Що робить вас найяскравими, сумними і щасливими

Багато людей шукають свою пристрасть, їх реальний бізнес, професійність. Вони не відчувають, що щось важливе і право відбувається в житті, що називається життям. Про те, що в старій вікі ми можемо сказати, що життя жив, і не чекав його кінця.

Ось невеликий, але важливий секрет тут. Якщо у вас є ця думка про виклик і ви шукаєте відповідь на питання, що вам дійсно потрібно в житті, і що ви будете оселитися з... то ви не маєте пристрасті. Не зараз. У мозок занурює свій досвід і знаходить нічого невагомого. І все це крутіння в пошуках професійної та "реального бізнесу" його творчої роботи, щоб цвіль щось нове від того. Але які будівельні матеріали мають мозок? Що він збирається створити щось з? В цілому, в більшості випадків він має дуже мало підходящого матеріалу для будівництва. Це, люди часто в цьому стані оцінювати те, що доступний як непристойний. «Я не хочу цього». Все, що я хочу більше. Але хочу, щоб «збільшити» бойарних камер. Свідомість і несвідомість копають в доступній цегли і викладають руки. Неважливо, наскільки важко ви намагаєтеся, від чого не вийде «кам'яна квітка».

Так де ви отримуєте відповідні матеріали? З 2 джерел.
1,1 км Не відпустіть свій досвід в якості рідини. Дуже часто вона вставляється в рутинну і знецінене. Що ви їсти щодня не бажано і цікаво. Що можна подарувати 20 років більше не вважається досягненням. Але лише тому, що це не сяйво, як феєрверк у Вашому розумі, не означає, що це без використання в майбутньому.

А також, ми дуже багато втомлюємо позитивні враження і події, які зробили нас щасливими, що ми пишаємося. Люди будують життя з проблем. І не тому, що вони такі нудні лавки. Проблеми життєвих труднощів, несприятливих умов навколишнього середовища, які ми долаємо. Надійшла? Я кладу в багаж в довгостроковій пам'яті. З цих «закупівлях» будується життя. Але коли цегла досвіду є лише одним з багатьох в стіні, він перестає цінуватися як щось важливе. Хоча без нього все згорнулося.
2,2 км Так, цілком зрозуміло, що ви можете бути дуже короткими з будівельних матеріалів, щоб побудувати щось якісно нове.й Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Якщо ви думаєте, що ваш досвід багатий і різноманітний, це не означає, що ви не можете зробити його більш насиченим і більш різноманітним. Не варто забувати, що все, що потрапляє в поле зору, підійде. Іноді, щоб знайти золото, потрібно просіяти через тон землі. Але якщо ви не просіяєте через це, ви не знайдете золото.
доб.

Як вибрати будівельні матеріали:
1,1 км Напишіть список, які вам подобається.й Я маю на увазі, все, що приходить до розуму. Не сидіти і пришийте кінчик ручки, щоб негайно знайти відповідь на найважливіше питання життя. Дозволити мозок «як» все це має. Неважливо, що це може бути щось абсолютно не пов'язане з зміною життя. Вони можуть бути корисними, або вони не можуть бути корисними. Головне, щоб навчити мозок знайти право на ваші запити. Відкриваємо список. У процесі пошуку себе будуть нові «якості», які варто враховувати.
2,2 км Зробіть журнал подяки. Нерідко люди починають сильно гасити про це. Багато людей думають, що все так погано, що це просто невигідне слово. Але, як правило, якщо ви не цінуєте щось з позитивного боку, то це просто не бачить, то не можна правильно і адекватно оцінити його. Якщо ви не знайдете сили, щоб подивитися на позитивні аспекти будь-якого явища з кута очей, ви відчуєте, що ви можете покладатися на деякі цегли вашого досвіду. І навіть використовувати їх в поточному будівництві.
3. Підтвердження. Ви все пробували? Не працює. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Підтвердження повинні бути власними, тими, які надихають вас, а не автора книг самодопомоги. Подивіться на них, дивитеся, що болить вас позитивним способом. Які ваші власні та інші думки шокували вас, де ви сістите, щоб відобразити свої власні враження та проблеми.
4. У Зробіть собі творчу дошку або альбомДе писати ідеї, вставити фотографії, писати про ваші враження і думки.
5. Умань Подумайте себе як 10 або 12 років. Що ти повернувся, то ти любиш?й Це не означає, що ваш дитячий хобі є вашим пристрастю. Саме тому, що в цьому віці дитина свідомо, але все ще досить творчо і вільно набирає досвід і побудови нових веж і міст від свого досвіду і уяви. Спогади дитинства можуть бути шляхом до цього ресурсного стану, який допоможе досягти нового рівня розв’язання поточної проблеми.
6. Жнівень Спробуйте все, що вам подобається.Тексти пісень, а це означає: І що я хотів би спробувати деякі дні. Будь-який досвід є цінним і корисним.
7. Про насХтось сказав: «Тожиток того, що вам найбільше сердитися, сумно і щасливо». Це ваша пристрасть і ваше визнання.й Я погоджуюсь з цим словом і припустимо, що ви думаєте про це занадто. Це може дати вам деякі ідеї.
Це новий будівельний матеріал, нові ресурси для побудови, що дійсно може стати вашим пристрастю. Автор: Наталія Штисон П.С. І пам'ятаємо, просто змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: gutta-honey.livejournal.com/413630.html