Практичний посібник з ремонту світлодіодних ламп

Досвід ремонту світлодіодних ламп

Моя колекція світлодіодних світильників починається в жовтні 2012 року. Після цього я вперше придбав 5W R50 Jazzway лампу. Навігатор, BBK, світильники від Aliexpress.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

На початку 2013 року я замовив світильники Jazzway у Красноярську, лінії ECO R50. З того, як у мене є 80 відсотків R50 в домашніх умовах, деякі з R50 ЕКО цибулини почали зникнути в 2015 році. Звичайно, це дуже розчаровує, коли ви платите 150 рублів за лампу, нарахуйте 30-50 тисяч годин роботи, а лампа розбивається після 1,5-2 років роботи в ніжному режимі. Але в більшості випадків матерія ректифікована.

У вищезазначеному Джазурі Р50 ЕКО 3,5 Вт проблема завжди ідентична – несправний світлодіод. Я був 3 з них минулого року. Конструкція світильника побудована на 24 SMD3014 світлодіоди (зменшення 0.1W). Звісно, світлодіоди працюють в некомфортному режимі (без алюмінієвого радіатора), в той час як вони перекриваються над їх номінальною вартістю.

Симптоми згортання світлодіода:

1,1 км Світильник переходить в режим освітлення.

2,2 км Лампа перестає працювати, але не видно пошкодження лампи, не існує запаху горіння.

3. У Світлодіодний на дошці має затемнений вигляд або сліди вигорання.

Як лікувати:

1,1 км Спочатку потрібно зняти цибулину з лампи. Оскільки більшість дифузорів тепер виготовляються з полікарбонату, видалення дифузора не повинно викликати труднощі (звичайно, якщо дифузор не пропалюється в корпус лампи). Щоб видалити дифузор, вам знадобиться простий викрутка індикатора.

2,2 км Так як зазвичай на світлодіодній дошці всі світлодіоди з'єднуються в серії, збій одного з світлодіодів призводить до автоматичного замикання і дотримання втрати продуктивності ламп. На другому етапі необхідно знайти несправний світлодіод. Якщо ви не можете візуально бачити вигорання світлодіода, то перевірте світлодіоди здійснюється за допомогою мультиметра. (див. фото).

- робочий світлодіод - перевірте багатометровим.

- дефектний світлодіод.

3. У Після виявлення несправного світлодіода необхідно видалити світлодіоди з дошки і замінити світлодіод новими, або зробити паяльник світлодіодних контактів. Закрийте ланцюг.

- очищення контакту

4. У Після пайки лампа повинна працювати.

- Рації.

- огляд ламп

Заміна конденсатора

Найпоширеніша причина невдачі - вигорання дешевого китайського конденсатора. Найлегшим способом такої ситуації є заміна її новим конденсатором, крім цього є дешева деталь. Підписайтесь на наш канал YouTube www.youtube.com/канал/UCXd71u0w04qcwk32c8kY2BA/відео

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8

Категории

Смотрите также

Новое и интересное