Ви маєте право сказати не іншим людям.

Так, ви маєте право сказати, що слово з голосом! За будь-яких обставин, які Тим не менш, це ваш обов'язок заперечувати інших людей, які ви не хочете зробити для них, не готові, не можна.

Ви також можете відмовитися від того, що він йде проти ваших планів, принципів, якщо він заважає виконання ваших базових обов'язків. Ви маєте право сказати “не”, коли ви відчуваєте, що ви отримуєте на шиї, коли ви домовилися зробити щось невелике для людини, і він поступово відкине більше і більше на вас.

Якщо ви відчуваєте себе комфортно, ви завжди можете сказати ні. Або навіть - ми повинні сказати, що.

Якщо ви хочете допомогти, це означає, що ви можете погоджуватися або відмовитися. Ви маєте право зробити це, навіть якщо інший учасник не готовий до вашої відмови. Чи не береться додаткова, океї? З дорослим може самостійно зрозуміти свої враження і очікування. Він відступив, якщо не зовсім дорослий, це його відповідальність. Ви не можете взяти занадто багато. З повагою,

Bhagavad-Gita (Chapter 3, текст 35) стани:

«Це набагато краще виконувати власні обов’язки, навіть в недосконалому порядку, ніж виконувати інші обов’язки, бездоганно. й

Виконайте свою обов'язок і відключіть все зайвим, не відкладаючи сили в відтінку. Найголовніше, щоб бути у вашому місці і в миру з собою. Це не означає, що будь ласка, щоб бути завжди корисним для всіх.

Ми не приймаємо для обговорення відносин, уточнення очікувань. Дуже легко запитати, не дивлячись на те, що людина може відмовитися, а потім відступати і покласти тиск на його провину, щоб наступного разу він погоджується і закінчується. Простір і вигідніше. Багато людей роблять це, ми робимо це самостійно, на машині, без занурення. Дуже близько до вас.

Наша дитяча звичаю добро для всіх, хто грає в руки таких ситуацій. Ти знаєш, коли мій мама дзвонить мені в своїх фіфтингах і вона рада розповісти мені, що я не знаю, що це величезна перемога для неї. І я радію з нею. Бо в останні п'ятдесят років вона не заперечувала всіх. Не друзі, не колеги, не родичі, без презервативів, ні сусідів. Будь-який може попросити її на що-небудь і дізнатися, що вона буде перерву в торт, але вона б. Навіть якщо ви повинні жертвувати ваші інтереси, ваш сон, ваші нерви.

Навіть коли вона була в серйозній аварії і влаштовується в домашніх умовах з нею обличчя і руки занурилися, родичі приходили до неї на день народження з «привітами», яким вона отримала і почала годівлі і судом. Я не можу сказати ні. Я намагався підтягувати, але ніхто не розумів натяки. Це був останній день народження вона відсвяткувала вдома.

Якщо ви ніколи не скажете, ваш так не варто. Ви повинні дізнатися про відмову. Як багато випадків, коли дівчата навіть сплять з ким вони не хотіли б спати, але це якось незручно відмовитися, тому що він піклувався про кафе.

Скільки варіантів є коли ми не можемо знайти те, що відповісти аргументи, як «Що важко для вас?», «Що ви відчуваєте себе шкода?» Так ви можете подарувати нирку комусь - у вас є два, це пітливість?

Якщо вам не потрібно. Ви можете відмовитися від заважання в житті та ваших справах.

Ви не можете сказати навіть найближчих людей. Навіть якщо вона дивує, шокує або болить їх.

В першу чергу, ваш «не» може бути дуже жорстким, байдужим або гістерично-емоційним. Він має право бути будь-яким, особливо на ранніх стадіях. Звісно, з часом, бажано дізнатися, як вибрати слова, емоції та інтонації, щоб ваша відмова не зашкодувала так багато. Але, перш за все, ви повинні дізнатися, щоб дозволити собі відмовитися.

І так, багато на початку починають давати все, неприпустимо, що також проходить. «Ні» – це лише один варіант, а також «так». А коли «так» є Вашим внутрішнім бажанням, не Вашим соціальним зобов’язанням, це приносить радість. Але зараз нехай повернеться до «не».

Але з яких причин ми дуже боїмося відмовитися. Що думають про мене? Що про відносини?

І ви отримуєте смішні ситуації.

• А батьки дружини хочуть платити за наше весілля, але потім все повинно бути як вони хочуть. І я не хочу такого весілля, але це незручно відмовитися - всі родичі будуть відхилені.
  • Я не можу сказати нікому, і він взяв його як заклик до дій. На мій погляд він мене ріпакував, все було добровільно.
  • Моя сестра вважає, що я повинен допомогти їй гроші, хоча ми не маємо багато. вона не працює і не збирається. І болить, якщо ми не даємо їй стільки, скільки вона просить.
  • Моя мама хоче приїхати і допомогти після народження протягом декількох місяців, і я не хочу, але я боїться відмовитися.
  • Мій сусід запитав мене, щоб вставити її шпалери, і я провів всі мої канікули на ньому. Я не мав домашнього оновлення в десяти років.
  • Наші родичі приїхали відвідати, в нашому двомісті, де вже живуть мій чоловік і я і наші діти. Вони живуть на тиждень, коли вони залишають безперечно. Вони не хочуть орендувати квартиру, вони комфортні. Я не можу жити, як це більше. Але ви не будете.
  • Ми відповіли хлопця на півроку, він був приємним для мене, хоча я не люблю його, але коли він наполягав запрошення мене до ліжка, я не можу сказати ні. Він вже провів стільки часу на мене.
  • Мій чоловік змушує мене дивитися дорослі фільми з ним, і я дивитися його, хоча він не загубить мене. Але я переносить його так, щоб не відірвати його.
  • Я побачила, але не знаю, що вона не дала, а гроші були нараховані на щось дуже важливо для мене. Але я не можу відмовитися від неї. І вона все ще не повернула гроші, і я боїться запитати її про це.
  • Вже кілька місяців після пологів я не хочу. І я не можу сказати, що це голосно.
  • Управління вимагає роботи в суботах, хоча це не оплачено. Ви не хочете псувати стосунки, вони працюють. Я повинен дати сина мій бабуся, а потім в неділю я лежаю в ліжку, я не маю енергії для нічого.

Це просто приклади. Щодня виникають ситуації, в яких потрібно приймати рішення. Про нас Відмова? Наслідки будуть там і там. В одному випадку потрібно зробити щось, в іншому – зрозуміти свої почуття. Тексти пісень, а це означає: І ми, далеко від почуттів і емоцій, іноді простіше зробити щось, навіть через силу, ніж потім працювати з нашими провинами. Незважаючи на те, що вона вилікається тільки практикою рефінгу і нехай не говорить. Коли ви повторите, як мантра, "Я маю право сказати ні, це океї. й

І так, ви не повинні зробити звичок і шукати причини, звичаї, чому ви не скажете. В одній з ваших «не хочеш» вже вагається і достатньо відмовитися. З часом ви навчитеся відчувати себе самостійно, і навіть у найсвіжіших і найсвіжіших «не» буде достатньо міцності, щоб зробити людину зрозумілим всім. Пам'ятайте, коли професор Преображенський відмовився допомогти бідним дітям в Африці? «Чому не відчуваєш себе шкода дітям?» Для чого він сказав: «Діти шкода. Але я не можу. Це його. «Я не хочу, і це достатньо.

Завжди багато енергії і міцності за цією відмовою. Якщо ви погоджуєтесь, ви відчуєте себе як лимонний сік, який використовується і зламаний.

Якщо ви навчитеся відмовитися, це так само, якщо у вас є додаткова батарея.

Єдине, що може зіпсувати це провина, що говорить вам, що хороші дівчата не роблять цього. Але провина буде втомитися від їжі, якщо ви тримаєте свою лінію прямо. Як, guilt, hello, hello. Я бачу вас, звичайно, але ви можете переїхати, я зробив нічого неправильного. Я маю на увазі,

Ми все ще живемо на програмі хороших дівчат, які ніколи не сердитися, відмовляти, або згасити. Забудьте його. Немає хороших дівчат. Дуже задоволена. Так щасливі люди піклуються про себе, вони знають, як відчувати себе і відмовитися. Вони часто постачають не дуже хороший і відчужливий для кращого і власного. Так само, як це. Якщо ви хочете бути щасливими, це час, щоб дізнатися більше.

Відхиляючись від невірної людини, ви створюєте можливість для вас, щоб знайти чоловіка в цьому житті. Відхиляючись від батьків, ви можете стати дорослим. Ви можете отримати більше повноважень у своїх очах. Щоб допомогти другу, ви маєте можливість зміцнити ваші відносини або зараз усвідомити, що ваші дороги дивилися. Ви можете знайти спосіб життя. За кожну відмову завжди є величезним обсягом розвитку всіх сторін, залучених до цього процесу.

Враховуйте кінцеву мету – гармонію в межах, виконуючи свій обов’язок, дотримуючись вашого шляху – і буде набагато простіше відмовитися.

У вас є право сказати нікому в будь-який час. І це дуже важливо, щоб навчити це нашим маленьким дівчатам, щоб вони могли уникнути багатьох проблем жінок. Не боїться, що один день не скажеш тебе. Ви хочете бачити їх щасливими, не ви? Тоді ви повинні думати про те, як встановити хороший приклад.

Автор: Ольга Валяєва, з книги «Повернення до себе»

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.valyaeva.ru/vy-imeete-pravo-govorit-drugim-lyudyam-net/