Гра для дорослих: Все через вас.

Ця гра була описана Eric Burn. Хоча вона народилася в Америці, вона також відповідає нам. Я, ї.

Пари звикли один одному з цієї фрази. З подальшим розвитком вона перетворюється в гру "Якщо вам не було."

Несвідомо про те, що діти швидко навчають цю гру, а потім несвідомо грають все своє життя практично у всіх складних ситуаціях. Це вини уряду, сусіди. Але більшість всіх, звичайно, батьки, дружина (а) і діти повинні бути немовими.

Дуже цікавим аргументом, що використовуються всі нейротики, є бідне виховання. Хто запобігла цьому дефекту від виправлення? Після того, як ви можете зробити спорт самостійно, і втратити вагу і дізнатися музику, а також англійську. Ви можете побачити гру "Бекаус тебе."

Де дізнатися цю гру важко сказати. Найімовірніше, спостерігаючи за своїм батьком всіх гріхів.

Хочу описати сцену, яку розповів один з моїх клієнтів. Він був переповнений ідеєю неперервності в виховання дітей і не відстежував, як його дочка виконала її уроки.

Але краще послухати свою історію.

«Моя дружина не поділила свої педагогічні нововведення і продовжила направляти уроками нашої дочки. За цей час дочка була в третій класі і вже постраждала від відмінного студентського синдрому. Моя дочка була в класі математики. Моя дружина сидить поруч зі мною весь час. Вони боролися один одному. Після того, як я потурбував про долю дітей, що через мене моя дочка зросте, що вона була дуже втомилася, моя дружина попросила мене дивитися її дочку, щоб зробити її домашнє завдання.

З незадоволеним поглядом і шаутінгом, «Локи, ти зроблю мене відходив мій час», Я сіла поруч з дочкою і дивився її писати речі вниз і тримав тихого. П'ять хвилин. Тоді, коли вона була про писати деякі абсурди, я не можу стояти її і зробив зауваження до неї. Рука дочка вишита. Вона зробила знак в блокноті і сказав про те, що я зробив через вас." Я не отримую А. Все, що вам подобається!

Тоді я пам'ятав, що як дитина, я також розбила своїх батьків на все, а потім всіх людей і обставин.

Це досить характерна історія. Але тільки коли людина перестає розбити обставини і люди навколо нього, і починає шукати помилки в своїх діях, що може змінитися в долі.

Шановні читачі, обов’язково одружитися і мати дітей. Ви завжди будете зрозумілими, хто викликає ваші невдачі, особливо після того, як батьки померли. Вони можуть сказати, «Якщо це не для вас». Вам не доведеться шукати.

Одномісні і незрівняні люди набагато складніші. Вони, як правило, пояснюють поганий життя, не маючи сімей і дітей. Я хотів би нагадати вам ще раз, що кожна доля знаходиться у власній голові, і якщо ви незадоволені долею, або скоріше сценарій, змінити себе, переписати свій сценарій. Видання

Автор: Михайло Литвик

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.facebook.com/mihail.litvak.37?fref=photo