Мрії: Що можна розповісти вам

Багато інформації в інтернеті накопичується на роботі з снятами, не читаючи знову. Він буде розуміти, що він потребує і як правильно застосувати те, що він читає на практиці, і що ви можете забити. Моя стаття для новачків. Тут я спробував підбити деякі знання і досвід, які я отримав, щоб викласти все для вас на полицях, щоб замовлення було створено в моїй голові і було розуміння того, що мрії, як працювати з ними і розшифрувати їх.

Для початку всіх снів.

Якщо ви знаєте, що ви не бачите снів, це здається так! Я чекав на випадок більше одного разу. Ви, ймовірно, занадто втомилися в житті, ви занадто зайняті щодня, і, звичайно, ви не звертаєте увагу на ваше нічне життя!

Це те, як працює життя: увага енергетика. Де ми направляємо її, що ми концентруємо, – це те, що «з'являються» в реальному житті. Таким чином, досить просто приділити деякий час протягом дня і перед сном до думки, що ви мрієте, вони сниться вам і ви повинні пам'ятати їх. Якби магія, після того, як з'являються розмиті фотографії, спочатку короткі і відлякуті, а потім довше і насичені. Зміяти після сну обережно і повільно.

Сниться звичайного чоловіка в основному і в основному астрал літака.

Якщо ми повернемося до теорії астральної площини, то каже, що вона занурюється поганими нижчими істотами, які дуже люблять імплементувати людські емоції: страх, ненависний, різний досвід і так далі. Тому вони часто «співають» з нами в снях, щоб підштовхнути сновидіння, щоб відреагувати в сні. Це перша.

По-друге, такі мрії-ігри не повинні бути дециферовані, вони нічого не корисні і не носять нічого в собі, що ви мріяли: поява Христа, смерть коханої людини, незвичайно іконічні фрази, витерті кимось з мрії.

Як розпізнати ці ігри?

Найлегша річ тут полягає в тому, щоб піддаватися кожній мрії про холодний аналіз і не боятися / радіти / засмікувати, якщо щось «каш» емоційно уві сні. З досвідом ви будете розуміти, які мрії ви мріяли, що означає, чи варто звернути увагу на чи ні.

Подарую вам приклад: коли я мріяв Богу в досить яскравому контексті мрії і розповів мені незвичайні фрази, які можуть бути досить помилковими для пророку. З Я змогла контролювати такі яскраві мрії, я по-справжньому почав запитати його мої питання, до яких я в кінцевому підсумку отримав повністю ідіотичні відповіді. А коли я шукав інтернет для інформації, яку він «зробив мене», він виявився нецензурою.

Що я маю?

У всіх сонниках і багатьох перекладачів, що надходять від Бога, інтерпретують як щось супер-імпортантне і глобальне, і щоб такі мрії повинні бути обережні. Ніщо не подобається.

З:

1) Бог не приїжджає до звичайних смертників уві сні. Навіть ангели не завжди там. Я не збираюся пояснити, чому це тема для іншої статті. Будь ласка, введіть своє слово.

2) Що б ви мріяли, бути дуже обережними. Ось чому Біблія говорить, наприклад, що сниться від зла, а ченці зазвичай намагаються скоротити час сну, щоб не потрапити в «ілюзії». й

Якщо ви досягали здатності контролювати мрії, то будучи уві сні, дивлячись на те, що ловить вас навіть уві сні, попросіть цю «загадку» перехрестити себе або перехрестити її самостійно. Якщо вона зникла або припускала свою оригінальну форму, то зрозуміло, що це було. Якщо ні, то явище можна вважати.

Якщо ви є атеїстом, використовуйте будь-яку іншу форму захисту перед сном або під час сну.

Сцени в сні.

Загальна картина мрії: насиченість, хроматика, сюжет, характер (перевага певних символів або настрою) і так сильно залежить від: фаза місяця, ваш знак зодіаку, ваш темперамент і домінантні риси характеру, а також про те, що незбалансований у вас або вашому житті.

Наприклад, rams і scorpions, як правило, мріяти з презервативацією насильства, крові та конфлікту. Також, якщо функції печінки в організмі незбалансовані (печінка відповідальна за гнів), то в такому випадку людина буде бачити подібні мрії. Якщо він також досить міцний в природі (і навіть має особливу любов до фільмів жахів), то як компенсація за нездатність показати максимальну агресію в реальному житті, його підсвідомість намагатиметься компенсувати все це в сні.

Леви, за рахунок свого сонячного королівського персонажа, дивляться дуже яскраві, королівсько гламурні мрії, які насправді не носять нічого особливого в собі і вимовляють звичайні повсякденні ситуації від їх життя.

Якщо у людини є небаланс в житті: він співвідношенно і постійно дає шлях до неприємностей або він відчуває себе байдужим у громадському житті, то він буде мати мрії характерною для його стану (з повторними сюжетами і символами).

Що я маю?

Завжди звертайте увагу на загальну картину вашої мрії. Для вас це буде абсолютно певним, заточений строго для вас! Коли ви розумієте, що це допоможе вам підібрати підхід до тлумачення снів.

Мрії.

Хочу приділити особливу увагу сонникам, які приділяють неперевершеному значенню в суспільстві.

Просто прокинувшись, відразу бігаючи до мрії, інтерпретуючи мрію є найбільшою міцністю, яка варто позбутися від. Чому? Розкажіть.

Сни – це відображення вашого світу і себе в істинному розумінні слова.й Ваш підсвідомий розум спілкується з вами в подібному вигляді в його irrational formtelling, використовуючи символи, які за замовчуванням ви вже дали визначення в реальному житті.

Крім того, як виявилося, астралі особи грають з нами через мрії, загальна картина сну також важлива, і навіть уві сні ми живемо не менш корисним життям, ніж зовні сну через те, що наш підсвідомий розум не спить і проводить свою роботу корисним для нас і нашого тіла через мрії-компенсації, мрії-сигнали, пророкі мрії.

Так як можна сновидіння вибрати для вас, що це було: компенсація, гра, знак, пророка мрія? Як він може прийняти рішення для вас, що особливий символ має певне значення?

Ознаки з сонної книги виготовляються як занадто загальними, так і письмовими особою, використовуючи свій досвід снів і об'єднань. Все це не пов'язане з вами будь-яким способом, хоча є можливість, щоб ви були задоволені його об'єднаннями.

Тому, так як мрії відображають світ і спілкуються з вами на вашій мові, то познайомитеся з цією мовою. Через асоціації. Дуже просто. Що ви пов'язані з певним символом мрії? Що таке емоція? Що це таке?

Наприклад, для однієї людини вовк є предатором і вбивцем, одержує небезпеку, викликає страх. Для іншої людини вовк - красива, міцна красуня, крім влади і влади, не більше емоцій.

Мати для однієї людини пов'язана з любов'ю і турботою, а для іншого - з іржі, холодом і в цілому ця людина може побачити її з дитинства трохи і в слово «мама» він досить підніме біль і відчуває самотність всередині, як якщо недолік чогось. Тепер відкрийте будь-яку сонну книгу і див. тлумачення цього символу. Що таке людина в другому випадку? Добре, чітко є відмінності.

В ідеалі, зробити власну сонну книгу об'єднанням, а також помітити, що ви мрієте і що відбувається в житті після цього, особливо якщо символи і явища мають властивість повторювати себе в сні від часу до часу.

Звичайно, так звані символи архетипу. Архетип, в цьому випадку, є символом, який має досить специфічні асоціації більше людей. Його значення вже було відкладено в підсвідомість більшості і відбитих на колективному несвідомому рівні.

Наприклад, навіть молода дитина знає, що сонце, де це, і як вона приносить тепло, світло і радість. Міст – більшість людей, які асоціюються з переходом з точки А до точки Б. Зображення героя пов'язана з перемогою, силою, професіоналізмом і схожістю. Таким чином, якщо ви мріяли про архетип, то не існує особливої точки мислення з трактуванням, так як має певне значення.

Варто знати, що фігури з вашої мрії можуть добре виявляти елементи вашої особистості або боків вашого персонажа ... в цілому ви з усіх можливих сторін.

Наприклад, «компанія» з мрії: ви, мати, вовк і героя можуть бути властивості вашої особистості, де ви, ваша мама є однією з ваших жіночних проявів в житті (чуття, турбота?), вовк – вашу агресивність, наприклад, герой – твій... тут потрібно подивитися на сонник, ваші асоціації і накопичений досвід допоможуть зрозуміти, чи інтерпретувати таку мрію, як описано вище або розглянути всі елементи сну в їх оригінальному сенсі, без посилання на вашу людину. опублікований

Підготовлено Leah Chatouche

П.С. І пам'ятаєте, просто змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: liashatush.livejournal.com/