Ecocosmetics для всіх випадків. Від особистого досвіду.

Я використовую органічну і натуральну косметику протягом трьох років і протягом цього часу я спробував так багато інструментів, які я можу сміливо радувати вам дійсно круті продукти для обличчя, тіла і волосся: з високоякісними композиціями, ефективним і простим у використанні.

Догляд за шкірою обличчя

Моє введення в органічну косметику почалася з догляду за обличчям німецького бренду NONICARE – Я все ще використовую свої міцелярні води та маски для обличчя.

Ще один міцеляр, який приймав гідне місце на своїй полиці, належить до російського бренду Green Era, що виробляє ефективну натуральну косметику. У мене є дивовижна спіруліна маска, яку я регулярно роблю.

Що стосується крему, то останні відкриття включають в себе Французький поживний крем Gamarde на основі термічної води та зволоження Bema Cosmetici (Італія). Моя шкіра любить як з них.

Засоби для тіла

Я починаю з класикою. Добрий вибір молочних і органічних масел пропонує Weleda. Хіт бренд - масло для профілактики розтяжок, повинно мати молоді мами.

Ще один німецький бренд, доктор Хаушка, відомий своїми органічними засобами. Я особливо люблю своїх дезодорантів, які ефективно усувають запах поту.

Вирощування зернових культур в Україні Наприклад, з натуральною косметикою Jurassic Spa можна організувати справжній спа-центр в домашніх умовах.

макіяж волосся

Я люблю тверді шампуні Green Era для їх ефективності, зручний формат і економічно вигідність. У поєднанні з бальзамами виходить ідеальний догляд. І до речі, це шампунь цього бренду, який допомогло чоловіка остаточно позбутися від лупи - інші природні засоби не вдалося.

Тверді шампуні також доступні в російському бренді натуральної косметики "Mi&Co". Невеликі ароматні бари роблять справжні дива з волоссям!

Шампунь і бальзам для волосся 100% Pure (США) мають звичний формат і просто фантастичні композиції, виграли серця любителів натуральної косметики з усього світу. Я рекомендую звернути особливу увагу на 100% Чисту маску для волосся з водоростями. Видання

Автор: Анастасія Приймакова

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.vkusicvet.com/blog/ekokosmetika-na-vse-sluchai-zhizni/