Він довго занурився про його мертвого найкращого друга, поки він читав це. Помилки

Цей чоловік пояснив все чудово.

Останнім часом в інтернеті з'явилася ще одна унікальна історія. Одна з користувачів, розміщених натисканням в Інтернеті за допомогою:

Я не знаю, що робити. ?

Видалено основний текст повідомлення. Залишилося тільки назву. Проте, були деякі корисні коментарі, і один з них був керований. Відповіді старого чоловіка змінить Ваш погляд на життя і смерть.

«Я вже старий. У моєму житті я мав багато, щоб піти і залишитися живим, що не можна сказати про людей, які я любив. Я втратив друзів... кращі друзі, знайомства, співробітниці, бабуся, мати, родичі, викладачі, ментори, студенти, сусіди та багато інших. Я не маю дітей, і я не можу уявити, як боляче це втратити дитину. Але дозвольте мені сказати:

Я можу сказати, що з часом люди звикли до смерті. Але я ніколи не сказав, що і я ніколи не буду. З кожним днем хтось гине, незалежно від обставин, моя душа розірвала. Я не хочу, щоб стати тим, що більше не потрібно. Я не хочу, щоб це не було. Тексти пісень, а це означає: Храмки в моєму серці є доказом любові і все, що підключено до цього чоловіка. І міцніше любові, більш глибокий шар.

Храми є доказом того, що ви дійсно жили, що ви можете любити з усім вашим душом і жити своє життя до повноти, що ви можете ранити в серці, або ви можете морально перемогти, але незважаючи на все, ви лікуєте, ви отримаєте і ви продовжуєте жити і любові. Загоєна тканина щільніше оригінального м'яса.

Скарги є доказом життя, і тільки люди, які не повинні бачити їх, не можуть вносити їх. Що стосується гіркоту втрати, то ви будете розуміти, що це як хвилі. Поруч з промивальним судном, ви вдягнете серед своєї справи. Нагадуємо нам про колишньої краси і пишності корабля, що йшло на ніч. І все, що ви повинні зробити, щоб триматися.

Ви знайдете перший шматочок сміття і тримайте його на деякий час. Може бути це щось матеріал. Наприклад, пам'ять щасливого заходу або фото. Або ж, можливо, хтось, хто любить вас. За деякий час, єдине, що ви пішов, щоб плавати..., щоб залишитися живим.

По-перше, гігантні водні рамки охоплюють вас своїми головами. Вони чергуються кожні десять секунд і навіть не дають вам часу, щоб зловити дихання. Все, що ви можете зробити, тримати і плавати. Тижні та місяці пройдуть, і ви будете розуміти, що хвилі повільно рухаються один від одного. А потім настає друга хвиля, вона все ще охоплює вас головою і виводить. Але між собою можна дихати.

Ви ніколи не знаєте, що може викликати гіркоту. Це може бути пісня, живопис, перехрестя, кавовий аромат... Що відбувається з нами між цими порушеннями – наше життя.

Щодня, десь, ви усвідомите, що буря повільно підсидить. Тепер можна дивитися хвилі. Ювілей, День народження, Різдво або посадка в аеропорту О'Хара. Відтепер можна подивитися наближення хвилі і підготуватися. Тексти пісень, а це означає: І коли вона побачила вас знову, ви знаєте, що ви з'ясуєте. Ви замочуєте вологу, ви все ще тримаєте на зіткненні корабля, але в кінцевому підсумку ви будете плавати.

Слухати Стара людина.Що б ви не хотіли б, цей вид хвилювання завжди буде присутній у вашому житті. Ви можете зробити це. Вони будуть замінені на нові і так постійно. І пам'ятайте: Ви щасливі, бо в серці є слід багатьох дорогих людей!

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: storyfox.ru/post/on-dolgoe-vremya-goreval/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное