Як зупинити голодування про відносини і просто насолоджуватися Тем

Коли дівчина занадто стурбована відносинами з хлопцем (і це найчастіше характерна для дівчаток), вона відлякає хлопця. Як мені подобається? Чи є це серйозне? Що робити, якщо батьки не люблять мене? Нехай він припинив любити мене. І так і так далі. І за все це, ви забуваєте, щоб насолодитися відносинами.

Я був. Кожна з наших зустрічей не була нагодою для мене, але спроба зрозуміти, як він відчуває себе і тим самим спокійно. Але насправді це не дасть мені впевненість і чіткість, але зробив мене навіть більш невизначеним.

Насправді, це тільки коли ви перестаєте турбуватися, що ви станете безкоштовним і повністю здавалися відносинам – без тактики, без ігор і маніпуляцій. Ви не повинні нічого контролювати. Ви просто разом, і це неймовірно круто.

р.

Але як ми отримуємо? Як перестати турбувати, водити себе божевільним - і найчастіше без підстав?

1,1 км Зрозумійте, що це призведе до нічого.

Ваш досвід безпліддя. Або, швидше, результат буде, але швидше за все, розгортається - проблеми в відносинах, великий удар до вашої самооцінки. Коли ви хвилюєтесь, ви не зможете самостійно налаштувати результат. Ви кладете всю енергію, щоб зробити речі правильно. І якщо щось йде неправильно, це дуже заплутане.

2,2 км Зрозуміти, які відносини є.

Це не те, що приносить щастя і посилює самооцінку. Це не те, що відносини не можуть це зробити, це просто те, що вони не призначені. Для того, щоб бути повноцінним членом суспільства, не існує списку, які необхідно виконати. Не соціальний статус. Це не мета.

Співвідношення є спільним досвідом з іншою особою, досвідом надання себе і вміння отримувати любов. Немає кількості досвіду зміни, чи підходить вам для одного або ні. Ви як пара або ні. І знайомства є просто спосіб дізнатися.

Так ви просто починаєте відносини і покажете себе краще, а потім одна з двох речей буває: ви досягнете успіху або ви не зможете. І якщо ви не знаєте, що це так, щоб ви просто не зустрілися. Це не означає, що ви щось неправильно, ви просто не збираєтесь. Іноді ви розумієте, що іноді він робить. Коли ви розумієте це стосунки правда, ви будете перестати турбуватися.

3. У Визначте певні терміни для себе.

Не панікувати або переживати за час.
Наприклад, ви починаєте знайомство з хлопцем, ви робите великий, а потім все раптово він не писати або викликати на день або два, і ви починаєте панікувати. Що я зробив неправильно? Що я кажу неправильно? Чому я люблю тебе? Тексти пісень, а це означає: І це, ви впевнені, що він ніколи не повернувся назад.

У той час як хлопець може бути застрячений на роботі, і він просто не встигнути нічого. У своєму розумі він робить великий з вами і він шукав, щоб закінчити свій проект, щоб побачити вас. Але коли ви нарешті познайомитеся, хоча ви відчуваєте, що він повернувся, ви будете різними. Ви можете бути напруженими, і якщо ні, то красива динаміка ваших відносин вже зламана, і це може перешкодити вам продовжувати насолоджуватися знайомствами.

Таким чином, просто встановіть терміни – рамка, коли ви можете почати турбуватися. Подаруйте собі настрій: «Я не хвилююсь про це до такого і наступного дня». І намагатися звільнити розум від обсесивних думок. Це допоможе вам контролювати ваші думки. І як правило, будь-яка проблема, яку ви хочете турбуватися про те, що ви вирішуєте терміном.

4. У Ось тут.

Основна проблема полягає в тому, що під час ваших зустрічей ви не повністю присутні, ви, здається, переважаючи в хмарах ваших думок, намагаючись зрозуміти себе і його. Ви думаєте про своє майбутнє, хвилюйтеся про те, що це буде з вами. Зайдіть вже! Повернутися до землі, до нього. Ось тут. Ви повинні насолодитися зустрічом з ним, зміцнити відносини. Не дивлячись на те, що він любить тебе. Якщо він з вами, то так і це. Чим більше ви думаєте про ваші стосунки, а не зробити щось для неї, тим менш, ваші мрії стануть справжніми.

5. Умань Стоп думки про те, що це означає.

Багато жінок бачать стосунки як індикатор власної гідності. Це правда, що це те, як суспільство шукає жінок: У вас є хлопець? - Добре для вас. Немає дружби? - Я відчую тебе. І якщо хлопець листує, то жінка не варто його, вона не дуже хороша, і т.д.

Важко змінити цю програму в свідомості людей, але ми повинні спробувати. Пам'ятайте, що тільки ви визначаєте свою самооцінку. Не визначений чоловіком і наявністю або відсутністю відносин. Поведінка в собі і що ви впораєтеся з усім, що не виходить з ваших відносин.

6. Жнівень Стоп очікування.

Не чекайте, що це буде різним. Зайдіть, як це і насолоджуйтеся. Коли ви чекаєте, ви фокусуєте на поганий, недоліки.

Головний висновок: насолоджуйтеся тим, що не думають про те, що це не і що може бути.

Видання

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.soulpost.ru/kak-perestat-perezhivat-ob-otnosheniyax-i-prosto-naslazhdatsya-imi/