Злягання в правильному місці

Поранені в усіх місцяхОдин гігантський стрибок Що таке дегустація, щоб прогулятися по життю з грядкою. Що потрібно покривати гоління душі з карукопією щастя. Яка гіпокризія носити незлічену посмішку на обличчі. Що таке нелюдство, щоб сплести рани.

Ми всі боляче. На випадок і в правильному місці. У правих місцях. Злягання не про змащування з дубилями, не про лікування травами і приправами. Про почуття. Дякую за те, що живий. Якщо нічого не болить, це мертво.

Я відчую все. й Один гігантський стрибок Яка радість болить і відчуває біль. Не для самотності, не для образу інших. Душа оозів через рану. Через рану відкривається її глибина. Найкоротший секрет проходу в секрет себе. Поранений у всіх місцях.

Тексти пісень, а це означає: Я відчуваю все, я відчуваю все, солодкість заспокоює мене, гіркота перетворює мене на. Я не боїться відчувати.

З'ясує тонку шкіру до тих пір, поки вони молоді, поки вони стали роги, так що є слухові вікна для душі від під оболонкою так званої зрілої особистості.

Хто я послав себе за болем, хто я вбити біль, надана мені, як сальвація? Я поранився у всіх місцях, не до мене, щоб вирішити чому.

Я даю їм, нехай вони хворіють не заради мамохізму, заливають сіллю на рану так, щоб сіль мого життя пройде.

Це не громадський випадок, що зачепить рану. Краще бути самостійно або з кимось, хто відчуває себе таким же, хто буде тримати руку, коли ноги збоюються з болем.

Біль солодкий. Оргазм – найсолодший з них. Ми хочемо, щоб він був. А оргазм - рана в правильному місці.

Я не можу поцікавити ці сльозиЯ не пропустіть своїх краївВони глиняні, вони відчуваютьй Один гігантський стрибок Краї рогатої рани не розміщуються на патч. Це візерунки на тілі душі, labyrinths, що веде до прихованого центру Всесвіту, мій унікальний рельєф. Рана не є причиною страждання, це запрошення на подорожі, крок за межі.

Вона не потребує стібків і ін'єкцій, тільки сльози повинні мити її від часу, і тепло уваги підтримає її ніжну пульсацію. Віддалений супутник, відправлений іншим світам, відправляє привітання: все добре, ви занурилися в потрібне місце.

Рана – місце контакту з іншою живою душею. Ми любимо один одного з наших ран.

Я в біль, я гакнув, я небезпечний. Не вдається, ми травмуємо в правильному місці. Дякую, Я знайшов ще один шрифтанель, я відштовхую краї вологої душі і подивіться в абіс: хто тут?

Автор: Олександр Баранов

P.S. І пам'ятайте, що просто змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.alexanderbaranov.com/en/ 2016/02/03/%D1%80%D0%BD%D0%BD0%BD0%BD%D1%8C%D0%BD0%B%D0%B2%D0%B1%D1%D1%D1%D1%D1%D0%B1%D0%B1%D1%D1%8%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%81%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D