У світі є неймовірна подія.

Нижче наведено статтю Бразильського автора, який я буду підписатися на. Я також вірю, що ми живемо в унікальному часі змін, коли не група людей, не одна людина, але все людства робить повільний, але неминучий еволюційний поворот. Але це велика і складна тема, і зараз ми читаємо спостереження за дивовижністю нашої реальності:

У світі є неймовірна подія. І багато хто з нас не помітили.

Більшість нас не розуміють, але щось незвично відбувається у світі.

Кілька місяців тому я зламався від нормального суспільства. Я зламав ланцюги страху в системі. З тих пір я бачив світ з іншої точки зору: речі змінюються, але більшість з нас не знають. Як змінити світ? У цій статті я дам вісім доказів цього.

1,1 км Не можна приймати існуючу модель зайнятості.

Ми отримуємо в ліміт. У великих корпораціях працюють люди. Ви не бачите ваших цілей і в буквальному сенсі від розпаду. Люди кинути. Вони хочуть відмовитися від усього. Дивитися: багато хто намагається почати свій бізнес, взяти творчі канікули. Скільки людей страждають від пов'язаної депресії і скільки страждають від вигорання?

2,2 км Також змінюється бізнес-модель.

Минулі кілька років побачили спалах стартапів. Тисячі підприємців перетворили свої гаражі в офіси, щоб зробити мільярд-долларові ідеї. Засновники стартапів шукали інвесторів та отримали фінансування – грант був рівним Кубком ФІФА. Що відбулося після отримання гранту?

Ви знову стала співробітником. Люди, які не поділяють ваші мрії і цілі, і ви приносили їх за гроші – фінансування був основним умовам вашого стартапу. Це бізнес-резекція. Дуже круті ідеї не працювали, оскільки модель пошуку грошей часто працює над нею. Ми повинні знайти новий спосіб зробити бізнес і є деякі великі хлопці, які вже шукають нові варіанти.

3. У Підвищена співпраця

Багато людей зазначили, що не існує сенсу, щоб зробити щось самостійно. Багато хто відмовляється від божевільного принципу «все для себе». Стоп, зайдіть крок назад і подумайте. Чи не припустимо, що 7 мільярдів людей, які живуть на одній планеті, вирощені так далеко? Яка точка створення чогось, якщо вона повернеться на тисячі, мільйонів людей — сусідів. Я думаю, що я думаю про це. На щастя, щось змінилося. Це відкриває нові напрямки співпраці, сприяння та взаємодопомоги. Ці зміни доторкнутися до ядру - вони красиві.

4. У Ми, нарешті, знаємо, що інтернет є.

Інтернет - це чарівна річ, і це не до багатьох років тому, що ми реалізували свою владу. З інтернетом, світ відкриває, бар’єри падають, відокремлюють кінці, а також співробітництво і допомогу починаються. Деякі народи виконують реальні революції, такі як Арабська весна, використовуючи інтернет як каталізатор. У Бразилії ми просто починаємо використовувати Інтернет для наших цілей. Інтернет знищує здатність контролювати масу. В залежності від того, що вони хочуть передати. ЗМІ про те, що їм подобається, але вони більше не тільки власники інформації. Ви шукаєте. Ви отримуєте на зв'язку з тим, хто хоче. Ви дізнаєтесь, що ви хочете.

За допомогою інтернету маленька людина вже не мовчить. Він мав голос. Анонім стає відомим. Світ стає загальним. І система може згорнути.

5. Умань Ідея надмірного споживання знищується

Ми вже давно занурилися на щадку споживача. Ми придбали кожен новий продукт – новий автомобіль, останній iPhone, провідні бренди, одяг, взуття, всілякі речі, сотні і тисячі речей і речей – все, що ви можете тримати в руках. Намагатися піти проти натовпу, піонери анти-символізму зрозуміли, що шлях веде не так багато проти, але далеко від натовпу. Помірне споживання, повільне життя і повільне харчування – це всього кілька взаємодій з світом по всьому світу, на відміну від того, як ми можемо керувати нашим життям. Багато людей не використовують автомобілі. Вже більше грошей, ніж вони потрібні. І більше і більше людей змінюються одягом, купуючи використовувані товари, використовуючи обладнання, автомобілі разом, оренда квартир і офісів разом. Ми не повинні всіх речей, які ми змушені зробити. І свідомість нового споживання може привести будь-яку компанію, яка спирається на споживача до банкрутства.

6. Жнівень Здорові та органічні продукти

Ми робимо все, що здавалося б, Чи хороший продукт? - Відмінно. Ми були так відключені від реальності, що виробничі компанії почали продавати отруту замість їжі, і ми нічого не сказали. Але деякі люди породжують і почали харчуватися здоровими і органічними продуктами. Ця тенденція є тільки сильнішою. Але що це потрібно зробити з економікою і роботою? Це дуже прямо. Харчова промисловість є одним з фондів нашого суспільства. Якщо ми змінимо наше мислення, наші звички харчування, і наш спосіб споживання, корпорації відповіли на зміни і адаптуються до нового ринку попиту.
Малогабаритне землеробство стає актуальним знову в виробничій мережі. Люди навіть вирощують овочі і фрукти в квартирах. І змінюється форма економіки.

7. Пробудження духовності

Скільки ваших друзів практикують йога? Як про Медитація? Тепер повернутися 10 років. Скільки людей ви знали, що це? Духовність довгадувало доменне ім’я ексцентриків, що обробляється міфізмом та есотеризмом. На щастя, цей тренд також змінився. Ми приїжджаємо до межі раціональної та раціональної. Ми усвідомили, що за допомогою нашого свідомого мислення ми можемо регулювати наше життя. Я впевнений, що ви хочете керувати своїм життям, і це відбувається зараз. Ви хочете зрозуміти, як працює: як працює життя, що відбувається після смерті, що енергія думки, яка так багато говорять про; яка квантова фізика, як думки стають матеріалом і створюють почуття реальності; що збігається і що таке синхронність; чому працює медитація; як можна вилікувати захворювання без наркотиків, але тільки за допомогою рук і як працює альтернативна медицина. Компанії проводять медитації для своїх співробітників. Навіть школи навчають медитації. Подумайте про це.

8. У Додаткові тенденції

Хто придумав точну модель освіти? Хто обирає уроки, які діти повинні відвідати? Чому ми слухаємо дуже уроки історії, які навчаємо, і чому ми не навчаємо правду про інші давні цивілізації? Чому дітям слідувати за набором правил? Чому сидять спокійно і слухайте в тиші? Чому вони повинні носити форму? Які ці тести і як вони доводять, що ви насправді дізналися тему? Ми винайшли і проголосили модель навчання: послідовники системи, що трансформують людей в непримітні та стандартні людські істоти. На щастя, багато хто переосмислює поняття освіти і викладання дітей в домашніх умовах, започаткувавши позашкільної освіти і розбиття школи. Ви ніколи не думали про всі перераховані вище і можуть бути навіть шоковані. Але це відбувається. Люди прокинулися і усвідомлюють, як вони божевільні в цьому суспільстві.

Дивитися і подивитися, якщо це зазвичай те, що я писав. Я не думаю. Щодо надзвичайних подій у світі.

Автор: Вадим Карелін

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: vvkarelin.livejournal.com/665739.html