Хто піклується? Жінки до 40 і чоловіків понад 20
Bashny.Net
Мусковіт Ольга запліднила, і вона нещодавно розірвала. Як розводитися. Ольга сама визнала крапку двадцять-річного шлюбу з лаконічним терміном «подушений».
- Оля, чому?
до Моя шина шиї. Я зносу ріжок так.
У зв'язку з тим, що чоловік Олін завжди знав. Вона була згоджена і вимагала тільки одну річ: не купатися за буйами. Він не продемонстрував своїх синхронізованих навичок плавання в сім'ї, друзів і взаємовідносин. Так, Ольгою провів дитинство і юнацтво в басейні олімпійського резерву, закінчив РСУФК.
Протягом багатьох років це була справа, але з настанням фінансової зими плавець вийшов божевільний. І в один раз пригоди, які він був дещо сором'язливим раніше, стала категоріям «Я не можу мовчати». Це компенсація: заробітна плата ріжеться, на балконі випилюють лижі, але я все одно схожа на чоловіка, немає курчат. У біді один з курців був студентом дев'ятнадцять років дочки. Так кінець був хтивий і без слави: траєктор був спійманий, брендований і кладемо в тапочки в холод. Усвідомлюючи, що трюки з квітами і покійками більше не працюють, чоловік залишив, знімаючи кінцевий тарифний план, який повинен був перетворити самооцінку в радіоактивну зошку дружини:
- Я не буду само собою. І тут ви. Ви запустіть до тих пір, поки ви не знайдете Однак, у вашому віці і хануріку щастя.
Розкажіть цю історію, Ольга не схожа на нездатне кидання. З якого я уклав, що ханурик вже був знайдений. Не було 6 місяців.
до Про це заявив Ольга. І з тих пір це не коротке плавання, але довга відстань ви познайомитеся з Іваном рано чи пізно. Так я кажу зараз: він двадцять п'ять.
І ось, коли я зрозумів, що плавець відчуває себе, коли він потрапив на боку басейну на хорошій швидкості.
до Так, ми маємо двадцять років різниці. І ми маємо відносини. Якщо вона розчаровує когось, то стільки гірше для них.
Ashton Kutcher і Demi Moore. Різниця віку 16 років.
Він з вами за гроші. Він залишить вас. Ви дивитесь як мати і син. Я не гона лежа, це все на мій язик. Але я продемонстрував так і ввічливо кричав:
- Ви нічого не можете говорити про...
до Де ти отримуєш? кицька Ольга. Чи було це тому, що ми дивилися різні мультфільми та читати різні книги? Ще одне покоління? Або що?
Всі І так, він дійсно інший покоління.
- Так що? Ми любимо один одного. Ми маємо схожі види життя. Насолоджуйтеся часом, і ніхто не отримує. Це стосунки, які повністю підходять мені.
- Так, але люди...
- Я сором'язлива, згадувала Ольга. - І не скажеш, що одна з основних переваг нашого віку є повним і незворотним «що-небудь» на думку інших людей? Я дійсно думаю, що. Але підрахунок є одним, що робить це зовсім іншим.
- Оля, це незалежність деяких незмислих рівнів, я сказав.
- Я не один. Подивіться на кількість пар, в яких молодший чоловік.
І я почав шукати.
І ось те, що я бачив: звичайні, непристойні жінки, явно не мільйонери, але досить і досить звичайні хлопці. Говорячи, пити каву, тримати руки. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Різниця віку очевидна, але не драматична.
Такі пари в місті дійсно стають все більш і більше. У зв'язку з тим, що молодий припинив бути привілеєм знаменитостей, таких як Алла Пугачєва, Мадонна і Дженніфер Лопзь. Forty- років Мусковіти більше не бояться почати романтики з чоловіками десять, п'ятнадцять, двадцять років молодше, ніж самі.
до Якщо його вік не турбуватиме мене, чому він ембаррасує мене? вона сорока, її хлопець двадцять-сім. Все це говорить про різницю поколінь, про зморшки, про що-небудь говорити і «з вами заради квартири» – залишають їх чоловікам нашого віку. Попри те, що вони вірили всі свої життя, тільки вони допускаються, щоб прогулятися на неповнолітніх. Звичайно, вони не люблять жіночого мозку, що потрапляють на місце.
Алла Пугачєва і Максим Галкін. Різниця віку 27 років.
Анна працює в поштовому офісі, її хлопець працює на швейній студії по вулиці. І мусковіти заробляють про те ж саме, тому немає питання про будь-який розрахунок. Ведуться довго, але Анна не була безкоштовною, а крім того, різниця тринадцяти років, добре, що ви йдете про, молодий чоловік!
- Я був мамою чоловіка. Вона затишна, кав'ярня, випічка і варена вечеря «з себе» тому що у нього був гастрит, йому потрібна домашня кухня. Він сказав: «Я людина» і виступив як хлопчика. Ви дивитеся, що ваш кішок від Шріка. І це нормально. І я думав, якщо я все ж живе з хлопцем, принаймні це молодий хлопчик. Здоровий, з красивим тілом, з хорошими зубами. Позитивний, веселий. Ну, секс, знову...
Усе Анна сказав, що я почув тисячі разів. Але тільки від чоловіків. Щоб бути молодим, досить, з красивим тілом без целюліту, життєрадісним, позитивним. Який секс, знову.
Жінки навчилися літати струменя, запускати корпорації та приймати нові технології на парі з чоловіками. Просто зробіть життя, після усього. Це буде наївно думати, що ми зупинимо там. Що ми будемо сумнівно дивитися на похилого чоловіка навпіл, який живе з жінкою навпіл свого віку - і не хочеться того ж самі для себе. Бажаєте виглядати смішно? Смішні навіть пенсійники, які щиро вірять в любов двадцять років для його животі, хати і сірого волосся? Перш за все, набагато веселіше. По-друге, на відміну від чоловіків, у жінок, особливо дорослих, особливо тих, хто незалежний, пристрасть не відключає весь мозок. Вони насолоджуються моментом і не мають ілюзій.
А потім нехай стикається з нею: стосунки між дорослою жінкою і дуже молодий чоловік не унікальний, ні новий. Весь час. Жінки більше не соромляться своїх молодих супутників. А коли стара мачо з появою героя говорить: «І я, ви знаєте, любити жінок за сороку», вони відповідають цитату від жарту про слон і банани: він буде їсти, але хто дасть йому?
Чому? Вони мають право.
Автор: Алла Боглепова
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki