Всі наші думки знаходяться в області тропоузи.

У нас є багато міфів, якщо ви шукаєте. Ми навчимося, що є розумним і науковим поясненням для всього. Тому ці наукові пояснення сидять у нас, і ми іноді не думаємо про їх абсурдність. Повернемося до проблеми людства.

Цього разу ми поговоримо про тропопаузу. Для тих, хто не знайомий з цим явищем, я коротко поясню, що тропопауза є зоною переходу тропосфери в стратосферу. В теорії набагато ближче від поверхні Землі і ближче до відкритого космосу стає нижча температура, тому це, але в тропопауза є різкий стрибок при температурі, а потім знову його зменшення в стратосфері.

Так чому це проблема для всього людства? Наукові пояснення цього явища також є тільки припущеннями, оскільки нічого не доведено. Моє пояснення буде засновано на явищі психополу, що є колективним розумом. Для езотеричних дослідників існує також назва цього явища.

Вони називають її планетарною сітку. Як я неодноразово спостерігався, людські думки є матеріалом і не тільки матеріалом, але навіть мають щільність, яку можна виміряти.

Тропопаус – це місце концентрації думок, емоцій, еманації та цілого психополу людей, що живуть на нашій планеті. Це наявність психополу, що пояснює збільшення температури в цій області. Проходячи через цю область, сонячні промені «модельовані» психополом і досягають поверхні планети, знову випробують у людей ті емоції і думки, які присутні в тропопаузи.

Виявляється, навіть якщо людина відчуває негативні емоції, то через сонячне світло його думки поширюється на всіх інших людей. Таким чином, вона не впливає на всіх інших людей. Ось система зворотнього зв'язку: Чим більше негативності в думках людей, тим більше вона повертається до нас знову, викликаючи нові потоки наших найгірших думок і еманації в тропопаузи.

3610Р. 4200Р.

Навпаки, якщо є більше радості в наших думках, то ця радість повернеться нам з сонячними променями. Тільки разом люди зможуть змінити шар негативних думок, які формують нас протягом століть. опублікований

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: hronist.ru/vse-nashi-mysli-naxodyatsya-v-oblasti-tropopauzy/