Для досягнення високої врожайності томатів без застосування методів інтенсивного вирощування можна досягти високої врожайності томатів. Вам потрібно вибрати сорти, перевірені на вашому регіоні і дотримуватися декількох простих правил, які допоможуть вам зібрати 2 відро томатів з одного куща!
Мій секрети:Я люблю високі томати.Я посадила 2 рослини, вирівнюючи вершиниПоклавши стебла разом.
Вони підтримують один одного.
Я висаджую в траншеях, щоб вода досягла не 3 см, але підсипала глибину 30 - 35 см.й Потім коренева система буде утворена на такій глибині, і не буде піддаватися весняним холодним знімкам і літнім теплом в верхньому шарі грунту. Після всього томатні захворювання в основному провокують різкими перепадами температур.
2 перший крок Тексти пісень, а це означає: Я залишити, нехай рости, А потім приколіть їх до землі, щоб зміцнити кореневу систему. Я зв'язую верхівки цих кроків з основними двома стеблами до опори. Таким чином, я свинець куща в 6 стовбурах.
Решта моїх кроків9-10 рядів щіток з помідорами на одному стовбурі дозрівають.Звичайно, необхідно пам'ятати про відновлення грунту.
Навесні, після висихання землі з снігової води, ми культивуємо, сіємо ботри (головно овес), вода, якщо весна без дощу. За 3 тижні вівса вирощують на 10-15 см, і вирощуємо її в грунт.
Тепер можна висадити розсаду.Восени, після очищення грядок, ми також заморожуємо овес, а потім пожовтаємо його під землею.
При посадці в кожному отворі я поставив скарб., збираються на зиму, бананова шкірка, апельсин, цибуля лушпиння, часник, ручна з розбитої тирси, яєчні оболонки і, обов'язково,
1 свіжа риба. Я купую свіжоморожений шпрот і рибу в кожному отворі.
З осені я збираю тепле ліжко в теплиці, добре залити воду кілька разів. Навесні, коли сніг починає ходити, встановлюємо теплицю на цьому ліжку. На сонці сніг плавиться швидко.
«Хідден» в саду «шприп» – верхівка квітів, кавунських скоринок, гілок, ... почнуть гнитися, знежирюючи тепло.
Як тільки погода дозволяє, розливають пази в теплиці з окропом, і висівають насіння в теплій землі.
Покриваємо ліжко плівкою, закриваємо теплицю.
І сам теплиця теж покривається плівкою. Дно теплиці закопують землею (збереження сонячного тепла).
Навіть якщо заморозка або сніг падає - це не страшно, луки не замерзнуть.
Я кладу розсаду під пляшки. Якщо це тепле і сонячне світло протягом дня, я розірю пляшки шапки, перекручуючи їх вночі. Після загрози заморозків я знімаю пляшки.
Також варто пам'ятати про живлення грунту!Якщо ми подаємо тільки воду, ми не зможемо це зробити.
Я годую томатів настій кропиви, хліб, екстракт золи, настій перепелиного або курячого сміття.
Як тільки сіянці вкорінюють, він почне закручувати, проводять першу обприскування рожевим розчином перманганату.
Через 10 днів - другий обприскування розчином борової кислоти (20 грам на 10 л води).
Через ще 10 днів - третій обприскування розчином йоду (10-15 крапель йоду на 10 л води). Ви багатий на їжу! Видання
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: vk.com/public44431169?w=wall-44431169_340405