлі, це знищити вже крихкий світ, щоб втратити те, що жінка бере на себе прихильність і любов.

Чи є те, що для своїх чоловіків, коли вони зловживають своїх дітей? Для того, щоб не знищити «поганий світ»... Закриття кола.

Ця безперервність допомоги тациту продовжується до тих пір, поки хтось перебуває в сім'ї системи. Виготовляйте для себе, а потім для вашої сім'ї.

Сімейні системи ростуть як люди. Вирощування нерозривно пов'язана з автономією, повагою за кордони і значенням кожного індивіда, і над усім собою. Видання

Автор: Ірина Дибова

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: dybova.ru/news/o-chyom-ty-plachesh/