Ні, що зробив це в Росії до! Рак заморожений і вбитий

Який професор Михайло Єнікеєв розповів мені і продемонстрував мене фантастичним.

до Ми не катуємо пацієнта. Ми не робимо черевної хірургії. Не пропустіть через шлунок до нирок. І в цілому знищити злоякісну пухлину під місцевою анестезією ... - лікар робить невеликий рух своєї руки, щоб я розумію ще краще, як це просто.

Я ще не можу думати два плюс два. Рак, страшне захворювання. Найскладніші операції ставити людину на ноги. Ось.

Ні, що зробив це в Росії до! Рак заморожений і вбитий

Михайло енкеєв, завідувач кафедри урологічної клініки Урологи Першого МГУ

до Це називається методом кріоабляції, пояснює Михайло енкеєв, завідувач кафедри урології Урологічної клініки Першого Московського державного медичного університету. Настоянка шкіри в нижній частині спини з найбільшими голками, в місці де знаходиться пухлина, вводять охолоджують до -40 градусів аргоном. Ракові клітини заморожені. А потім ще один газ, гелій, цей заморожений пухлинний вузол нагрівається на природну температуру тіла за кілька секунд. З цієї температури краплі, ракові клітини гинуть.

В цілому кілька годин після операції пацієнт може піти додому.

до Звісно, коли ми виконали таку операцію вперше, ми зберігали хворого протягом декількох днів в стаціонарі, спостерігали, хірург сказав.

Завдяки новітнім досягненням медичної науки та сучасних технологій. Зрозуміло, що такі хірургічні втручання не показані кожному. Наприклад, небезпечний для кого-небудь виконати операцію під загальним наркозом.

- Кріоабляція відноситься до альтернативних методів, пояснює Єнікеєв. Рекомендується для пацієнтів, які з одного боку або іншого, не можуть хірургічно видаляти пухлину. У цій ситуації важко підійти з чим-небудь. Тепер виникає надія, що пацієнти отримуватимуть необхідні процедури.

Російські лікарі сьогодні проводять найсучасніші операції за найсучаснішими світовими методами. А обладнання урологічної клініки Першого МГМУ запрошують провідними європейськими клініками.

до В плані обладнання, сьогодні ми, ймовірно, на одному рівні, як провідні лікарні США, говорить професор Михайло Єніков. — ректор нашого університету Pyotr Віталійович Глибочко – уролог. Ми можемо надати нам найсучасніше обладнання. Навчання студентів в нашій базі. Вони повинні знати останні техніки і здатні працювати на найсучасніших технологіях.

- Шукайте, Yenikeev відкриває ноутбук. Хворий наводиться комп'ютерною томограмою - ми отримуємо шар за шаром зображення потрібного органу, після чого спеціальна програма формує 3D модель. І ми отримуємо інформацію, яку нам потрібна в тонкій деталь, виконуємо віртуальну операцію, і ми розуміємо, як і як отримати доступ до пухлини.

до В нашій клініці безкоштовно лікуватися з усіх куточків Росії, пояснює професор Єнікеєв.

В останні роки пройшов прорив у вітчизняній медицині. Провідні клініки обладнані найсучаснішим обладнанням. Лікарі мали можливість навчатися та покращувати, брати участь у міжнародних медичних з’їздах, обмін досвідом з колегами. І ось результат: освоєно нові хірургічні технології, стає можливим допомогти хворим, які не мали шансів на сальвацію до останнього часу.

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: matveychev-oleg.livejournal.com/3004539.html