Чудовий напій для відмінного травлення і плоского шлунку!

Ця квасу є повноцінною збалансованою дієтою і з її допомогою ви можете пройти потужне очищення всього тіла, почати імунітет і підняти гемоглобін.

Щоб зробити знамениту капусту квасолю, нам знадобиться капуста... і нічого іншого. Якщо в шкаралупі відбувається бродіння через бактерії, які живуть на капустяних листках, тому нічого не потрібно додавати, хоча звичайно, можна, якщо ви дійсно хочете.

Що я люблю більшість великих білих плащових гойдалок. Хоча влітку я був легко ферментований і дуже зелений невеликий, і вони також виявився дуже смачним, головне - почекати і не знімати капусту або квасолю до часу, щоб дати йому сметану правильно.

Ви можете розглянути кваси, які готові при зникненні капусти, і смак стає насиченою кислою. Все, що використовується для того, щоб бути також досить їстівним, але довіряйте сировинну плиту з досвідом і великою любов'ю для смачної їжі, це буде тастер у всіх відношеннях.

Метод підготовки

• Знімаємо верхні листи, нам не потрібно їх.
  • Вимкніть деякі, залиште відпочивати за квашею.
  • Виріжте блоки, щоб зробити роботу блендера. Будь-який інший спосіб шліфування також можна використовувати.
  • Поставте все в блендер і подрібніть.
  • Залийте в скляну ємність, таку як баночка.
  • Ми додаємо «червоний лівий», відступно зліва від минулих квасів.
  • Додати об'єм водою, але не до самої шиї, адже капуста буде бродіння, віддасть сік, який може витікати.
  • Накрито щільною кришкою.
  • Поставте в піддон і в тепле місце.

Після цього ми забуваємо про кваси на тиждень, хтось займає 3 дні, але я не один з них.

Практика показала, що найзручніше вичавити через марлю, особливо з отриманої вузли можна використовувати як «стартер» для капусти, поряд з марлею, щоб шматки не злетів.

Ще один спосіб отримати його через шнековий сошник, який я думаю, це прекрасна ідея, але я ще не спробував.

Поставте квас у флакон або банку.

Залиште торт як "стартер", він відмінно зберігається в холодильнику. Це насправді наші «бойи», тобто ті лактобактерії, як в йогурті і кефірі, тільки краще, тому що вони не їсти зненасичений чужорідний білок тварин.

Щоб добре пити квасс, додайте мед і червоний мелений перець, потім він стає дуже смачним і вражаючим.

Квас також ідеально підходить для заправки в салаті. Ви можете запліднити будь-які овочі в досить короткий час, і головне, вони залишаться живим і таким корисним.

Таке квас є дуже корисною, не тільки вона допомагає перетравлювати їжу, вона також нормалізує мікрофлору кишечника, тому що це і ті ж семфіотні бактерії, які виробляють всі речовини і амінокислоти, необхідні для організму.

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: dara-varga.livejournal.com/1033.html