Некомфортна тема, яку потрібно обговорити!

Чому я тримаю цю тему «незручний»: фіофілія? Чому я публікую корисні статті про те, як захистити дітей і як поговорити з ними про цю непросту тему? Тому що я часто зустрічаю в моїй практиці дорослих, які багато років пізніше, пам'ятайте про страшні випадки з дитинства. Ці інциденти згодом впливають на своє життя. І з різних причин вони не розповідають дорослих про це.

Більшість моїх дорослих клієнтів ніколи не сказали нікому про це, перш ніж, жити з власними справами і один-одним шімом протягом багатьох років. І вони звертаються до психолога в абсолютно різні питання, а страшні випадки виникають з пам'яті вже в процесі психологічної роботи. Наша пам'ять має захисну функцію забутого страшного. Так природа подбала про нас, щоб ми могли б піти на життя і не ходити з величезними спогадами про старі травми.

Якщо діти розповіли батькам, що збиралася, ночей зупинився набагато раніше. Але вони мовчали, і старіли. Це добре, що ці люди все ще живі! Не кожен так щасливий.

Психолог повинен бути емоційно нездійснений під час психологічної роботи з клієнтом. Це важливий стан, щоб допомогти йому. Але є історії, які просто перетворюють речі всередині, і це дуже важко не брати участь. Я покажу вам історію, яка буде важко читати. Якщо ви вражаєте, не читайте.

7-річна дівчина була залучена до автомобільної аварії з батьками. У батьків загинув на місці, і дівчина чудесно збереглася. Дівчина в стані післятравматичного шоку приймала до лікарні, звідки її бабуся забрав. Так як бабуся мала справу з паперовими роботами і похоронами, і вона не хочу залишити дівчину самостійно в квартирі, бабуся погодилася залишити дівчину на кілька днів з близькими друзями батьків, які мешкали в квартирі поруч з дівчиною. Це була сім'я - чоловік, дружина і дитина. Вони були друзями з батьками дівчини протягом багатьох років, пішли відвідати один одного, їх діти грали разом. Подумав, що вони, найближчі друзі сім'ї, які дівчина добре знає, тепер зможуть підтримати дитину і піклуватися про неї, поки вона посидить всі формальні питання. І сталося страшне.

Батько цієї родини був педофілом. Зважаючи на це трагедії, він зловживав дівчину, і продовжував робити це протягом декількох днів, поки вона залишається в його квартирі. Він також загрожував її, що він вбив її, якщо вона сказала будь-кому. Молода дитина, яка пережила шок втрати своїх батьків, який загинув перед очима, і залишилася повністю незахищеним, досвідченим іншим жахом, про який він ніколи не здивився, щоб розповісти будь-кому. 25 років. Дівчина виросла, одружився і завжди досвідчений сильний біль під час сексуальних відносин і розпаду для всього, пов'язаних з інтимним життям.

Я довго думаю, що це повідомлення або ні. Я вирішив його публікувати, щоб привернути увагу батьків до цієї важкої теми. Подбайте про ваших дітей. І дайте їм знати, що вони завжди можуть прийти до вас і розповісти вам все, що відбувається з ними. Не боятися, що ви блюєте їх або просто не вірите їх. Поговоріть свою дитину простими словами про безпеку. Видання

Автор: Катерина Кес

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: vk.com/ekaterina_kes?w=wall-6084434_4335