397
Louise Хай: Ніколи, за будь-яких обставин, критикуйте себе!
Louise Хай. Що я вірю, що життя дуже простий. Що ми даємо, ми отримуємо! Ми є джерелом наших власних досвіду, навколишньою реальністю і всім іншим. З іншого боку, встановивши гармонію і рівновагу в нашій свідомості, ми починаємо знаходитися однаково в житті.
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: думка.nathaly.ru/category/louise-hay/
- У наш погляд
- Всі, в тому числі мене, несе повну відповідальність за всі події в їх житті, кращі і найгірші. Кожна думка буквально створює наше майбутнє.
- Сили Всесвіту ніколи не судять або критикують нас. Ми приймаємо нас як ми. А потім відобразити наші переконання автоматично.
- На жаль, люди, які болять нас, як і раніше,
- Ми формуємо нашу віру як дітей, а потім переходимо через життя, відтворюючи ситуації, які вписують нашу віру.
- Минуле назавжди пішло. Це факт, і нічого ми можемо зробити про це. Але ми можемо змінити наші думки про минуле. Як полюбити, однак, це покарати себе в даний момент тільки тому, що хтось болить вас довго.
- Ми повинні вибрати, щоб звільнити себе і прощати всіх, особливо себе. Ми не можемо знати, як пробачити, але нам необхідно.
- Як тільки людина захвориться, він повинен дивитися в своєму серці для когось, щоб пробачити.
- Коли ми любимо себе, затвердження наших дій і перебування себе, наше життя стає настільки красивим, що слова не можуть говорити.
- Самоакцепція і самоакцепція є запорукою позитивної зміни в нашому житті.
- Ви ніколи не повинні, за будь-яких обставин, критикуйте себе.
- Полюбляючи себе, щоб відсвяткувати своє існування особистості і бути вдячним Богу за подарунок життя.
- У кожному з нас ще трирічна дитина, яка боїться, яка хоче лише трохи любити.
- Все, що ви даєте, ви отримаєте назад.
- Для того, щоб змінити інші, необхідно спочатку змінити себе. Потрібно змінити спосіб мислення.
- Чим більше я тримаю на будь-яку твердження, тим більш зрозумілим стає мені, що це з цієї твердження, що я повинен звільнити себе.
- Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
- Найбільший опір у нас виходить з страху, страху невідомого.
- Якщо не було ніякого переконання, що його не буде.
- «Я хочу звільнити себе від прихованого бажання бути незадовільним. Я заслугаю найкращого в житті, і я можу прийняти його з любов'ю!
- Ваша думка - це ваш інструмент і ви вирішуєте, як його використовувати.
- Щоб постійно запам'ятати своє минуле, щоб свідомо зробити себе хворим.
- Любов - це єдина відповідь на всі наші проблеми, і шлях до цієї держави через прощення. Хвороба розчиняє залишок.
- Наші органи говорять нам весь час. Якщо тільки ми можемо прийняти час для прослуховування. Кожна клітина в організмі відповідає кожному думанню і словом.
- Всі наші відносини з нами відображають наші відносини.
- Любов не є зовнішнім проявом, це завжди в нас.
- Підтвердження є відображенням ваших вірувань.
- Самокритика – це включення вашого его. Ви навчитесь постійно зволожувати себе і протистояти зміні, що це важко для вас ігнорувати те, що це говорить вам.
- Нехай ці думки проходять через вашу свідомість, вони не мають сили над вами, звичайно, за умови, що ви не вибрали їх для себе. Такі думки є вашою стійкістю до зміни.
- Наші думки не мають влади над нами, поки ми їх подаємо.
- Покинути думки, які роблять вас нещасливими, робити речі, які вам подобається, дати людям ви відчуваєте добре з.
- Щоб стати власником всіх чудових речей, необхідно спочатку вірити, що вони можливі.
- Коли ми вирішили взяти відповідальність, ми зупинимо час відключення часу, людей та обставин, які не мають нічого спільного з нами.
- Усі події, які відбувалися в житті, дотепер були результатом ваших думок і вірувань, що надходять з минулого.
- Нехай ви йдете з минулого з любов'ю, будь ласка, що він приніс вам цю реалізацію.
- Якщо у вас є негативна думка, просто скажеш «Чи ви для участі». й
- Ваша мета полягає в тому, щоб бути уособленням красивого і любленого початку життя.
- Який етап життя, який ви зробили, і що відбувається в ньому, ви завжди робите все. Що ви можете зробити на рівні розуміння, знання та обізнаність.
- Наша внутрішня сила залежить від того, як ми оцінюємо наше право бути гідним в цьому житті.
- Знайти віру - це миттєвий процес, стрибок в ногу. Ви просто повинні довірити себе Inner Force підключеним до універсального розуму.
- Я вірю, що у мене є всі необхідні знання, я вірю, що я піклуюся, навіть якщо я не маю власної ситуації.
- Я одна з силою, яка створила мене. Я сейф. Все добре в світі.
- З одного кроку починається подорож тисяч кілометрів.
- Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
- Довіра життя. Якщо ви їдете, подорожі необхідно. Ви повинні перехрестити поле життєвого досвіду і перевірити на себе, де правда і де брехня. Тоді ви зможете повернутися до свого внутрішнього центру, душу очищають і відчували.
- Всі так звані проблеми нічого більше, ніж можливість змінити і виростити.
- Люди, які не люблять себе, зазвичай не пробачають.
- Люблю себе зараз.
- Перш за все, ми повинні прийняти все, що ми раніше відхили. Прийміть, що частина себе, яка може здаватися смішним, приступним, знебоченим, відлякута. Кожна частина мене.
- Щоразу ви скажете, подумайте про внутрішню дитину. Він той, хто говорить ті слова. Нехай дитина розуміє і вірить, що ви ніколи не будете, за будь-яких обставин, відвертайтеся від нього і ніколи не залиште його в неприємності. Ви завжди будете там для нього і ніколи не зупинитеся любити його.
- Любов для іншої людини і шлюбу красива, але прохідна, і романтика з собою ввічлива. Він назавжди. Люблю сім'ю у вас: дитина, батька і роки, які їх відокремлюють.
- Ви несете відповідальність за життя. Ви можете витрачати час на скарження про чуйність родичів або притискну атмосферу батьківського будинку. Таким чином, ви зберігаєте зображення себе як ненажерливий martyr і потерпілий. Такий підхід можливий, однак, якщо ви не відмовляєтеся від нього, ви не побачите щастя в житті.
- Коли ми рубаємо, ми намагаємося контролювати все. Таким чином, ми не допускаємо позитивних змін у нашому житті. Довіра в житті. У нас є все необхідне.
- Якщо ми беремо щось без дозволу, ми втратимо, якщо ми даємо, ми отримуємо його, і немає іншого способу.
- Як ваша любов для себе підвищується, тому самооцінка. Якщо ви точно знаєте, що ви очікуєте від життя. Любов не існує зовні людини, вона живе в межах нього. Чим більше ви любите, тим більше ви оточені любов'ю.
- Подаруйте десятий дохід і приготуйте нові надходження готівки.
- У світі всього в достатку він тільки чекає на вас, щоб вирішити, щоб познайомитися з його численні багаті. Гроші набагато більше, ніж ви можете провести. Більше людей, ніж ви зустрілися у всьому житті. Ви можете самі зателефонувати одержувачу. Якщо ви вважаєте, що ви хочете.
- Щоб любити себе, необхідно визначити мету свого життя, знайти улюблене заняття.
- Поставте свою любов в все, що ви робите. Якщо у вас виникли труднощі, ввімкніть себе: Який урок повинен дізнатися з цієї ситуації?
- Якщо ви розчаруєте, повторіть те, що ви хотіли б бачити в житті, а потім прийміть його з радістю і вдячністю у вашому серці.
- Порівняти і порівняти себе з іншими є двома основними перешкодами, щоб стати креативними.
- Кожен з нас має незрівнянне з'єднання з Всесвітом та життям в цілому. Ми працюємо над розширенням горизонтів нашої свідомості.
- Критики завжди болить або болить людей. Якщо хтось запитує вашу думку, спробуйте уникати мови, яка йде близько до засудження або критики.
- Gilt не має нічого спільного.
- Проблеми для саморозвитку.
- Будь-які зміни в нашому житті можуть бути тільки з себе.
- Утилітайте зміни, такі як прибирання квартири. Перш за все, потім інший, і ви бачите все блиск.
- Для того, щоб отримати міцність і довести до кінця зміни, потрібно час. Час і безперервні зусилля.
- Ви не повинні вірити все. Все, що ви повинні знати, прийде вам в потрібному місці, в потрібний час.
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: думка.nathaly.ru/category/louise-hay/