Дихання гімнастики для схуднення: тільки 3 чудотворні вправи!

Я спробував багато способів схуднути. Вона витрачала понад рік боротьби з ожирінням. Зрозуміло, тільки один метод працює з мною - дихальні вправи.

Суть його полягає в тому, що при належному диханні відбувається активне постачання кисню до крові, що прискорює обмін речовин і сприяє спалювання жиру, і навіть відчуття голоду тьмяків. Я ніколи не вірю, що я не відчув магію способу на себе.

Я зізнаюсь прямо, я був в курсах дихання дуже поступово і зі складністю. Я не можу потрапити в систему, використовуючи вправи з часу. Але навіть це було достатньо, щоб відчути свою чудотворну силу протягом місяця. Згодом я змусив себе здійснювати регулярні роботи, а результат не довгий. Після пари тижнів активного навчання і незначних обмежень в харчуванні (і я відмовляв себе тільки в солодкому і борошні), вона зайняла 5 кг.

Це те, що я роблю, мої чудові вправи.

Хвиля вправиВправа повинна проводитися до або замість їжі, наприклад, коли ви подолаєте непереносиме бажання їсти. Відповісти це протягом декількох хвилин, після виконання вправ, і там, ви подивитеся, і відчуття голоду буде нудно.

Ця позиція допомагає добре розслабитися і добре дихати.

Так, лежачи на підлозі, підігніть коліна і розслабтеся. Покладіть одну руку на живіт, інший на грудях і запустіть дихання. На повільному глибокому диханні протріть груди, і намагайтеся малювати живіт в. Потім після короткого дихання утримайте, вдихаючи шлунок, і малюємо груди. В цілому, потрібно виконати 40 до 60 завершених циклів дихання, що занурюють і видихають.

Фог ВправаСидіння на стільці, вигнути ноги під прямим кутом і розташуйте плечі широкими. Поставте лікті на колінах, вичавіть ліву руку в кулак, охопивши її правою. Поверніть на голову. У такому подумці поз Роднов абсолютно розслабляйте, щоб в голову не залишилося однодумців. Візьміть глибокий дихання з нісом, заповнивши живіт повітрям, утримайте дихання протягом декількох секунд і видихайте через рот.

У нашому випадку в положенні лотоса головне правильно складені руки.

Прихильники дихальної гімнастики рекомендують виконувати вправу протягом 15 хвилин 3 рази на день.

Лотус вправиВи можете сидіти на невеликому стільці в позі, як в попередньому вправі або перехрестити ноги в Турецькій (класична позиція лотоса). Я віддаю другий варіант. Низько перехрещені руки на перехресті ніг так, щоб ліва пальмова лежала праворуч. Язик в цей час повинен відпочивати на площі за верхній частині передніх зубів. Зберігати спину і очі закрити. Дихайте глибоко за перші 5 хвилин, і зверніть увагу на цей процес. Для наступного 5 хвилин на видиху повністю розслабляйте, намагаючись дихати якомога швидше, зберігаючи глибину інгаляції і видихання. За останні 10 хвилин подихати в звичному ритмі, намагаючись розслабити ваші думки якомога простіше.

Це все. Як бачите, вправи дуже прості і доступні. Головне, щоб виконати їх правильно і регулярно, і результат обов'язково порадує вас. Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: damex.ru/en/articles/health/4686/