Як мама стає scapegoat

Про дитячі травми. З тих пір було вірування, що будь-який з його неприємностей і слабкості можна пояснити цим самим недосвідченим болем з дитинства. І, звичайно, мати найзручніше. Вони не помітили, вони не помітили. У захисті матерів – психолог Юлія Пірамова.

По суті, багато резиденцій проти матері можна виражати в декількох вироках: Якщо ви хочете, щоб любити себе і не мене, якщо ви можете насолоджуватися все, але мені. Зареєструватися Подаруйте себе на користь. Зареєструватися

Молоді мами часто впадуть в цю пастку. У той же час вони були дочками, які не могли б вигорнути їх окремість матері. З одного боку, моя мама була живою і безпечним світом. А з іншого боку - о, жах! - поганий, щоб задовольнити її потреби і не тільки дітям.

р.

Дівчина виростає і стає матір'ю самі. Він намагається захистити своїх дітей від подібного болю. Дайте, даруйте назавжди. І нескінченно, щоб бути в цій версії - що ще ви можете відмовитися від себе, щоб Бог не зараз болить вашу дитину.

Вони не можуть годувати себе на час для догляду за дитиною.
Немає читання.
Не витрачайте час від дітей.
Не займайте ванну під час роботи швидко в душ.
Немає контакту з чоловіком.
Не бачить себе...

Це вічне дитяче ставлення: “Якщо я мати, то я повинен дати все. йй Я. Це не материнська позиція, але запит дитини до матері «немовля». Намагатися патчувати її дефіцити від матері, яка не дала її всім. Стриптизерка Що закінчує такі враження на себе для жінок - можна уявити. Ніщо добре.

На цьому тижні, що мій дочок сказав мені, що я повинен зробити це. Моє питання «нехай?» слідувало логічним завершенням мене з омніпотенціями за рахунок статусу: «Діти, ти мати!» Читати між лініями:«Ви повинні бути в змозі це зробити. Ви можете зробити це для мене! Ви не можете допомогти, але хочете бути мамою.

А потім практично відразу, клієнт дивився на мене з дикими очима, коли я сказав її, що навіть як мати, я не можу дати все, що мій дитина хотів. Не кажучи вже про клієнта, що я теж можу відмовити в відставці і об'єднанні.

Як?

Ти мама! Як ви?! (Ви терапевт!) Ви повинні

Саме тому психологи говорять так багато про необхідність відокремити образ легкої матері від живої особи. Побачити звичайну жінку з її потребами і можливостями, обмеженнями і почуттями, які проживали з усім життям і все-таки мали впоратися з. «Дон не живий!» Боже! Поцілунок мій Needs Perfectly!

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: matrony.ru/kak-mama-stanovitsya-kozlom-otpushheniya/