Вона розлучила мене, тому що я залишила посуд мийкою.

Якщо ви кладете цей спосіб – “дружина залишила мене, бо я іноді залишаю брудні страви біля мийки” – це звучить жахливо приступним. Вона, як повна фольга, і я просто жертва жіночих змів.

Ми хочемо, щоб зрозуміти, чому ти пішов неправильно.

Все вийшло неправильно, і тому, що я зробив щось неправильно!

Інколи Я залишила окуляри біля мийки на кухні, буквально кілька сантиметрів від посудомийної машини. Я не хочу, і це не важливо, коли я був одружений. Але це означуло багато її.

Щоразу вона прогулялася на кухні і побачила склянку мийкою, вона отримала волосся ближче, щоб виїхати і почистити для розлучення. Я просто не знаю, що. Але навіть якщо я зробив, я боїться, що я не спробую змінити з тим же бродом, я хотів її жити мій шлях.

Висловлення «незважаючи на вуха моєї матері буде заморожувати» – це саме про такі випадки.

Чоловіки не є дітьми, хоча іноді вони роблять.

Шановні друзі!

Повага до своєї дружини є важливим для того, щоб зробити життя значущим. Мапа Я думав, що моя дружина буде поважати мене просто тому, що я обмінявся кільцями з нею. Я не був вперше в моєму житті, що я зробив щось для наданих. Я знаю напевно: Я ніколи не пов'язаний надягаючи посуд в посудомийній машині, щоб отримати повагу дружини.

Я пам'ятаю, як часто вона сказала, що вона була виснажена потребою постійно розповісти мені, що робити. В цілому, найбільш сексуальна людина може сказати своїй дружині – “Я здивую її”, а потім робити те, що потрібно зробити.

Я завжди думав, «Я кажу мені, що ви хочете зробити, і я буду щасливим це зробити. й

Але вона не хоче бути мамою. Я хотів би бути нашим партнером, і вона бажала мене, щоб покласти мій розум на логістику нашого життя і будинку. Шукаю мене, щоб зрозуміти все, що потрібно зробити і розвивати власний підхід до вирішення проблем.

Хочу пам'ятати, що здавалося б,

Чоловіки можуть зробити бізнес.

Чоловіки винайшли важкі машини, які літають безпечно і надійно через повітря. Чоловіки зарекомендували геліоцентричність сонячної системи і що земля знову поповнюється сонцем. Чоловічий дизайн і створення хмарочосів, видалення сердець і інших органів від мертвих, щоб замінити відповідні хворі органи в житті, а потім ці живі також виживають. Це неприпустимо, бути чесною.

В цілому чоловіки можуть робити речі.

І чоловіки абсолютно здатні зробити багато чого скаржаться своїми дружинами. Ми не можемо прогнозувати те, що наші дружини думають про різні випадки, тому що чоловіча і жіноча емоційна реакція досить різна.

Мапа І чому ви залишаєте скло мийкою замість того, щоб покласти його в посудомийну машину? ?

Існує кілька причин.

Я не доглядаю, якщо скло на раковині, якщо я не чекаю гостей.

Я ніколи не доглядав, якщо у раковини є скло. Завжди. Почати Я не люблю мене, щоб зацікавити мене в в'язаннях або садівництві. Не хочу в'язати. І я вважаю, що важко уявити ситуацію, в якій садівництво здавалося б більш привабливим для мене, ніж тисячі менш нудних речей.

Ось тільки одна причина, яку я можу зупинити, залишаючи скло на раковині. Я дізнався про це. й

Це означає, що я усвідомлю, що коли я залишаю це скло там, вона болить її — це дійсно болить — тому, що до неї це подобається, «Ви знаєте, що я не поважаю тебе, я не оцінив ваші думки та думки, і чотири секунди я мусю поставити скло в посудомийній машині більш важливо мені, ніж ви».

І раптом виходить, що ми не говоримо про такий простий і безглуздий, як брудні страви. Це важливий акт любові і жертви, і бути чесною, чотири секунди? Це свого роду невеликий, коли мова йде про людину, яка жертвує мене щодня.

Не потрібно розуміти, чому вона дбає про це скло.

Я маю на увазі, щоб зрозуміти, що це стосується її.

Потім «любила її» означатиме «зводять скло в посудомийній машині». Або «відправлення білизни з підлоги». Або «Не робіть брудні на підлозі, вона занурилася на протирання». Або «допомагати всіх сортів дитячих речей, щоб вона могла трохи розслабитися і не хвилюватися про що-небудь. й

Це також означає, що «Діти, що я можу зробити сьогодні, що я повинен купити на шляху додому, щоб зробити це простіше для вас?» І мільйона більше дрібних речей, які кажуть «Я люблю тебе» голосніше, ніж ті слова.

Так, це просто.

Чоловік, який здатний змінити свою поведінку, і якщо він не розуміє жінку або не погоджується з нею спосіб мислення - буде мати відмінні відносини.

Чоловіки хочуть боротися за своє право залишити скло в будь-якому місці. Що таке звуки.

Ми думаємо. «Я завжди віддаю щось для вас, і ви прокинуте мене на одному склянці мийки?» Поставляючи, що дамне скло в посудомийній машині є проблемою секунд, і я буду робити це щасливо, як тільки я більше не потрібно. Що, це так важливо, щоб ви споживали мене? Хочу зіпсувати мирний вечір, мати боротьбу з мною і розповісти мені, що я зробив все неправильно і не ваш шлях, і це все про скло? Після того, як всі речі, які я зробив для нас - всі речі, які я не отримую вдячність Вам за (і не запитайте) - ви надягнете склянку біля раковини в велику проблему нашого шлюбу? Я ніколи не змив, що таке маленьке щастя! І це, плетемо на камені. Якщо ви хочете склянки в посудомийній машині, ви вносите її там. І поставив його там, коли гості приїдуть або коли мені не потрібно. Я не здаю тебе. й

Чоловік не хоче розірвати дружину через її зцілення про скло, яке він вважає чисто ірраціональним. Він хоче, щоб він погодився з ним, що на глобальному масштабі скла біля мийки, що ніхто не може бачити і боротися з це питання чотири секунди, не проблема взагалі. Вона повинна розуміти, як п'ятдесят і безглуздий вона знаходиться в великій збитку життя, він думає, і очікує її, щоб погоджуватися з нею.

І вона не буде, бо це не про скло. Скло, не скло, головне - це ситуація, в якій вона відчуває, що її чоловік не цінує або поважає її.

Дружина також не хоче розірвати чоловіка так само, тому що він залишає брудні окуляри біля мийки.

Вона хоче розлучення, оскільки вона вважає, що вона не поважає її і не цінує її, що означає, що вона не любить її, а значить, вона не може покладатися на нього, як її партнер для життя. Вона не може довіряти йому. Вона не безпечна з ним. Так вона повинна йти і шукати когось, хто буде щасливим і надійним.

Теоретично, людина йде в конфлікт, оскільки він вважає, що він правий (і тут я погоджуюсь): брудне скло набагато менш важливе, ніж спокій в сім'ї.

Якщо жінка думала і відчувала себе, він буде право захищати себе. На жаль, більшість хлопців не знають, що вона не бореться за склом. Вона шукає визнання, повагу і любов.

Якщо чоловік знав це— якщо він повністю розумів секрет, що вона ніколи не могла пояснити йому таким чином, що не здавалося б, здавалося б, що він не зловив своїх пояснень, як сухий зв'язок) — і зрозумів, що скляна ситуація та інші подібні аргументи з часом руйнують його шлюб, я вірю, що він буде мати EXACTly думки про те, що варто боротися і що ні, і буде досить зробити те, що він може не розуміти, тільки зробити свою дружину відчувати себе коханою.

Я думаю, що багато справ, дружини не згодні з мною. Вони не думають своїх чоловіків не розуміють, як «склоки» руйнують шлюб, адже дружини розповідають чоловікам знову і знову, іноді з сльозами, як болючі і погані вони.

І тут важливо: якщо ви покажете чоловіка, що він думає, що не має сенсу один раз або мільйон разів, він не розуміє його. Якщо він правий або не, якщо це було навпаки, він не буде боляче, тому він думає, що його дружина не повинна бути боляче або.

«Я не збираюся, коли ти щось не люблю!»

Якщо ви любите когось, то ви будете щасливі зробити речі, які покращують життя людини і приведуть вас ближче разом.

І це не сподобалося, "Дамн, мені потрібно зробити це сито для дружини знову." Я вдячний, що у мене є ще одна можливість показати свою дружину, що вона важлива для мене, і що вона може розраховувати на мене, і що вона не потрібно шукати щастя в іншому місці.

Як тільки ви розумієте, як допомогти людині зрозуміти, що ситуація зі склом (що не доторкається його емоційно, і ніколи не доторкнеться до нього) глибоко зашкодить дружині і робить її непристойним, нелюблений, покинутий і розшуканий, як тільки людина дійсно розуміє його і приймає, хоча це дивно для нього.

... Далі все буде змінюватися і змінюватися назавжди. Видання

Кредит: Метью Фрей

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.matrony.ru/ona-razvelas-so-mnoy-potomu-chto-ya-ostavlyal-posudu-vozle-rakovinyi/