Як розвивати адекватність: 10 найефективніших вправ

Що я ціную більшість про людей – їх почуття гумору. Якщо людина може зробити мене сміятися, це половина успіху. Не просто, що я люблю сміятися. І той факт, що життєздатна людина (не плутати зітхання і wit) дуже особливий мозок. Така людина думає як систематично, так і гнучко. Він має спеціальні оптики - він бачить, що інші не бачать. Це, як вони роблять інший фільм. Для мене це найвищий вираз розуму.

Я не знаю, як розвивати wit. Вчитися жартів за серцем обов'язково без зайвих зусиль. Вони кажуть, що KVNs мають свої власні методики написання жартів, які люблять поєднувати абсурд. Я думаю, що шпинделя цієї технології є ComedyClub. Це смішний, але це вже передбачуваний.

Ще одним високим проявом розуму є його незалежність, критичність. У слово, я зателефоную цю адекватність. Уміння дивитися на себе і світ максимально об'єктивно.

І це те, як розробити адекватність, я знаю. Найпоширенішою рекомендацією стала Бернар Шав. Він сказав, що Причиною успіху є те, що він думає кожен день, тоді як багато хто думає тільки один раз на тиждень.

Отже, 10 специфічних вправ: ,00 гривня

1. Написати

Записатися на важливі книги, фільми, інтерв'ю. Навіть розмови, які ви знайшли важливе, опукличне. Ще краще писати критичні статті. Пам'ятайте, в школі «Що хочу сказати автор і що я думаю про це. й

Перший щоденник К.І. Чуковського починається з слів: «Читати вчора Баратинський». Я не погоджуюсь. Він був 17 в часі. І Корні Іванович – не тільки автор Мойдодера, але й перекладач і дивовижний літературний критик.

Знайдіть супутника, який готовий читати, дивитися і обговорити з вами. Це особливо важливо, якщо ваш чоловік стає такою особою. Обговорення, ймовірно, перетворюються на аргументи, але це штраф. У житті важливо мати сильний супротивник.

2,2 км Знайти супротивника.

Сильний суперник дуже добре розвивається, якщо ви знаєте, як сперечатися. А.А. Любишова мала весь код проведення спору. Він вірив, що аргумент може бути завершений, коли ви розумієте всі аргументи опонента, ви можете представити їх з однаковою персуазивністю і пристрастю, але потім ви можете чітко заважати, де була зроблена помилка. Ця звичаї дуже розвивається.

3. У Читати книги.

Чи не знайти співрозмовника? Пошук книг. Я дуже рекомендую такий жанр як щоденники і листування. Дії К.І. Чуковського, Катерини Великого, А.П. Чехова ... Перевага щоденників полягає в тому, що в них ви бачите внутрішній суперечок автора, шлях, який подорожував у його рефлексії, а в опублікованих роботах ви маєте справу з результатом.

4. У Використовуються, щоб бути критичними

Математологи стверджують, що якщо помилка виконана в прийнятті рішення, вона часто буде прихована за фразою «справжньо...». «Баба Яга проти». Щоб уникнути цього, будьте критичними і мовними. Згодом ви відчуєте захід. І залишаться звички аналізу. Щоразу ви приїжджаєте в сюрприз, приємний або неприємний, вам буде цікаво, що ви пропустили, коли такий сюрприз став можливим.

5. Умань Шукайте свої соціальні медіа корми.

Все знову. Дуже мало людей створюють контент у всіх і навіть менших людей, які створюють якісний контент. В результаті комбікормування соціальних мереж занурює мозок з низькими новинами, гумором і рейтингами. «Чи не є інші? Не прочитайте їх.

6. Жнівень Подбайте про мозок.

Подбайте про очі, вуха і мозок в цілому. Від пропаганди на телебаченні, від кровотворних новин, від Голлівудського кіно дій. Виступ кіно. Подивіться на повільні фільми, такі як Woody Allen. Вони відчувають себе, думають, насолоджуватися. У фільмах з захоплюючою сюжетом є щось про насильство - швидкий секс, мета якого полягає в знятті напруги. Такі фільми використовуються в тому випадку, якщо вбити час. Ваш мозок захоплений і переноситься десь, і ви повинні бути там. Повільні фільми м'яко ведуть вас рукою, нехай ви подивитеся, щоб показати вам красиву.

7. Експеримент.

Візьміть невеликий крок, кожен день, де ви не комфортні. Прогулянка з м'ячем, прив'язаним до капелюха, купуйте нічого, крім їжі на 200 днів, малюйте щодня.

Почати з звички читання менше. Радикальна консультація. З точки зору припинення споживання думок інших людей та створення власного виробництва. Замість того, щоб знайти відповідь на нашу голову, ми часто починаємо роботу в Google. І мозок також орган, як тільки він перестає працювати, він починає вмирати.

Читання потрібно бути дуже вибірковим. Сенека в порівнянні з нерозривним читанням з глутонією, коли все їсть не можна перетравити і йде прямо в туалет. «Хто, хто читає багато, стає фольгою». Рекомендації, як «читати 100 книг на рік» та «читати книги в нотах» є суперечливими. Завжди були кілька гідних книг. Маркетинг, наприклад, дуже швидко рухається.

Соціальні мережі – це ледь 10 років, і вони вже стали двома революційними раундами розвитку. Однак, в кожній новій книзі дійсно нова інформація не більше 10% і вона часто знижується до успішних прикладів, несподіваних кутів. Час інвестував у читання таких книг, він повинен інвестувати в розвиток вашого мислення, щоб ви могли бачити хороші приклади і виглядати з несподіваного кута. І для читання оберіть книги принаймні 30% нової інформації.

8. У Вчити закони логіки

Є лише чотири з них і вони досить прості. Ви дивитесь на результат. Якщо стає цікавим, вивчити основні види індукції. Логіка не є панацею, але вона може дати відмінний імпульс.

9. Навігація Подорожі.

В інших країнах, в своїй країні. Навіть подорожую в Омську область, де я живу, дав мені не менше поїздки в Китай, Сполучені Штати Америки або Індії. Все про те, щоб знайти і побачити. В іншому випадку він вийде як в мультфільмі: «Я такий, як огірки сіли?» Ні, це не так. У вас є огірки і у нас є огірки.

10. Завжди навчатися

Займіть час принаймні один раз на тиждень для чистих курсів, італійської, історії мистецтв, лекції про те, як зрозуміти класичні музичні та водні курси, такі як Нью-Йоркська міліція. Просто вивчіть постійно нові і різні. Це, до речі, запобіжить хвороба Альцгеймера.

100% адеквацит непристойний. Дуже легко перевірити. Якщо ми подивимося на себе і навколо нас з 100% адеквацитом, то не буде сюрпризів, а не погано. Тим не менш, хтось може здивувати. Деякі простіші, деякі складні.

Adequacy - це проникність. Основна якість від наявності або відсутності яких всіх інших слідів. Чоловік може бути жорстоким, якщо він адекватний. Повернено, якщо він приступає, він не може бути достатнім.

Зіткнення, до речі, також є наслідком адекватності. Видання

Автор: Ольга Гриценко

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: крос-клуб.ru/samoocenka/176-10-uprazhneniy-kak-razvit-adekvatnost.html