437
Якщо ви не занурилися у короткі терміни, то не любите їх.
Михайло Єфимович Літвак – один з найвідоміших психологів та психотерапевтів міжнародного рівня. Ми пропонуємо Вам цікаві та точну звітність Михайла Єфимовича про стосунки та любов. Ви неодмінно оціните свій тонкий гумор і сто відсотків хіт на ціль!
У питаннях любові, не претендувати на правах, але почати знову щодня.
Якщо ви пам'ятаєте, що ви пробачте, ви не пробачте; якщо ви усвідомите, що ви вірні, ви не маєте права; якщо ви знаєте, що ви забули, ви пам'ятаєте.
“Я люблю тебе, я не можу жити без тебе!” Якщо ви почуєте таке пояснення в любові, знаєте, що це завжди щире, але вважаєте, що це не любов голодного вовка для барани.
Коли любов пояснюється вам, з'ясуйте, що бажали від вас і що вона проявиться, і ви будете розуміти, чи це любов.
Любов як вагітність. Чи не так. І якщо це невелике, то створити умови для нього, і це стане великим.
Любов - це дерево: коли він перший народився, його легко догорнути, коли він вирощується, важко.
Якщо ви не зустрінете, і якщо ви повинні зустрітися, і якщо ви повинні поговорити, не відвертайте, але поговорити про дрібниці. Про тебе з-за кордону.
Не полюбляйте когось, хто любить. Кріплення любові не може перемагати, тільки ненависть.
Якщо ви намагаєтеся виграти когось або щось, подумайте про те, чи можна його тримати. Пам'ятайте, важко тримати, не підкорювати.
У бізнесі збирають інформацію про ваш партнер, в любовних справах немає.
Якщо жінка погоджується провести час з вами самостійно і встановлює стан, який ви «не злагоджуєте», відмовтеся від дати; інакше ви будете відомі як непристойний або непристойний.
Якщо ваш хлопець скаржаться на ваш попередник, то він зробить ті ж самі претензії.
Неперевершена жінка є крихкою - все пара йде в ріг.
Якщо ви не захочете, ви не любите їх, принаймні в цій точці.
Не довге для вічної любові, бажаю бути коханим сьогодні.
Автор: Михайло Литвик
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: www.facebook.com/mihail.litvak.37?fref=nf
У питаннях любові, не претендувати на правах, але почати знову щодня.
Якщо ви пам'ятаєте, що ви пробачте, ви не пробачте; якщо ви усвідомите, що ви вірні, ви не маєте права; якщо ви знаєте, що ви забули, ви пам'ятаєте.
“Я люблю тебе, я не можу жити без тебе!” Якщо ви почуєте таке пояснення в любові, знаєте, що це завжди щире, але вважаєте, що це не любов голодного вовка для барани.
Коли любов пояснюється вам, з'ясуйте, що бажали від вас і що вона проявиться, і ви будете розуміти, чи це любов.
Любов як вагітність. Чи не так. І якщо це невелике, то створити умови для нього, і це стане великим.
Любов - це дерево: коли він перший народився, його легко догорнути, коли він вирощується, важко.
Якщо ви не зустрінете, і якщо ви повинні зустрітися, і якщо ви повинні поговорити, не відвертайте, але поговорити про дрібниці. Про тебе з-за кордону.
Не полюбляйте когось, хто любить. Кріплення любові не може перемагати, тільки ненависть.
Якщо ви намагаєтеся виграти когось або щось, подумайте про те, чи можна його тримати. Пам'ятайте, важко тримати, не підкорювати.
У бізнесі збирають інформацію про ваш партнер, в любовних справах немає.
Якщо жінка погоджується провести час з вами самостійно і встановлює стан, який ви «не злагоджуєте», відмовтеся від дати; інакше ви будете відомі як непристойний або непристойний.
Якщо ваш хлопець скаржаться на ваш попередник, то він зробить ті ж самі претензії.
Неперевершена жінка є крихкою - все пара йде в ріг.
Якщо ви не захочете, ви не любите їх, принаймні в цій точці.
Не довге для вічної любові, бажаю бути коханим сьогодні.
Автор: Михайло Литвик
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: www.facebook.com/mihail.litvak.37?fref=nf