Михайло Литвик: Якщо ви хочете ворогів, залізо.

Ніцша у порівнянні з іронічною людиною до собаки, що укуси і посмішки одночасно. Він думав, що він руйнує його характер.

Неважливо, що жарти не знімаються, навіть коли він наступає. Праска не отримує зворотного зв'язку. Агер будує на ньому. Важкий момент для себе він отримує удари від своїх зловживачів.

Я був один раз, поки я придумав систему психологічного Айкідо, щоб захистити себе від залізних людей, об'єкт їх позбавлення.

Я не мав багато любові для них, хоча я скористався значно від цих позолочених. Безсумнівно. Irony - це остаточно критика, яка веде до особистого зростання.й

(Я колись знав залізну людину, яка пропагувала все, безперечно критикуючи і позбавляючи недоліків інших.) Іноді - на випадок, частіше - через механізм психологічного захисту проекції.

В кінці він пішов самостійно: зварився з усіма рідними, втратив всіх своїх друзів і коханого. Але найгірше в цій ситуації, що він пішов практично без зв'язку, а довга відсутність останнього може бути загиблим з тим, що іноді призводить до психозу.

Якщо ви хочете бути залізом, краще бути праскою. (Іронізуйте себе в компанії, не залишаючи себе самостійно!)

Ви не будете ваш ворог, але ви отримаєте краще. Приклад самоіронії, якщо ви думаєте, що ваш партнер є фольгою: Це занадто хитрий для мене.

Я знаю три типи мислення: візуально ефективний, бетоно-фігуративний і абстрактно-логічний. Я знаю кожного з них в певній мірі. Але у вас є четвертий, вищий, супрологічний рівень мислення, що я не розумію.

Якщо ви хочете мати ворогів, бути залізом.Видання

Автор: Михайло Литвик

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.facebook.com/mihail.litvak.37?fref=photo