Цей напій лікує метаболічні розлади, варикозне розширення вен та багато інших захворювань!

Понад п'ять років просування цього напою, я чув різні відгуки про нього: це афродизіак, він лікує застуди, він дуже сильно тонує.

Підкреслюючи всі відгуки, я скажу це: хвойний коктейль "Yolki-Palki" - потужний імуномодуляторй Це, зміцнює імунітет, а потім організм самостійно працює зі своїм виразом.

«Юлкі-Палкі» Розглянуто зимовий напій, адже взимку в голках вітаміну С в 3-4 рази більше, ніж влітку.

Голки також є магазином інших біологічно активних речовин: хлорофіл, ефірні олії, фітостероли, фітонциди і мінерали, вітаміни: А, В1, В2, П і т.д.

У народній медицині застосовуються хвойні відвари і настійи для лікування багатьох захворювань: дихальна система, застуди, нирки, метаболічні розлади, варикозне розширення вен і т.д.

Я також прийшов на деякі цікаві відомості. Виявляється, що в бджолиному Ленінграді практично немає скви. Вони навчилися зробити хвойну настоянку, і з його допомогою вони втекли від нестачі вітаміну С.

інгредієнти для одного стандартного блендера з об'ємом 1,5 л:

• гілочки,
  • води
  • лимон - від третини до половини,
  • Мед - 1-2 ст.л.

Підготовка:

1,1 км У блендері заливають деяку воду, приблизно чверть обсягу чаші. Ретельно вимити гілки ялини і вирізати їх ножичками в блендер, близько половини обсягу чаші, додати лимон і мед.

2,2 км Збийте на максимальній швидкості, близько хвилини і навпіл. Індикатор готовності - яскравий зелений колір коктейлю.

3. У Додайте воду до максимальної позначки і кілька секунд, щоб перемішати коктейль на мінімальній швидкості.

4. У Зробіть інгаляцію – дихайте глибоко за свіжо підготовлений коктейль.

5. Умань Процідіть напій і напою.

Норма споживання: 1-2 склянки на добу.

ПротипоказанняГострі захворювання печінки, нирок і шлунка, індивідуальна непереносимість до будь-якого з інгредієнтів, найчастіше меду.

Коктейль є міцною енергією, ви не повинні використовувати його перед сном.

Посилання

Lignin (від латинської лігани - дерево, дерево) - речовина, яка характеризує міцні стіни рослинних клітин. Комплексна полімерна сполука, знайдена в клітинах судинних рослин і деяких водоростей.

У міцних цегляних мембранах є ультраструктура, яка може бути в порівнянні з структурою залізобетону: целюлозні мікрофібрилі відповідають армуванню в своїх властивостях, а льінь, що має високу міцність, до бетону.

Жертва містить 18-24% левини, хвойні - 27-30%.

Я ще не вирішив питання левини для себе, але я абсолютно впевнений, що це не голки самі, які мали негативний вплив, але спосіб його було підготовлено. Звичайно, відвар постійно кип'ятився, а карциногени накопичилися там. Якщо я не писав наукову.

У будь-якому випадку, потрібно розуміти, що м'які напої є дуже сильним засобом, тому не потрібно залучати до них.

Параметри годинника

Можна додати що-небудь до голок, наприклад, м'яти і вапно. Цей напій я назвав "Маруся", ім'я дівчини, яка запропонувала додати ці два інгредієнти до коктейлю.

Добре поєднується з різдвяною деревною кислою ягодою: lingonberry, журавлини, обліпиха та ін.

Якщо додати імбир до коктейлю і нагріти його до 40 градусів, ви отримаєте чудовий зимовий чай. Назволений йому "Співавець".

Природні, Також можна зробити коктейлі з інших дерев.й

Пін і кедар дають більш м'який напій, ялівець надає овочі. Дуже ароматний і смачний напій. Тільки класти ялинку потрібно менше ялини, про третину обсягу чаші, адже він дуже насичений ефірними маслами і з передозування може отримати запаморочення.

Ми не ростемо. Але його можна купити у вигляді віників для лазні.

До речі, кожна друга людина, яка спробувала коктейлю ялиці, проголосує: «Це в лазні!»

Так коктейль фир я назвав "До ванни!".

Приготований Єо-Маццай

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: vegjournal.ru/pitanie/poleznye-produkty/1471-vypem-yelku-khvoynyy-kokteyl-yelki-palki.html