Уроки онлайн

По-перше, близько 6 місяців тому, я розмовляв підліток, який був бичаний онлайн. Тоді я прочитав історію Аманди Тодда, підліток, який був виповнений величезною віртуальною мочкою перед тим, як вона страждала від самогубства. Після того, як через кілька місяців я розмовлявся з психологом, що один з його колишніх клієнтів почав стеблувати онлайн, намагаючись отримати кілька більше людей, які беруть участь.

Так, у «живому» спостерігали бульбашки, що розгортаються на іншому психологу. Інтернет – це хороший простір, але неприємність полягає в тому, що це дає місце не тільки для хороших людей, але і для всіх сортів психопатів і нестійких людей, які мають величезну стадію для «само-вираження». Я говорив і поділився своїм досвідом онлайн-бюджету, який розгортався проти мене в 2011-2013 роках. І мені здається, що цей досвід онлайн бджільництва і уроки, які я навчився для себе, можуть бути корисними для когось.

У 2011 році у відповідь на критичну статтю в LiveJournal, псевдо-психологічна організація заснувала міні-воєнну проти мене в Інтернеті, основною метою якої був мій особистий і професійний дискредитацію в Інтернеті і за її межами (як здається багато людей, якщо вони дискредитують особу, вони дискредитують її аргументи).

р.

Статті були написані і широко розповсюджені, що я був шахрайцем, гомосексуальним / "хомосексуальним пропагандистом" і педофілом в тій же пляшці, раб дилера, шахраю; всі мої інтернет-ресурси (Skype, соціальні мережі, e-mail) були зламані двічі, анонімні листи від "викрашених громадян" прийшли до роботи (Я все ще навчався в університеті в цей час), нібито відгуки від "законних" студентів з'явилися на мережі. І ряд дрібних речей. Як я опинився? Суддя з-за кордону, добре, вид заліза про це. І внутрішньо... Жорсткий. Що відбувається, коли, день після дня, ви виявите, що багато людей (або це здається) так розумні про відмову від вас?

Шамінь.й Не втеча з неї - липка, горіння, загартування зсередини і стискаючи всі всередині в міцний чорний отвір. Якщо ви не захочете мене особисто, то це досить «вибагливе». Але це сором'язлива, коли натовп проходить по вулицях і розливає щось схоже, «Ви знаєте, що так і так?» І неважливо, якщо «со-і-со» відсмоктується з пальця, придуманий або переповнений до розміру слону, головне, що люди чують його і починають шукати на очах.

Я думаю, що ми всі знаємо ситуацію, що ви не помітили, що ви І тут ви вже не приїхали, але милосердя і педофіль в союзі з шахрайським і людським транспортером. На деякий момент вона стала страшною, хоча б якось довести себе в Інтернеті - здається, що величезний натовп тільки чекає цього моменту, щоб послухати, вказавши пальцями в вас. «Так, там він.» Будь-яка ситуація, в якій увага великої кількості людей раптово приваблюється до нас досить стресова.

Я зносила бренд лепера. Доповнюється ще двома моментами.Це те ж саме, що зробили цю ситуацію дуже травматичною для мене.

(a) Почуття неконтрольованого процесу та власної повнотий Для замші? Хто? Дозени анонімних облікових записів з confusing IP? З повним інерцією правоохоронних органів? Коли юристи говорять про метушність справи? “Чи не вірно, що це?” А що?

(b) Узагальнення сприйняття ситуаціїй У всьому світі вже відомо про цю історію, навіть тих, хто переходить в магазин. Якщо ви запалите обличчя або скажете ваше ім'я, ви будете визнані і giggled (на обличчі або навколо кута). Це ірраціональне, але це те, як токсичні, отруйні шумні роботи. І відчувається, що це назавжди. Ви ніколи не відчуєте від цього пляма, що люди завжди пам'ятають, що сталося, де ви йдете. І відчуття, що цей булінг ніколи не закінчиться. вона назавжди. Ні. Поганий світ, ви поганий, і ніхто не виходить – це три думки, які призводять до депресії.

Шам і довгеРозуміння призводить до двох додаткових припущеннях, які посилюють цей дамський шампан. Успіння одне: Люди повірять все в цих статтях/композиціях. Вони не знають, що робити (і це часто справа), але вони відразу приймають його. І, крім того, вони запам'ятають ваше ім'я і обличчя, і ви не будете деякі без назви психолога, про яких хтось написав деякі неприємні речі (і ck, це правда або ні), але той, хто є лібертін і пропагандист. Друге припущення полягає в тому, що люди піклуються. Кожен піклується про те, що хтось назвав кого-небудь в Інтернеті так і так.

І, як би не вистачало цього коктейлю, додається самовіддача. «Я не хочу потрапити в все це!», «Чому я напишіть цю статтю!?», «Чи не можу я забути про це, я психолог!?», «Мої родичі страждають від цього!» Витімблинг (Це ваша відмова, яку ви лікували так)? У мене є! Я не можу відправляти ебать, з коментарями, такими як: «Одно, це нещастя!», «Чи не дивно, що ти реагуєш на це!» «Ця ситуація була надана вам до дослідження», «завдяки до цього булінгу ви можете відкрити свої слабкі сторони» та інших переможців конкурсу за найбільш коментуючим коментарем.

Світ усаджує на межі монітора. І інтернет виходить за ладу. Немає нічого зовні. Не існує майбутнього, немає способу отримати гарне ім'я. Кожен проти вас. Як дізнатися? Як продовжити жити без гасіння в нескінченному соромі, як знайти силу, щоб випрямити і показати людей знову і знову в умовах, коли боїться емоційно вигинає ріг в баран?

Головний ворог не ті, хто отрує. Нескінченно боротися з цією лекцією мурах - після витрачання енергії на одну, ви не знайдете сил на наступну десятку. Головне – безглуздість і узагальнення, вбивство волі для боротьби і жити.

Шамінь.й Ми не приїжджаємо, коли ми робимо щось погано. Шам'я приходить, коли вони відвертаються від нас. Зростає до екстремальних, коли здається, що всі відвертіли. Тому важливо – іноді навіть життєво важливо – знайти підтримку в сім’ї, друзів, колег. Знайти людей, які не відвертаються від вас.й Для мене особисто. Найпідтримуванішими були два повідомлення.Я отримав в різних формах з тих навколо мене.

(а) Я знаю, що я не знаю. Я знаю, що ви не любите. Я готовий говорити про це при необхідності. й

(б) Якщо хтось вважає, що це неспроможність, що вам про вас сказали, або навіть не намагатися перевірити його, то спасибі Богу, що ви не будете в курсі цих людей в будь-якій точці світу. Ви просто з різних світів. й

Немає "забудити його!" - це, з одного боку, відокремлює неймовірно ("Я спробую, збільшивши тебе, бал"), а з іншого - підмінює визначення, щоб зробити все. Намагайтеся набрати, доки ви, перш за все, не реагувати будь-яким чином, рано чи пізно перетвориться на вибух, адже ми є соціальними істотами, і тільки психопатами з антисоціальним розладом особистості може повністю ігнорувати бджільництво (і без психологічних наслідків). Для інших, запалювання загрожує захворюванням.

Поговоріть з друзями.Ні «безкоштовно», «Я добре,» і так далі. Тому що захоплення факту богослужіння переконує тіло, яке ви — і ви — зробили щось соромно. В іншому випадку, чому ви приховуєте? Це тільки важливо, щоб друзі і родичі не мають повідомлень, які я писав про вище.

І важливо не входити в діалог з тими, хто організував це переслідування.Підтримує або “доубти” вашу аденку, вимагаючи доказів, що ви не приїхали. Не потрібно намагатися відмовляти їх безпосередньо, вводити в листування, відповісти, наповнювати образи, справлятися з приходом відчайу, вимішуючи в заготовку стінки їх непорозуміння і тьмяне бажання гасити. Це вигорає вже невеликий емоційний ресурс, і заохочує тих, хто боїться продовжити. Я не розумію, на жаль, це не пізно.

Протидіяй Вивчився синдром безповоротності, на основі почуття, що ви ніколи не зможете впливати на ситуацію, є одним з найбільш руйнівних для психічних захворювань. Вам потрібно зробити що-небудь, навіть якщо ефект невеликий – це те, що ви захищаєте себе важливо. Єдине питання, що саме робити.

Я створив спільноту, яку я використовую, щоб викинути статті, які були написані про мене. Дуже факт цієї роботи виявилося, щоб бути загоєння для мене, знежирюючи енергію гніву і даючи впевненість, що принаймні щось я можу протидіяти грязі, яка розливається в Інтернеті. Крім того, я іноді розмістив невеликі інформативні повідомлення, а на лицьовій сторінці розмістив замітку, що якщо ви дізнаєтесь щось з звичайного про мене - перейдіть на цю сторінку, ви побачите, куди ростуть ці ноги.

Крім того, ці статті та матеріали були яскравим контрастом для тих, хто все ще хотів бачити, що таке демон в м'якоть. Люди чекали побачити якусь божевільну людину, але вона виявилася нормальною, адекватною людиною. Я знаю про цей контраст, і він дав мені впевненість, що це зробить людей ще більш сумнівним про те, що було написано про мене.

Я також написав пару статей про цю бульбуючу організацію, а також пішов на наукову конференцію з псевдоука, де я сказав про них. Як розумно це? Перехід був змішаний. Я думаю, що з точки зору стимулювання протистояння і блювоти, це не правильне рішення – гнів на іншій стороні виріс ще більше, так як це було певним ефектом.

Але був вже другий рік протистояння, коли я дещо відновився, і цей реталітаційний удар був зроблений для себе. Для самореспекту. Щоб отримати накопичений гнів і зануритися в більш конструктивний варіант – так, трохи помста. Ще одне - це те, що ці матеріали, як правило, вплинули на тих, хто сумнівався у навчанні моїх “податків” без мене, і шанувальники не вплинули на будь-який спосіб, тому я пішов від ідеї боротьби щось на ім'я чогось. Я ближче зараз не боротися, але до простої освіти. Голос причин - тихий, не складно переростити, але якщо цей голос не висохне, це часто розбиває, коли втомливі вороги втомилися.

Загальні положенняй Як виглядає стигма на вас назавжди. І щоб вони ніколи не заспокоїлися, тому для решти свого життя і будуть радіти. І що всі вірять, що рапс написав про вас. І що кожен піклується про вас... Але коли перша хвиля шампана відступила на деякий час, я почав намагатися знайти ступеню в реальності, знаючи, що емоції дуже спотворюють наше сприйняття.І я поступово дізнався кілька речей.

до Штормів в Інтернеті, як правило, бурі в склянці води.й Здавалося мені, що багато людей були залучені до переслідувань, але коли я підрахував їх, я рахував близько двох десятків. Ну, кілька сотень більше - або навіть тисячі - люди прочитали все. Кілька тис., млн. І більшість з цих сотень є ті, які ви ніколи не перехресні доріжки без цього бульбування. Значна частина своїх поточних абонентів нічого не знає про те, що страшний шахрайство і работорг I am. І було ще більше людей, які не зацікавили цього «сумка» Психолог і деякі види мурах вологі один одному? Ну, ебать їх, ми не зацікавлені.

до Я зрозумів, що я не вівся Землі.й Що я не подбаю про більшість тих, хто прочитав відгуки. Я був психологом, ім'я якого не пам'яталось, або хто забутий після двох або трьох днів. Чоловіча свідомість збуджена такими скандалами, але вона також швидко остигає, або ці враження перериваються новими, свіжими. Розкажіть мені, пам'ятаєте багато публічних скандалів, які відбувалися минулого року, і які брали участь у них (крім відомих особистостей, які постійно перебувають на рівнинному погляді)?

Я зрозумів, що є більш критичні мисці, ніж я думав.й У інтернеті багато людей висловили ненадійність того, що було написано на стадії ознайомлення з розкриттями. Багато людей вплинули на мої блоги або статті. І серед людей, які отримали гістеричну і богослужливу, не було однієї людини, з якою я хотів би спілкуватися.

Як зараз? Пара ботів іноді слідують мені онлайн, і де хтось зв'язується з моїм матеріалом про це псевдо-психологічна секція, вони генерують тонну «компромат». У більшості випадків це абсолютно безпліддя ... Або деякі з реальних «фанів» викладання цієї організації перепрошуються на поганих словах проти їх гуру, повністю ігноруючи всі слова про булінг. Я зустрілася з деякими героями в коментарях, тими, хто був в цій організації, працювали за неї і усвідомлювали бульб (або навіть брали участь в ньому). Я проходжу - Я відчайдушю їх, люди, які приховують за цими рахунками, але давайте мені від них тримати мене.

Усе життя після цього. І це не назавжди. Видання

Автор: Ілля Лапітов

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

English, Українська, Français...