Який професор Михайло Єнікеєв розповів мені і продемонстрував мене фантастичним.
до Ми не катуємо пацієнта. Ми не робимо черевної хірургії. Не пропустіть через шлунок до нирок. І в цілому знищити злоякісну пухлину під місцевою анестезією ... - лікар робить невеликий рух своєї руки, щоб я розумію ще краще, як це просто.
Я ще не можу думати два плюс два. Рак, страшне захворювання. Найскладніші операції ставити людину на ноги. Ось.
Михайло енкеєв, завідувач кафедри урологічної клініки Урологи Першого МГУ
до Це називається методом кріоабляції, пояснює Михайло енкеєв, завідувач кафедри урології Урологічної клініки Першого Московського державного медичного університету. Настоянка шкіри в нижній частині спини з найбільшими голками, в місці де знаходиться пухлина, вводять охолоджують до -40 градусів аргоном. Ракові клітини заморожені. А потім ще один газ, гелій, цей заморожений пухлинний вузол нагрівається на природну температуру тіла за кілька секунд. З цієї температури краплі, ракові клітини гинуть.
В цілому кілька годин після операції пацієнт може піти додому.
до Звісно, коли ми виконали таку операцію вперше, ми зберігали хворого протягом декількох днів в стаціонарі, спостерігали, хірург сказав.
Завдяки новітнім досягненням медичної науки та сучасних технологій. Зрозуміло, що такі хірургічні втручання не показані кожному. Наприклад, небезпечний для кого-небудь виконати операцію під загальним наркозом.
- Кріоабляція відноситься до альтернативних методів, пояснює Єнікеєв. Рекомендується для пацієнтів, які з одного боку або іншого, не можуть хірургічно видаляти пухлину. У цій ситуації важко підійти з чим-небудь. Тепер виникає надія, що пацієнти отримуватимуть необхідні процедури.
Російські лікарі сьогодні проводять найсучасніші операції за найсучаснішими світовими методами. А обладнання урологічної клініки Першого МГМУ запрошують провідними європейськими клініками.
до В плані обладнання, сьогодні ми, ймовірно, на одному рівні, як провідні лікарні США, говорить професор Михайло Єніков. — ректор нашого університету Pyotr Віталійович Глибочко – уролог. Ми можемо надати нам найсучасніше обладнання. Навчання студентів в нашій базі. Вони повинні знати останні техніки і здатні працювати на найсучасніших технологіях.
- Шукайте, Yenikeev відкриває ноутбук. Хворий наводиться комп'ютерною томограмою - ми отримуємо шар за шаром зображення потрібного органу, після чого спеціальна програма формує 3D модель. І ми отримуємо інформацію, яку нам потрібна в тонкій деталь, виконуємо віртуальну операцію, і ми розуміємо, як і як отримати доступ до пухлини.
до В нашій клініці безкоштовно лікуватися з усіх куточків Росії, пояснює професор Єнікеєв.
В останні роки пройшов прорив у вітчизняній медицині. Провідні клініки обладнані найсучаснішим обладнанням. Лікарі мали можливість навчатися та покращувати, брати участь у міжнародних медичних з’їздах, обмін досвідом з колегами. І ось результат: освоєно нові хірургічні технології, стає можливим допомогти хворим, які не мали шансів на сальвацію до останнього часу.
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: matveychev-oleg.livejournal.com/3004539.html