375
23 звички жінок, які встигнуть розпочати
фраза: рїсђрѕсђрѕс‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚рμс‚р°с‚р°с‚сђрμс‚рёрѕс‚р°с‚рμс‚рμс‚сђс‚рѕс‚р°с‚р°с‚сђрѕсѓс‚рёрѕсѓс‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚рѕс‚с‚с‚с‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚с‚с‚с‚с‚рѕс‚с‚с‚рѕс‚с‚с‚с‚с‚с‚сѓс‚с‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚с‚рѕсђрѕс‚рѕсђрѕс‚рѕсђрѕс‚с На жаль, є щось про це. Ми часто вели себе, прагнучи до ідеальної в житті, в відносинах і в саморозвитку. Щоб бути чесною, це надзвичайно виснажливе.
Так ми збираємось відмовитися від 23 шкідливих звичок, і ми думаємо, що варто для всіх жінок. Звичайно, простіше сказати, ніж зроблено, але за іншим загальним місцем, якщо це не працює вперше, це буде працювати другий або третій раз.
1,1 км Завжди апологізація.Дослідження показують, що жінки апологізують частіше чоловіків. Звичайно, ви повинні відповісти на ваші помилки, але постійні апології для того, щоб попросити офіціанта розраховувати на кожну окремо, відкласти дату або скаржитися на другу про неприємності зробити більше шкоди, ніж добре. Ви не повинні оцінити кожну акцію.Повага Ваших уподобань і рішень.
2,2 км Скажіть так, щоб кожен, але себе.Так, ми познайомимося з чашкою кави, хоча я втомився і хочу тільки одне: щоб отримати будинок і піднятися під ковдрами. Так, я згоден редагування вашого резюме, хоча я зроблю в своїй роботі. Я зустрівся з вами на подвійній дати з вашим п'ятихвилинним хлопцем і його розсмоктування бутонів, які прибули до перебування. Стоп приймає, що ви не хочете. Якщо ви встановили кордони, люди поважають вам більше.
3. У Скажіть себе ні.Багато жінок витрачають багато часу мислення про те, що не робити, або що вони не гідні. Не дозволяйте страхам і турботам приймати рішення для вас. Ви пропустите багато цінних подій. Якщо ви не впишете, незважаючи на поширене почуття, збираючи пізній час або лікуючи себе на деякі делікатеси, навіть якщо ви можете зробити без них.
4. У Шукайте їжу ворогом.Жінки часто сказали, що їх значення лежить в їх зовнішній вигляд. Волосся повинні бути ідеально прямі або відмінно кучеряві, макіяж наноситься в будь-який час (але воно повинно виглядати природно), а фігура - приголомшлива (тобто тонка). Якщо ви намагаєтеся жити до цих неможливих стандартів, це дуже легко думати про їжу не як задоволення, але як об'єкт боротьби. Все, що ви можете ввести тіло свідомо (після всього, у вас є тільки одне тіло), але спробувати позбутися від провини. Насолодіться кожним скибочками горгонзоли гнеккі, м'ятним морозивом з шоколадною крихтою, або свіжими помідорами вишні.Regret є поганим приправом для їжі. Як Нора Ефрон писав, Я часто впала в любов, зробив багато помилок, не пошкоджував майже всі вони, але ніколи не шкодував їсти картоплю.
5. Умань Погано говорити про ваш зовнішній вигляд – нав’язливо або в розумі.Стоп йде дерогативно про ваш зовнішній вигляд. Період. Ніщо добре прийде його, крім того, коли ви обговорюєте відносини з терапевтом.
6. Жнівень Почуття як імпростора придумці про свої професійні досягнення.Жінки, швидше за все, чоловіки почувають себе «іпостерами» на роботі і часто сумніваються, чи заслуговують успіху. Подаруйте кредит Вашим досягненням. Ви запрошували, найняти або оголосили, бо ви заслуговуєте.
7. Про нас Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.Звичайно, ви не хочете перший раз, коли ви натиснете на вашому профілі Facebook, щоб мати фото вас затискання. Але часто, з тими життєстійкістьми до кращого застосування, ми намагаємося видалити кожен образ, який показує нас в недосконалій спосіб. Не просто, що ми ще більш стурбовані власним зовнішнім виглядом - люди збираються розміщувати те, що вони хочуть, і це практично неконтрольоване. Крім того, фотоальбоми в мережі практично замінені фотоальбоми на папері. Ви не можете думати про обличчя, яку ви зробили на своєму браті, але ви можете зробити це назад до життя багато років.
8. У Порівняти Ваше життя до віртуального життя.Чи не зупинятися на власній мережі зображення, витрачаючи на неї багато часу і нервів. Тим не менш, на віртуальних масках інших людей однаково шкідливо. За даними дослідження, залежність від соціальних мереж безпосередньо пов'язана з низькою самооцінкою. Будь-яка жінка є недбалою, сидячи на дивані в понеділок ніч і шукайте фотографії з відпустки екс-бойфренда або перегляньте відгуки друга - працівник глянцевого журналу - про вечірку з натовпом знаменитостей. Не постійно порівнювати - за даними дослідників, це посилює депресований стан. Закрийте свій ноутбук і насолоджуйтеся присутніми. Як мінімум це реально.
9. Навігація Тримайте на довгий час, щоб пошкодити і провинуватити.Як Лена Дунхем Вона сказала на фестивалі Нью-Йорка в 2012 році, «Я проти чуми». Виконувати і провинуватити тільки тим, хто відчуває їх. Здійсніть те, що ви шкодуєте, а потім перейдемо.
10. Одягаємо взуття в підборах щодня.Скажіть мені, чому вам потрібно вичавити ваші бідні ноги в туфлі, кожен день. Розкішні «боти» великі, але комфортні туфлі не тільки полегшать щоденну роботу, але і покращують самопочуття ніг протягом багатьох років. Крім того, взуття на плоскій підошві дуже стильні.
11. Суддя інших жінок для особистого життя.Не жінка заслуговує бути приниженням для того, хто вона спить або як вона висловлює свою сексуальність. Наступного разу, коли ви зателефонуєте іншій жінці роду або хтори, закривайте рот. Ви не повинні навіть викликати Miley Cyrus, який заглушить її.
12. Взявши себе для особистого життя.Чому б хтось знав, скільки партнерів ви мали? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
13.00 р. Спробуйте бути прохолодними.Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Але якщо у вас немає гена для кванонімності, зупинка претендування.Намагайтеся бути спокійними і приємними в будь-який час, незважаючи на те, що наші потреби, бажання і думки.
14. Афрайд, що називається "красою".Почуття і думки жінки дуже легко спотворювати, досить звикати її зайвої емоційності. «Я думаю, що ідея, що жінки є «красою» не є результатом масової конспірації», журналіст Ясар Алі написав у своєму блозі для Huffington Post в 2011 році. Скоріше, повільний і стійкий ритм їх існування постійно ігнорується і знецінюється. Щодо того, щоб висловити свою думку та почуття. Крім того, кожен має божевільну річ, незалежно від статі.
15.00 р. Консультування медичних сайтів для кожного хребта.Якщо ваші мигдалики були набрякли протягом тижня, це не означає, що у вас є рак горла. Якщо ви дійсно турбуєтеся про своє здоров'я, зробіть свій розум від лікаря мережі і ознайомтеся з реальним лікарем.
16.00 р. Ваше життя не схоже на Pinterest.Ти не Марта Стюарт. Можливо, ви ніколи не зможете зробити таку полицю для книг своїми руками. І якщо ви намагаєтеся приготувати певну страву за рецептом з мережі, вона не буде виглядати як апетитне як на фото.
17. Аромат самотності.Деякі речі у вашій потужності. Наприклад, можна часто зустрітися з новими людьми. Але деякі моменти просто не піддаються контролю. Знайдіть партнера для життя (і навіть за деякий час) у цій категорії. Не можна визначити, де і як ви познайомитеся з людиною, яку ви проведете своє життя. Стоп думки, що ви ніколи не досягнете успіху. Крім того, є гірше речей, ніж вовкість. Як Shirley MacLaine колись сказав: "Не існує відносин більш інтимних, ніж один, що з'єднує вас до себе." Підпишіться на розсилку.
18 років Збереження відносин заради відносин.Якщо перспектива буття самотнього, то найгірше, що ви можете зробити, це кидати себе полонгою в непотрібні відносини. Якщо ви з'єднатися з невірною особою просто з бажання мати половинку, нічого хорошого прийде з неї. У самому першому графі Хффінгтона по розлучення Нора Ефрон писав: «Мар'їз приходять і йдуть, і розлучення назавжди. й
19.00 р. Не беріть відпустку.Більше американців відсутні на кілька днів платного відпочинку, незважаючи на добре відомому факту, що здоровий і змістений людина, швидше за все, буде зробити краще завдання. Якщо ви відключите свій мобільний телефон і вирушайте в гори всі вихідні.
20. Забезпечення токсичних знайомств.Якнайшвидше занурення друзів, таких як Regina George від Mean Girls. Життя дуже мало витрачати на людей, які знизили свою самооцінку нижче землі.
21. Утримання відносин з почуттям обов’язки.Не варто забувати, що у вас нічого спільного з дівчиною, з якою ви не заплітали воду в початковій школі. Не варто бачити всіх старих друзів і далеких родичів, які знаходяться неподалік. Зрозуміло вибрати, хто витрачає час, і дозволити деякі зв'язки з природним шляхом впасти.
22. Баша на хобі.«Я хочу бути феміністом і носити чорнилом. Що? Zoe Deschanel розповів Гламуровий журнал у лютому 2013 року. Візьміть приклад з неї і Стоп хвилюючись про те, як ви повинні виглядати, що думати і говорити про. Якщо вам подобається гарна дівчина, гарненькі дівчата. Вам не подобається, ви не любите. За умови, що ви не знаєте багато про музику, любовний хокею, а також слабкість як для розбиття Bad і Real Housewives Beverly Hills. Що, якщо ви не знаєте щось і раптом зустрічаєте фахівця? Скористайтеся можливістю і запитайте його.
, Україна
23. Встановити межі важливих подій.Не намагайтеся ретельно спланувати, як довго потрібно зустріти кохану людину, мати дітей, отримати роботу снів або купити розкішну особняк. Насолоджуйтеся непередбачуваністю життя і відчуйте себе з радістю, коли досягнуті ці вершини, або приємно здивовані, коли ви усвідомлюєте, що один або навіть всі точки, які ви хочете перетнути.
П.С. І пам'ятаєте, просто змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: matrony.ru/23-zhenskix-privychki-s-kotorymi-pora-zavyazyvat/