Не буде знову одружитися.

У віці 37, у будь-який час подорожувала половина світу і навчалася п'ять мов. У той час вона отримала гарну спадщину, успішно інвестувала гроші і тепер вона може взагалі не турбуватися про що-небудь. Має 18-річну дочку та чотири шлюби.

Кожен чоловік, починаючи з першого, хоча весілля на мух, був дійсно коханий чоловік. Але це не вийшло, а Алла не людина, яка приклеїть щось разом, коли перелом відчувається і помітний. Я не можу сказати, що я поділю свій підхід. Я не можу взяти і вирізати з плеча, кинути змінну пару нижньої білизни, зубну щітку в сумці і перегонку по всій земній кулі з коханим на заході. Я дуже різний, але це визначення відчайу зачаровує мене. Вона не боїться нічого, слухає частіше на інтуїцію, серце або інші місця, рідше до головного мозку і загального почуття, а в кінці дуже щасливий.

Її дочка тренувала мене кілька років тому. Вона як відкрита, щира і трохи божевільна, як її мати. Останній не завжди був поруч з нею, але велика кількість любові від своїх дідів, тітка і дідів не дозволяли дитині відчувати себе покинутими і позбавленими, травма не сталася, дівчина виросла дивовижним.

Не довге тому я був на традиційному весіллі, де 200 гостей були і ніхто не знав один одного. Але це так сталося, що серед урочистостей були наші взаємні знайомства з Аня. Ми сидів на окремому столі, я переглядав її Instagram, і був цілим букетом свіжих фотографій з Балі, де вона і її дочка були живі протягом останніх трьох тижнів. Щасливий, засмаглий, посміхається. бесіда плавно протікає в цей канал.

Хто не схожий на успішне і щасливе життя, але це не точка. Я не пам'ятаю, що вперше озвучив ідею: дитину в співуві не вистачає страхування від нестачі правої кількості H2O в кінці років. І є навряд чи божевільний (слово з більш гострим стилістським кольором) який погодився звернутися до жінки (а) не першої свіжості (б) з таким записом доріжок.

Я не обговорював вік і кількість дітей, які зробили такий суворий вирок. Нагадуємо, що охолоджувач є дуже доступним кріпленням на ці дні і називається таксі. На шляху додому я пам'ятав ще одне свято.

Я визнала дивовижну пару. Анотація, 55, має багато взаємовідносин і п'ять дітей з різними мамами. Люди регулярно збирають кредити, взяли участь у пригодах, вигорають, перебили на невідповідні робочі місця, діти ніколи не допомогли (які кілька разів гордо підкреслюють) і відчайдушно шукали любов. Напередодні нашого знайомства з ним відбулося чергове диво на честь Надії 19 років. З дамі серця не залишав цілого вечора, тремтячо провів свою руку і розповіли всім про далекі плани і шлюб - неприпустимо жити в гріхі.

Жінки слухали свої губи, слухаючи історію і дивляться на розкриту декольте Наденко. А чоловіки поважно прокинули його на плечі, один навіть змащував губи і видали п'яний, але з тих пір «зробили».

Анатально, незрівнянна душа і тіло, підкорювач молодого народу, герої-інсемінатор, який уособлює відразу дві основні «постоли», які роблять людину в повній мірі в наші дні. а) не один б розмножується в достатній кількості. На відміну від майже бездітних Ані, які подарували польоти, і навіть без п'яти хвилин каку. Де це і де це.

Я дійсно не думаю, що Anya знову одружився, тому що вона не буде там. Папірна робота - всі чоловіки змушені змінити своє ім'я. Ви можете уявити, як довго вона була в черзі з документами! Тексти пісень, а це означає: І я думаю, що людина, яка любить її, буде трохи божевільний. Не через шлюби, ранньої дитини і подорожі, але тому що вона не зацікавила «нормальні». й

А ще я дізнаюсь історії про такі традиційні прихильники традиційних сімейних цінностей як Анатолія, чим більше я чую, що такі круті, яскраві і красиві жінки, як Anya не буде одружений, тим більше я починаю думати, що це не добре для мене. Я пішов на охолоджувач. опублікований

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: kiss-my-abs.livejournal.com/182336.html