В руках Блакида: заміж за сосипатом

Ви зустрілися з кимось без недоліків? В першу чергу це виглядає. Витончений, запобіжний, знає етикет і раді слухати ваші побажання. Швидко зателефонуйте, щоб заздрити друзів, чиї дружби перетягують і витягти з цього рішення. Сім'я життя з зовнішнього вигляду майже ідеально, але є щось освічено дивне. І ви починаєте думати, що ви йдете божевільно... Сидіння на порошок кег.

Так само можна стати в жіночій версії. Тексти пісень, а це означає: Вона солодка і таємнича, вона намагається її краще, ваш роман відчуває себе як казка спочатку, ви нарешті зустрінете з тим, хто розуміє вас. Але потім ви вловите себе мислення, ви хочете вбити її. Чому? Як?

У цій ситуації героя фільму «Гон». Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Хорор? Це бульфіт! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. І в разі соціально адаптованих психопатів жертва позбавляється від найголовнішого: право на тестування реальності.

У соціальних мережах є спеціальна група, в ім'я якої є слово «соціопат». На гуморі є специфічний, але все ж не позбавлений загального почуття. Але реальна соціопатія - це кровотворна діагностика, її не можна вилікувати любов'ю, адже зміни відбулися тут як на рівні фізіології, так і на рівні психічних захворювань. І найголовніше, мотивація соціопата до змін – це не зовсім.

Хто соціопати? Яким є соціопати? Чому вони так страшні?

Я знайшов наступний метафор для себе. Пам'ятайте Орвелл 1984? Номер 101, страшне місце, де люди піддаються найстрашнішому катування, вони розбиваються в самий різкий спосіб. І вони Втратити можливість емпатизації, любові та досвідуй ЇЇ Вони не бачать себе.й ЇЇ Вони не відчувають себе нічого, але їх власний жах.й ЇЇ Немає любові, ніякої свідомості, немає зовнішнього об'єкта.й Оскільки мова йде про психіатричну діагностику, внутрішній світ психопата є багато способів ілюстрації світу, вони постійно збиваються з реальності, вони просто не можуть стояти її.

У світі соціопата нагадує кошмару концентраційного табору, де «Я або зігнути цей світ, або цей світ вигинає мене». В основному тюрма. І багато психопатій підсвідомо йдуть до в’язниці і шукайте (загадайте Моріартію з бібліотечного Sherlock?) А Шерлок ... — приблизно.

Відмінність освіти впливає тільки на те, що стаття буде найбільш привабливою для них. Але всі вони будуть перехоплюватися силою і подачею.

Люди зловили в Інтернеті соціалізованих психопатів один день усвідомлюють, що вони змушені грати в роль, що їх дружина дала їм, і вони будуть однозначно читати його, або вони також будуть перетягуватися в кімнату 101, щоб зламати і зробити їх обійми. Соціопати були колись жертвою самого Великого брата і намагаються зробити те ж саме з ким-небудь визнаним, щоб бути партнером. У ілюсій грі під назвою «Я маю ідеальний життя, і я нормальний. й

Ви можете імітувати оргазм, ви можете навіть - смачний борщ. Соціопати, схильні жити нормальним життям. Для того, щоб зробити торментор всередині і сказати, га, але я дрібно. Тим не менш, в цій грі немає унції самооцінки. Про виживанняй Ці люди тільки маютьОдне почуття - непереносимий, токсичний відтінокй І сором'язлива - це глибоке відторгнення себе на обличчі Великого брата, який все ще переглядає вас.

І це протиріччя між внутрішньою агресією і потребою бути нормальним, дуже страшним для себе соціопатами і виражається в шумі. Через агресивний = поганий. Зовні вони виглядають дуже ідеально, і в домашніх умовах створюють нестерпний емоційний фон.

Ви теж заховані. Тому що ваша роль полягає в тому, щоб дати зворотній зв'язок, що це не так, що це божевільний, це всі навколо нього. Для лікування його власної ганчі. Він буде свідомо робити все, щоб запобігти його відходу. У той же час, його підсвідомість буде продиктувати абсолютно різні вимоги, і несвідомо він виведе вас.

Для того, щоб не втекти, безпорадність буде заохочуватися у вас. Ви забудете, як оплатити квартиру, де взяти їжу (вони виростуть в холодильнику). "Чи не ваша проблема!" Так, ви будете називати дитину, дитина, дівчина. І контрольно-контрольний контроль. Якщо у вас є загальний обліковий запис, ваш чоловік має доступ до електронної пошти, ваші картки шпильками. Ваш чоловік знає саме те, що ви використовуєте, скільки цукру ви кладете в чай. У Вас немає секретів або особистого життя.

І у відповідь на таку безмірну турботу, ви повинні витримати періодичний приплив неконтрольованих емоцій і довести: «Ні, не сором'язливі, я люблю тебе і так». Ви повинні забути про себе і стати хостом назавжди. Ор...

Як дізнатися, чи ви в компанії соціопат Уявіть, що ви єдина здорова людина в Блакитному суспільстві. Ті, хто зачаровує невинних дівчат, а потім, коли бідні дівчата мають силу бачити своїх чоловіків, які вони дійсно є, вони вбивають їх. Тому що вони знають занадто багато.

Ви не збиті або навіть приниження, всі умови створюються навколо вас. А ти ж робиш...

Потроху. Спочатку, швидше за все, почнуться страшні мрії. Одна жінка розповіла мені про те, що перед весіллям вона була захоплена кошмарами, де вона виходить, що весь цей раз її чоловік тримав ножа за спиною і тепер він застрягає її. Ще один описав фантазії, де вона була вимушена читати і милуватися погано написаною книгою. Третя була просто здивована, що при наявності її чоловіка вона постійно спить, так як якщо посипалися сплячі таблетки.

Однак, найчастіше, щоб зрозуміти, що ви перебуваєте в неприємності, буває тільки в відносинах. Це може статися для всіх, і відлягати себе за непристойність. Є занадто багато провини і сором'язливі навколо. Потішіть себе і впакуйте речі. З цього зв'язку є квестом. Будьте впевнені, що ви будете виготовлені, спробували морально знищити і вичерпувати нерви до повної програми, а в інтервалах між скандалами і приниженнями ви будете застосовані і повністю відхиляти останні залишки особистих кордонів і загального почуття. Але випуск варто.

З повагою У храмі, і колишня дружина раптом перетвориться так раптом, що ви дійсно думаєте, що ви пішли божевільними. З усіх боків, натискаючи, налаштуйте. «Це для загального доброго, idiot!»

Ви відчуєте себе дуже шкода за цю людину, тому що він покаже вам, як він зникне без тебе.й Одна дружина соціопата сказала, що її чоловік буквально затопив її квітами і повторив мантру: «Що потрібно, і вам потрібно мені». У інтервалах між квітами він змушений написати документи про відмову частки в спільному придбанні майна і збити посуд. Він не вдарив її, він виріс, ніж це.

Я дуже хочу відчувати себе шкода для нещастя. Але тут або м'яч зіпсує, або ви зіпсуєте.

Ще одна проблема, яка запобігає добрим дівчатам і хлопцям від виходу з відносин, є необхідність носити білий і пальто назавжди і залишитися в такому білому пальто назавжди. Потрапляючись від спирту не так складно. Від жінка. Пити, бити, ходити. І ось навіть слова не можуть описати те, що відбувається.

Ви повинні навчитися бути поганою дівчиною і пам'ятати, що немає непоганої ситуації. Ми повинні почати, викликаючи реальність за своїми правими іменами. Наприклад, ви емоційно або фінансово зловживали.

Дуже часто, на шляху з відносин, жертва психопата дуже хвилювалася про те, як вона не могла бачити сину бороду чітко прилипає навколо яскравого обличчя коханої людини. Однак, якщо є емоційне зловживання в сім'ї, це практично неможливо зробити це. Незважаючи на те, що такі зв'язки назавжди загострять вас з світу ілюзій і землі добре. І це хороші новини.

Ще не менш радісні новини - після складання соціопати світ пограє з новими кольорами. Як це жарт про "Нові продати коза". На обслуговуванні іноземних тарганів було проведено багато зусиль. І навіть жити в комунальній квартирі на живій заробітній платі буде приємно просто, адже ніхто ще не намагається залучити вас в світ ілюзій.

Ви можете побачити, що ви бачите. Як ви почуєте. Відчуйте себе.

Замість повідомлення Ви можете бачити соціопатію тільки з тривалим спілкуванням, коли ви вже стали достатньою особою, і він повільно почав вимагати права. Він боїться, що ви зловите його, щоб він хотів би ви незабаром. Якщо ви хочете зробити щось для себе в майбутньому, можливо, подаруйте велику суму кредиту або допоможемо отримати роботу. Звісно, він негайно запропонує пересуватися з ним і одружитися.

Ви можете скористатися лише порадами.й Подаруйте дорогі подарунки і подивіться реакцію. Зазвичай чоловіки можуть зробити це, теж, але вони також зазвичай відчувають відмову, хоча вони upset. Упевнений, що вони знайдуть крок назад. Соціопат, навпаки, займе десять кроків вперед і почне виштовхуватися. Пам'ятайте, що він знає, як поводитися як нормальні чоловіки, але дуже боїться показати свою синю бороду.

Я люблю цей мультфільм. Тексти пісень, а це означає: Він як страшний як життя з соціопатією. Але на відміну від "З'явилася одна диска", вона має гарне закінчення. Це називається Coraline в Nightmare Land. Зображення «добрих» мами – образ, який грає соціопат. І дівчина, позбавлена уваги, любові і підтримки в дитинстві, непросто протистояти і не вірити, що тут він нарешті, людина, яка любить і приймає вас повністю.

А потім виходить, що заради життя з ним, ви повинні жертвувати очі. І замість них пришивають дуже красиві кнопки. Не можна грати в хороший партнер назавжди. Як неможливе, щоб побудувати повністю ілюзійний світ. Потім з'явиться невідповідність, криється, тиск. І я хочу бачити це, щоб я можу повернутися до світу, де це було так красиво.

Але я блю тебе. Навіть якщо ви раптом виявите себе в цьому липкому сайті, якщо ви бачите всю правду про Синій, залиште очі. Вони допоможуть зрозуміти, що це правда і що таке помилково.

Дивитися ваші очі! Відпочивали з кімнати 101.

Avocat: Лідія Бельва

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.matrony.ru/v-obyatiyah-siney-borodyi-zamuzhem-za-sotsiopatom/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное