Невагомість - сім разів більше корисного, ніж успіх.

Успіх веде до застою Далі ви будете робити те ж саме. Те ж саме те ж саме два ... Ви починаєте шукати однакові ситуації.

Якщо ви неправильно. Подумайте, що ти думаєш.

Далі ви будете робити неправильно.

Якщо ви не боїтеся робити помилки, ви дізнаєтеся нову майстерність протягом часу. І чому 7 разів читайте книгу «Психологічна дієта» (1993 р.).

Ви не відкидаєте м'ясо, якщо засолити його або поперчити її. Ви просто збільшите порцію трохи, і це буде просто прямо. Таким чином, відмова або похибка повинна бути розведена з успіхом. Що не дуже цінується.

Подумайте про найяскравіші речі в житті. Я впевнений, що це буде справа, де ви вийшли з великих труднощів з відзнакою і одночасно природно виріс як людину.

Тут найяскравіші спогади про мої підопічність: втрачені в горах, але потім вдалося знайти шлях, після невдалих спроб; перемога за рахунок власних зусиль і розвідки в змаганнях, де було багато гідних суперників; успішне з подолання перешкод, отримання роботи.

«Для мене, наприклад, найяскравіший момент у моєму житті був захистом кандидатської дисертації», - сказав він. Відхилено дві наукові ради. У третьому він був захоплений. Коли сам процес збирався, то мій здоров'я не можна описати. Але тепер це один з найяскравіших прикрас моєї біографія. А ставлення до суворих, а іноді жорстоких і недобрих критик розвивалися спокійно. Помилки, значно важливіше, не розглядаю невдач. й

Не боятися робити помилки, не порушувати в сім разів більше, ніж успіх.

Автор: Михайло Литвик

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.facebook.com/mihail.litvak.37?fref=nf