Такі складні уроки життя або як не робити

Я хочу поділитися досвідом чого не робити.

Я досить тверда леді. Мій чоловік 8 років старше мене. На початку відносин він був турботою, турботою, а потім все одно. У нас є багато хороших і поганих речей. Я працюю, намагаючись це зробити. І подивіться після будинку, і перейдіть на спорт, і в салон краси. Енергія продувається, вона була всюди. Не поганий відносин з чоловіком. Звісно, я пропустив свою увагу, турботу, прихильність. Але я можу подбати про себе. Робота свого чоловіка була з мандрівки природи. Багато ділових поїздок. Я думаю, що я одружений, але я не.

Подруги сказали, що чоловіки після 45 років кризи відбуваються. У цей час багато людей мають романтики. Я слухав і сміхався. Для кого, для кого, і для мене це не буде.

Роки пройшли. Мій чоловік пішов більше і більше. Я без нього. Приготування, миття, прибирання менше.

Я побачила свій коментар на фото. Я аналітика. Довгий, які аналітичні відгуки я роблю, логіку та можливість працювати з фігурами, фактами, я висококваліфікований фахівець.

Порівняти, аналізувати, знайшли факт наявності молодої господині в даний час. Я пам'ятаю деякі епізоди з минулого, я зрозумів, що це не єдиний випадок.

Я назвав чоловіка говорити. Він відмовився, кажучи, що це моє уявлення. Але я танк. Впоравшись з моїм наплічником, він відвертав пляшку в'язниці і розповіли історію своєї "смаженої" любові. Виявилося, що він знайшов свій бізнес-тур у серці нашої Батьківщини. Я приніс йому в Петро, орендував квартиру на роботу. 2 роки.

І тоді я торкнувся, кричу, і даваю чоловіка йти на всі 4 сторони. Але ні. Як заважати? Хто ви торгували? Я розумний, красивий, з великою кількістю престижних дипломів, з хорошою роботою і так далі.

І ось ми йдемо. Я подарував все. Мета полягає у поверненні втраченого вівця до неї, тобто чоловіка до сім'ї. Що я не зробив. Вона подбала про нього, промив його, промити його, залити його, варити борщ, заробляти гроші, допустити курити в квартирі, тримали п'яти в її зубах. Я заготував про своїх дітей. Мої інтереси в трахеші.

Мій чоловік скористався. Він почав регулярно п'яти. Зникнути. Моя дзвоника була випущена або просто вимкнена мій телефон. Під парою спирту він поділився своїми любовними враженнями Він відразу закохує свою любов до мене і сім'ї. Не було нічого. Він тільки з мною. Тоді я знайшов докази свого подвійного життя.

Я очікував йому зрозуміти, скільки я зробив для нього, що він оцінить мій терпіння, моя жертва. Я був оточений однаковими божевільними друзями. Ми припинили, скаржилися один одному і продовжили покінчити і служити нашим чоловікам. У той час мій розум не міг стояти, і я зламав. Більше і більше дубів. Я був зрадити себе. Ситуація в сім'ї була нервовою, напруженою. Це вирушало майже 4 роки.

Я впав в домашніх умовах. Дуже багато. І пішов він і майже впав на другий поверх. Я зловив. Вона знеболюється як раз. Після того, як я знову впав і перекручував щиколотку. За кілька місяців я ходив з жорсткою смугою. Забули довгий час.

Бог послав мене знаками. Він попередив мене. Але я, як блінкерний кінь, кинувся в абіс. Всі ці враження вплинули на всі сфери життя. Я втратив свою роботу. Я відчував себе так шкода, я був засмічений, я був кричав. Вона попросила чоловіка залишатися з собою. Він сказав, що він був важливою подією з друзями. Він повернувся на п'яний.

Я зрозумів, що я був застряг. Я один. Я дуже хворий. Я бачив візит до психолога. Я зумів внести мозок і психолога до одного дня трапилася чергова травма. У мене з'явилася кам'яна плита. Відкриті переломи пальців, багаторазові рани і зламаний кільце. Кільце забрав частину удару і кістки кісточки кісточки залишалися непристойними. У мене була шок, потім хірургія, лікарі, регаб.

Некоректна поведінка. Я очікувана жита, симпатія, і вона заливила відро води на мене. Дякую.

р.

Я зловив чоловіка. Я був без роботи з двома дітьми і кредитами. Але я вірю: Я роблю праву. На сайті Ольги Валяєвої. Я зловив її статті. Я почав слухати своїх рекомендованих викладачів, читати її рекомендовані книги.

Поки вона шукала роботу, вона була творчою. Шельові чохли, полотнисті подушки. Мені дуже складно. Важко відпустити, що такі зусилля витрачаються.

Час загоює. Я щасливий. У мене є хороші сімейні відносини. Моя дитина і я можу говорити про години. Ми працюємо над благодійним фондом, де працює волонтер. Тексти пісень, а це означає: Навколо мене були друзі, з ким ми жартуємо, сміється, насолоджуватися життям.

Відображення на уроках цієї ситуації я зрозумів, що я не люблю себе. Я пишаю мої досягнення, мій статус, але не моя любов. Я жив за програмою, встановленою кимось, проти моїх побажань.

Я звертаюсь до всіх дівчат – полюбляю себе, не переносить ніякої поведінки до вас, не дозволяйте вашим побажанням підштовхуватися в далекий куточок.

До речі, неважливо, що я зробив, один палець ніколи не відновив свою функцію. Після чергової операції я зрозумів це нагадування. Я приймав фізичну імперфікацію. Я вдячний Богу за уроки.

Автор: Ольга Валяєва

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: valyaeva.ru/takie-neprostye-uroki-zhizni-opyt-anastasii/